"He wrapped himself in quotations-as a beggar would enfold himself in the purple of Emperors."



xoxo

"I am perhaps the oldest musician in the world. I am an old man but in many senses a very young man. And this is what I want you to be, young, young all your life, and to say things to the world that are true."


xoxo

"We cannot play innocents abroad in a world that is not innocent."




xoxo

"Poor America, of what avail is all her wealth, if the individuals comprising the nation are wretchedly poor? If they live in squalor, in filth, in crime, with hope and joy gone, a homeless, soilless army of human prey."



xoxo

"Call a truce, then, to our labours-let us feast with friends and neighbours, / And be merry as the custom of our caste; / For if "faint and forced the laughter," and if sadness follow after, / We are richer by one mocking Christmas past."


xoxo

"This is the month, and this the happy morn, / Wherein the Son of heav'n's eternal King, / Of wedded Maid and Virgin Mother born, / Our great redemption from above did bring."


xoxo

"Calm Soul of all things! make it mine / To feel, amid the city's jar, / That there abides a place of thine, / Man did not make, and can not mar."



xoxo

Nu är jag hemma i Sverige! :) Äntligen :) Ska dock gå och sova nu men tänkte bara skriva ett inlägg och säga det ;)



xoxo

Nu har vi just atit och sitter nu pa ett datacafé. Dagen har spenderats i bil, en liten j*vla Fiat Panda.. kommer bilder pa den sen. Och vi har varit upp pa 2350m idag =) var anda ratt kul hehe fick nagra roliga bilder ocksa och aven de kommer ju upp pa bloggen sa smaningom!
Imorgon bitti (05:30 for er 04:30 for oss) sa blir vi hamtade med bussen som ska ta oss till flygplatsen sen har vi en 6-6 1/2 timmars flygresa framfor oss! ser inte riktigt fram emot den men men.. Ikvall ska vi iaf ut och ata, aven packa och sedan gora en liten overraskning pa stan :) hihi.. men nu har jag inget mer att tillagga!



xoxo

Igar var en riktigt lugn dag. Fick se min alskade Tore i webcam :) saknar honom grymt mkt.. sen belv det att sola nar vi kom tillbaka till hotellet och sjalvklart lasa ocksa! :)
Laser just nu Harry Potter och Dodrelikerna. Sjuukt bra bok! Eller hela serien ar sjuuukt bra :)
 
Iaf sa blir det att aka bil idag. har hyrt en bil med soltak ;) sa vi ska upp pa Teide, vulkanen som ar pa on!
ska bli kul att fa se lite sno (eftersom teide ar typ 3700m eller ngt liknande sa ar det storre an Kebnekaise! och sa hogt upp att det ar sno dar..)
sen far vi se vad som hander resten av dagen mest troligt blir det ju bil men men :)



xoxo


jaa.. Shopping var det igar.. Jag misslyckades totalt.. Finns javlat ingenting att kopa har forutom billigt javla skit och vem vill ha det?!
Har hittat en grej men hur kul var den liksom? Jag hittar ingenting at mig sjalv sa det blir nog en billig semester for min del. Egentligen gor det ingenting for da har jag bara mer pengar kvar till dator och julklapp till henke (med kvalité!)
Sa det blir att kopa det i Sverige ist!
Om ingen vill ha en Ipod 8 gb for typ 450:- :P haha!
Tragiskt tragiskt.. For jag kanner mig riktigt trakig som inte kommer med nagonting hem.. Men samtidigt vill jag inte kopa en liten nyckelring till alla och tro att de inte ska bli besvikna och tycka jag ar dum i huvudet liksom ;P
Na jag kor hellre pa nagonting bra eller ingenting alls! Det funkar bast!

Dagarna kanns relativt langa anda for man gar pa stan lite sen blir det att lasa och sola lite sen gar man igen sen hem och duschar eller nagot liknande sen blir det att gora sig klar for kvallen (om man inte tar sig en liten powernap forst!) och sedan ar det middag och da sitter vi i sakert 11/2-2 timmar coh sedan gar man lite till och sen stannar vi pa nagot annat stalle och mamma och pappa tar sig kaffe typ och jag glass och Emilia nagat att dricka typ ;P hehe, ratt skont anda!

nu ska jag check runt pa internet lite grann sen blir det hem och duscha eftersom jag och syster har tranat for tredje gangen under varan semester och den sista blev idag for 20 min sen sa da blir det duscha och sedan lasa och sola!
Och ni dar hemma behover inte vara orolig for jag har inte blivit brun :P Solen verkar ratt svag sa har tids...


xoxo

Idag blir det nog shopping, blaser och ar molnigt sa det blri da ingen solar dag precis.. Imorgon eller pa mandag blir det nog att fara till Teide. Men vi far se hur det blir med det!

