Utställning

På morgon vaknade jag av att Tore sov bredvid mig. Han hade inte sovit där hela natten men det var mysigt då han väl sov där.
Blev inte  så stressigt på morgon utan käkade och gjorde oss iordning i lagom fart ;P Sedan var det bara att skynda till utställning så vi skulle få bra platser!
När vi kom dit så gick det jätte bra med Tore han var bara lite luktig av sig.. han ville alltså typ bara lukta på marken hela tiden.
Sen kom hans mamma Tuva och syster Tyra.. Då barkade det.. Han gnällde och skällde resten av dagen typ.. Gick åt helvete på utställningen för han kastade sig runt och vägrade typ att gå. Han kände igen dem, de kände inte igen honom.. Det beror ju på att han har en ny doft medan de har samma.
Varken Tore eller Tyra gick vidare men domare sa tydligen till en att det var synd för den där hanen att hans syster löpte.. (Synd för Tore att Tyra löpte.)
Efteråt så gick vi till och med ut med Tore i bilen.. SÅ jobbig var han. Men sen följde Yasmine, Marianne, Tuva och Tyra med ut efter att Tuva vunnit sin klass :) Hon var så himla duktig och stod jätte fint!
Iaf när vi väl var ute och de fick hälsa på varandra där så var det inga problem, då var det lugnt :) Och tro nmig de var sööta! :)

Resten av dagen gick rätt trögt men det berodde på att jag var hungrig och trött och otroligt less att sitta i en bil. Vi stannade i Övik och käkade.. Sen blev det Umeå och hälsa på syrra en sväng så jag fick se hennes lägenhet. Och den var verkligen jätte fin!!

Sen var det bara hem och träna lite med Tore medan vi väntade på att Henke skulle komma sen såg vi Beck :)
Sen ropade sängen på oss ;P


xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0