Jag ska forsoka hitta lite presenter idag iaf :) och aven kopa cigg at Emelie ;) Hopaps att det blir ratt sort! L&M blue? De sa att det var light iaf sa jag hoppas pa det!

Nu tar min tid slut men det ar bara hora av sig om ni vill ngt :)



xoxo


varfor hor ni inte av er ;P ?! jag menar det kostar ingenting extra for er att skicka till mig men mkt for mig till er! :( Vill ju hora av er lite grann! jag svarar ju pa bloggen, alltsa skickar kommentarer eller till mejl :) Kom igen nu!

Saknar att hora av er!


xoxo

Oh fun fun fun!
idag har varit en riktigt rolig dag. vi har varit pa Siam Park The water kingdom pa 185 kvadratmeter! och med tolv olika akattraktioner! Sjalvklart provade jag och Emilia allihop. Vissa akte vi aven 2 ggr.
Vi kom dit kring typ tio och sen har vi nyss kommit hem darifran. jag och Emilia har bara hunnit duscha och nu sitter vi har vid datorerna! Men jag kan lova att vi har haft en riktigt rolig dag for vissa var sana som man aldrig har provat forut. Alltsa det har aldrig varit liknande! akte dessutom en som hette "tower of Power" Som ni ska fa se bilder pa sen (den var stor) men anda inte sa speciell.. Men det spelar ingen roll for jag tordes ;) hehe.
men de mesta av akattraktionerna var med uppblasbara ringar som sjalvklart redan var det, men skoj var det for forst akte jag och Emilia med varandra i en tva ring tog det lite chill dar i borjan. Sen var det bara att kora pa jarnet alltsa!
de var riktigt roliga iaf det kan jag loova!

Nu ska jag sluta tjata om hur kul det var :P haha. Men iaf sa kommer det bilder pa det sen!

Saknar er allihopa massor! kraaam!


xoxo


jaa idag sa har vi varit pa en buffe dar det var Thai, kinesiskt och japanskt. gott sa inne helvete var det! Fick Sushi (for er som vet hur mkt jag gillar det sa fortsar ni min gladje) Efter det blev det en lang promenad genom Los Christianos och Las Americas, det ar da staderna vi bor i eller Los Christianos bor vi i men det ar ihopbyggt tsm. Det har varit trevligt ikvall. har gatt i lite butiker ocksa men ingenting som har blivit kopt an forutom handdukar sa :P

Sen har vi varit och sett varsta vatten uppvisning med vattenfontaner som spelade i takt till musik! Ratt haftigt faktiskt.. Sen blev det att vara pa en restaurang/bar som hette Los Angeles dar Emilia tog sig en drink och jag tog mig en alkhol fri sadan. :) och mamma en kaffe med tvist typ ;P och sedan pappa, ol, vad annars liksom ;P?

na nu blir det nog sangen horni! Ska upp lite tidigare imorgon for vi ska pa Europas STORSTA vattenland! Siam park. kommer bli roligt som fan!


ha det bra!
xoxo

Kan tyvarr inte gora det jag alltid brukar gora varje dag! lagga in Quotation of the day.. im sorry men jag kan itne gor angt at att deras datorer inte ar sa bra!

idag har det varit bra vader! :) har varit soligt och kring 20-25 grader varmt! och soligt men sedan nar vi satte oss for att fika pa ett mysigt fik har pa Teneriffa sa borjade det att regna och det har vall som gjort det konstant nu.

Btw om ni vill mig ngt sa skriv en kommentar pa inlaggen sa svarar jag har ist for telefonen.. om ni skickar sms till mig sa svarar jag pa min blogg (eller skickar till eran hotmail!)
for det kostar 5 kr per sms och det kanns inte sa jatte vart det att sitta och skicka en massa God jul till alla!
jag ar ledsen men sa ar det..



Saknar min baabis! :( bara sa att ni vet.. han skulle stormtrivas har, jag lovar.. han skulle njuta av solen mer an vad vi skulle ;) Han ar for underbar!


Men som sagt det ar bara att skriva om ni undrar ngt eller om ni bara onskar en God Jul. For jag hoppas att ni alla har en riktigt bra jul och att ni fatt det ni onskat er!
Nu ska jag alldeles strax ga upp pa rummet igen for det andra lagar mat! (jag skulle kola vadret men det gick ju sa fort sa da tankte jag passar pa att skriva ett inlagg sa ni inte forsvinner ;) )


xoxo

Now we are outbroad and its wonderful here! We have had around 20 degrees today :) really nice weather!
We love it here but i miss my lillte baby and Henke! (you too emelie!!)


hehe, ville bara skriva lite pa engelska for en gangs skull!
det ar ju inte sa ofta man kan gora det, for det skulle ju bara se puckat ut om man gjorde det hemma i Sverige!
Men nog om det,
vi har det jatte bra har! Trivs riktigt bra, kunde ha varit varmare men sa lange det inte regnar (vilket det tydligen ska gora imorgon) sa ar det ju positivt. Bilder kommer komma upp nar jag ar hemma for det gar inte att ladda upp nar vi ar har.. Sitter pa hotellets datorer dar det kostar €2 att sitta vid datorn i tjugo minuter sa..

Flygresan var lite jobbig, hon som satt bredvid mig hon var jatte akradd! (mamma, pappa, Emilia satt med varandra sen var det gangen och sa satt jag bredvid Emilia och en tva pa min andra sida. iaf sa var hon jatte akradd sa hon kastade sig typ i stolen varje gang vi landade eller svangde i luften, vilket var lite jobbigt, men men det ar inte sa mkt att gora at saken!
Vi har ett ratt sa trevligt hotell rum iaf.. Jag och Syster sover ju i en baddsoffa men det gor ju ingenting for de ar ratt sa skona!


Idag, julafton, har varit en riktig spanar dag och det har varit trevligt. har varit pa en liten trevlig pub och aven gatt strandpromenaden som ar en bit fran varat hotell!
Annars har det inte hant sa mkt, mamma och emilia har klippt sig hos en manlig frisor ;) hehe det ar inte sa ofta man ser det faktiskt!
De vart da nojda. mest mamma iaf!

Jag och syster har aven hunnit ga en powerwalk till ett gym som vi hittade efter strandpromenaden sa dar korde vi ett riktigt hart traningspass! fett nice alltsa! riktigt kul att trana med syster for hon peppar en sa mkt!

Middagen blev pa ett riktigt mysigt stalle med suverana upplagg! Oh my god jag kommer lagga upp bilder sen. Men det var riktigt trevligt och trevlig personal vilket alltid ar uppskattat!

Nu har vi som bara kommit tillbaka fran en promenad som vi gjorde efter middagen, blir vall mest att sitta pa hotellrummet och sedan ga och lagga sig!

Btw har heter GB Frigo har pa kanarieoarna!

Saknar Tore sjukt mkt och jag hoppas han skoter sig bra hemma hos er (bror med familj) jag tanker pa honom hela tiden, nastan! 6 dagar kvar innan vi kommer hem, kan meddela att vi ar inte avundsjuka pa erat vader.. -18.. haha.
Vi far horas! Skriver nog imorgon ocksa!
ha en fortsatt trevlig jul! Feliz navidad!


xoxo

Jag kommer sakna dig också!


Jaa idag så far vi.. Känns jätte konstigt att lämna Tore eftersom han aldrig sovit borta utan någon av oss och nu ska vi vara borta i en hel vecka. Han är trots allt min älskade bäbis som jag inte klarar mig utan och det känns jobbigt att säga hej då till honom. Är rädd att han ska sluta äta osv.. Men det går nog bra, hoppas jag!!
Kommer då sakna honom nå kopiöst! :(
Kommer sakna alla jätte mkt men jag vet att de klarar sig utan mig :P

         


Älskade bäbis <3 <3

Aja, idag blir det iaf en lite jobbig dag.. ska träna lite här hemma för Korpen öppnade inte förän kl 11 och sista bussen gick kvart över 8 så-. inte så bra tajming!
men så är det ibland!
Jaja, vi hörs om en vecka!
Ha det så bra allihopa =) jag vet att jag ska försöka ha det iaf!


xoxo

"Gold conjures up a mist about a man, more destructive of all his old senses and lulling to his feelings than the fumes of charcoal."




xoxo

idag blev det att stiga upp kring 9.. missade att säga hej då till Björn men vi träffas nog nån mer gång :)
Det blev att titta på tv i soffan och mysa med min bäbis Tore tills pappa kom hem och då var det bara att fara till stan för att träna på Korpen, såg ut som ett slusk för er som ville veta men kände att det inte spelade någon roll alls :)
Efter det blev det att fara till mormor och hälsa på henne en sväng!
Var trevligt att träffa henne!
 

Sen blev det att hämta epan för att köra hem den till borgfors. Men som tur var fick jag sällskap av en trött hund som somnadei mitt knä och låg där hela vägen!

Nu har vi då kommit hem och har hunnit äta lite julmat som blev kvar sen igår!
Och nu blir det att titta på The Hills som jag inte hann se klart i lördags!
Vi får höras!
Kommer mest troligt ut ett inlägg imorgon innan vi far men det återstår att se!
Om inte så hörs vi när jag kommer hem den 30/12 :)
Ha en bra jul och hoppas ni får det ni önskar!
Vi hörs!


xoxo

"Great men are rarely isolated mountain-peaks; they are the summits of ranges."



xoxo

jaa dagen började emd att jag steg upp och gick in i huset för att göra mig frukost och se filmen "Harry potter och fången från Azkaban" Den är relativt bra faktiskt men nästan suger när den är dubbad =/ Men men inte mer med det..´
Efter det så skulle jag, syrrans kille Björn, pappa och Henke fara ut med skotrarna. pappa och Björn skulle ta Skidoo Legend 800 (våran ny skoter) och jag och henke skulle låna min farbrors skoter (min gamla) och köra den. jag och pappa for och hämtade Et:n ;) och for hem och hämtade de andra två. Vi far iväg och när vi ska fara ut på ängarna som är på baksidan av gården så gasade jag till lite och då ryckte den till ordentligt och sen stod vi stilla. Så det var någon kedja som gick sönder som gjorde att den slutade driva helt enkelt :P haha!


(Så ser vår skoter ut ;P inte den som gick sönder! Det här är Legenden!)

Så kan det gå.
men då turades vi bara om att köra, först pappa och björn sen jag och henke :) och nu har vi precis kommit tillbaka och jag funderar på att gå och duscha för mitt hår ser verkligen förjävligt ut :S
Vi hörs senare eller imorgon!
Nu är det snart dags för lilla julafton! :)
Den enda för Familjen Lindberg i år :) För julafton firar vi UTOMLANDS!!!
hehe :)


xoxo

"God gave us memory so that we might have roses in December."


xoxo

Satte mig just vid datorn hemma efter min och Tores lilla skogspromenad :)
iaf så skulle jag se The Hills avsnitten för de brukar komma upp på mtvs hemsida på lördagar men icke sa nicke! :( Så måste vänta och se det på tv kl 17:00 ist.. precis när vi ska äta typ :P Aja, inte så mkt att göra åt saken!


xoxo

          

jag kommer ju fara utomlands den 23/12 och då blir det ett break med bloggskrivandet i över en vecka.. Det blir så mycket att göra när jag kommer hem så kanske bara blir nå kort inlägg.. men så att ni är förberedda på det :)


xoxo

Förresten så var jag ju med henke igår och myste och såg Happy feet :) Rolig film och otroligt söt film :)
Sen blev det att åka med syster hem till oss och sätta sig och äta pasta med grönmögelostsås! Gooott!! =)
Sen klarade jag patians =) Gick ur ;D (har ingen aning om hur det stavas!)


xoxo

Idag har vi varit på stan en sväng och köpt typ två julklappar :)
Och även fixat min brors födelsedags present! han fyllde 31 igår :) börjar bli lite gammal ;)
hehe.

Det blir då bara lugnt ikväll tror jag.. kanske blir att vara med Henke.. Sista gången innan jag far!
annars vet jag inte vad som händer :) Träffa Emelie också kanske?
Det återstår att se!


xoxo

"There is no real teacher who in practise does not believe in the existence of the soul, or in a magic that acts on it through speech."



xoxo

Igår blev det inte så  mkt gjort efter mitt blogginlägg.. Såg typ filmen som gick på Kanal5 och sedan for vi hela familjen och sparkade i en halvtimme typ :) Det var mysigt förutom att jag inte fick sparka pga höften så :(

Idag har jag bara hunnit vara på bio med handelsprogrammarna ;P och sett "tomten är far till alla barnen" den är ju som kul men samtidigt så har jag ju sett den femtio gånger typ :P
men men så är det ibland!
Efter det så blev det att fra hem till Henke och ligga och prata i sängen ett tag.. Nu har han då farit till en kompis =)
och snart ska jag fara hem.. Till Tore! :D
Nästa gång vi träffas är det sista gången före jag far utomlands!
Aja, nu ska jag spela lite kort..!



xoxo

"But this is slavery, not to speak one’s thought."


xoxo

idag blev inte någon riktig sovmorgon för min del för Tore kom ut i mitt rum och attackerade mig ;P
Så då blev det bara att stiga upp för min del!
Då passade jag på (medan Tore la sig och sov inne på soffan!) att spela patians, vet inte hur det stavas menmen, och satt med det typ lite över en timme!
Sen var det bara ut och städa i mitt rum som såg ut som att Achmed the dead terrorist har varit där och självmordsbomba.. Gick då rätt bra och fort att städa sedan var det bara in och hopp i duschen, göra sig iordning för att sedan fara till stan med Tore och pappa. Pappa släppte av mig och Tore på stan så vi gick där i typ 45-60 min. =) Det var rätt mysigt förutom att han blev alldeles sandig/grusig/blöt under magen så vi var tvungna att gå in på Djurmagasinet och låna duschen där för annars skulle han kunna få en massa skavsår :( vilket inte är bra!
Sen var det bara att gå till Coop och börja handla mat och sedan bege sig hemåt! =)
Nu har jag hunnit spela kort ett tag och även busat lite med min älskade Tore =) Tränade också lite tricks ;) Kommer nog någon film på några utav de snart!
Och nu har älskade syster kommit!!! <3

Du har varit riktigt riktigt efterlängtad fastän jag inte hört av mig så mkt.. Känns lite konstigt att prata i telefon när man är så van vid att prata öga mot öga som man gjort de närmast 16 åren.. Älskar dig massor! :) Vi ska äga påTeneriffa!
hihi..








Nu ska jag spela kort och ta det lugnt ett tag sedan blir det att fara till Henke och sova där inatt =)
För er som sms:ar till mig så har jag inte gratis sms längre och har inte så mkt pengar kvar.. Ska räcka en månad! Så ni vet varför jag inte alltid svarar! Bättre att ni ringer då :)



xoxo

"Man cannot bury his meanings so deep in his book, but time and like-minded men will find them. Plato had a secret doctrine, had he? What secret can he conceal from the eyes of Bacon? of Montaigne? of Kant? Therefore, Aristotle said of his works, "They are published and not published"."


xoxox

Ikväll blev det att vara hos brorsan och Jennie ett tag medan pappa är på hockey! Kände inte för att sitta hemma ikväll också och sen då vara ledig imorgon och vara hemma! :) men det blir nog bra hur som haver.

Har dock haft sista lektionen för 2008 idag :) Eftersom jag är ledig imorgon och på fredag så ska vi bara på bio sen slutar vi för detta år ;D Skööönt! En hel termin är avklarad nu är det bara 3 kvar ;D Och snart är det sommar (okej jag vet att jag är ute i riktigt god tid) ÅÅH men jag längtar till solen och värmen, ska ju utomlands om 6 dagar men ändå! Efter det vill jag bara ha körkort för att sedan få köra massa bilar till sommaren och sola och jaa ni fattar :)
NU ska jag gå och titta på tv och även hålla koll på min Tore som är vild som vanligt!



xoxo

Igår kväll var jag med Emelie och vi käkade dip, morötter och gurka :) det var fasligt gott ska jag ta att tala om för er!
MM!
Sen for hon hem och då passade jag på att plugga lite på provet osv. Sen somnade jag i soffan, i sittande ställning med papprena i handen :P haha, då är man trött! Så då blev det sängen :) Henke ringde en sväng precis när jag gått och lagt mig i sängen men det var bara en snabbis. Sen somnade jag och jag vaknade inte förän typ 7 inatt :P haha. vaknade inte när han kom hem eller nå :P haha. jaja, kan bara konstatera att man är trött då!










xoxo

Steg upp typ 7:30 för att plugga lite till så satt i en dryg halvtimme och pluggade =) Sen gick jag och la mig till 8:50 då ajg steg upp, klädde mig och sminkade sen var det bara säga hej då till Henke som halvsov ;P sen rusa ut till epan och starta den 9:08! Exakt ;P haha.
kom till skolan 9:25 men hade problem att hitta en parkeringsplats på det här stället.. Folk måste lära sig att parkera bättre.. Sen hade jag prov till kl 11! Satt alltså i 1½ timme och skrev prov :P haha men det kändes då bra iaf =)


Sen for jag till mammas jobb en sväng istället för att sitta på skolan till kl 12 och inte göra någonting!
sen har jag bara hunnit ha mentorstid där vår vikarie Jonas Carlsson bjöd oss på julmust, kaffe, the, skumtomtar, pepparkakor och saffransbullar :) Snäll tuav honom! Riktigt snällt faktiskt!
nu väntar jag bara på att dansföreställningen som vi ska se kl 13 ska börja..


ledig imorrn!! :)
6 dagar kvar innan vi lämnar Sverige!


xoxo


"Modern war needs modern lingo."


xoxo

Hittade en bra sida om man vill ha snygga dataväskor med matchande plånbok till =)
Försäljare finns även i norrbotten =) ( t.ex. luleå, boden, gällivare)

walkonwater.se


White Gold Laptop Skin 13White Gold Wallet

tyckte White gold var snyggast :) Finns även i andra färger! :)


xoxo

Nu kan jag äntligen pusta ut!
är klar med det största arbetet under den här terminen :) Sköönt som fan alltså!
Blev totalt 15 sidor :P haha, mycket text =) Men är nöjd med det också coh det är inte så ofta som jag är det! Men däremot så var jag tvungen att skriva till en grej idag så får se vad betyget hamnar på nu när jag lagt till det som saknades :)
(läängtar att få veta!)
För mig existerar bara ett betyg de andra spelar ingen roll för mig :P Tragiskt men sant. tycker det bara borde finnas det och IG :P haha, så det blir en sport vettni ;) HAHA

jaa, men nu är det då snart lunch =) Ska bli gott att få i sig nå mat.. Känner mig utsvulten :S
men men, det ordnar sig!
Ikväll blire plugg iaf.


Det går inte att sluta tänka på datorn.. Helt sinnessjukt vad jag vill ha en sån dator+dataväska+mus!!!!!!
Mitt liv skulle vara så mycket enklare med den :)
Längtar längtar längtar tills jag får den! <3
vita och svarta

Nä nu måste jag skärpa mig... :$



xoxo

Igår kväll blev det massa plugg på Brott och straf.. har gjort klart alla uppgifter och frågor nu så det är bara att läsa till imorgon! har provet första lektionen dessutom :/ men men, finns inte så mkt att göra åt det!
medan jag pluggade igår så passade mamma och pappa på att gå ut och gå "lill" rundan som brukar ta typ 40-50 minuter. de for kring 18 och där kring 19:45 började jag ju som fundera på vars de hade tagit vägen! :P
Då hade de gått upp till Sikfors och hälsa på några kompisar till de..
Så då passade jag och Tore på att mysa efter att jag gjort klart skolarbetet!
Mysigt som alltid :) Men han ville inte riktigt mysa så länge men ändå ;>



Vi myste i soffan :) (Hemma hos mig inte Henke!)

Nä nu blir det att kolla runt på internet och tänka på datorn jag vill ha :(
Ha det bra!


xoxo

"Green and amber and red lights shine in his sad eyes, and the track stretches before him, two silver strips converging in the distance, an art-school lesson in perspective"


xoxo

Hittade en sida idag där man kan få gratis linser om man har bloggat i minst två månader!
Kolla in deras hemsida! Riktigt bra erbjudanden :)
Färgade linser !





Jag tog blå, vilken färg vill du ha?


xoxo


Idag har jag en lite små dålig dag faktiskt.. Känner mig riktigt trött och sliten!! :( Nu på morgon så har jag, precis som alla andra måndagar, haft styrke träning.. Gick väl hyffsat. Tog 45 kg i bänk idag ;D hehe. ska prova på 47.5 kg =) Känner mig lite små biff ;) HAHA. men ni som tycker det är lite,  prova själv och se att det inte är så enkelt som det ser ut!!! :P

jaa, idag blir det väl annars bara att ta det lugnt.. Ska plugga på Brott och Straff eftersom jag har prov på det på onsdag och lilla jag har knappt kollat igenom svaren osv.. Är inte ens klar med alla. Känns inte så vidare bra..
Annars blir det bara att sola tror jag =)!!! och vara med bääbis!

NU ska jag gå och träffa Emelie för hon har kommit hit en sväng och ska säga hej :)


xoxo

"Oil is like a wild animal. Whoever captures it has it"


xoxo


igår blev det att äta ute med Elias som vi var barnvakt åt.. Vi åt på Arbaillo :) Gott som vanligt!
Efter det blev det en sväng till nimbus värld och skeppet och jag kan lova er att det var sviiiinigt kul där! OH ja!
Fi fan :)
Efter att ha varit där och lekt och även spelat lite airhockey samt minigolf så drog vi hem till Nisse och dom för att spela lite tv-spel sen se "Ensam hemma 2" haha, de filmerna är bra ;)
Jag lyckades iaf somna där kring 23-24 någon gång coh då började Henke och Elias rita och då vaknade jag efter ett tag och då blev jag satt att rita en Mustang Shelby 500 vilket inte var ett lätt jobb.... :P

Sen blev det bara att fara till Erik och säga hej en sväng sen hem coh sooova!


xoxo

"Art is significant deformity"




xoxo

Vaknade kring elva och skulle se om The hills avsnitten hade kommit ut på mtvs hemsida för att det var inte där igår :S Men de hade de inte så blev lite ledsen och gick och la mig ett tag igen.. Sen blev det att stiga upp och duscha och sedan laga mat. Då passade jag på att starta tv:n och såg att The Hills so far weekend var så då blev det att bänka sig framför tvn och titta på de innan vi startade igång "Shrek den tredje" =) den var bra! Hörde en låt som var med där och den var riktigt bra:



hittade den på Youtube :)

Nu blir det att fara hem till henkes mamma och fixa lite saker sen hem till mig och vara där :) Och träffa ÄLSKADE TOOORE! <3




        




Vi hörs :)



xoxo

Igårkväll blev det att fara och handla så fort jag kom till Emelie. For på Coop och sedan efter det for vi och träffade några kompisar till mig från Sikfors. Skulle bara kolla till de små glinen! ;) haha Efter det blev det att fara till Emelie igen och göra sig klar för kvällen sen kring 23-23:30 så for vi till Anders för att kolla vd det var för kul där! Var typ bara han, Henke, Stina och Danne.. Några nya människor Stina och Danne. Vi var då där till 00:40 typ sen drog vi in till stan och då gjorde jag en tabbe innan jag for från Anders.. FÖRLÅT! Men du gillar mig fortfarande va :)?

I stan var det typ dööött! Så då var vi där ett tag och träffade Conny, stod och pratade med honom sen beslutades det att vi skulle fara hem till honom så Henke skulle få se hur det ser ut hemma hos honom, han var den enda som inte sett lägenheten!, men påvägen dit på timmerleden så var det en plogbil som lämnat en "snökant" på ena filen så då vi skulle byta till ytterfilen så kommer det en 30-50 cm hög snökant så vi får breedställ och hela bilen lyfts typ upp eller nå :S det var helvetes obehagligt kan jag lova iaf! Så blev att fara och leta en del som lossnade från bilen, ingen fara med den men ändå!
Så då for vi in på Shell en sväng så Henke och Conny skulle äta eftersom att jag och Emelie käkade varsitt minimål på Max kring 2 typ. Nu var klockan typ 4-5 någonting.. Träffade några människor där sen bar det av till Emelie och slappa där ett tag innan vi for hem och sov.. Somnade väl kring 7 imorse typ :P haha! Ja men det är en dag på året som man ska vaka på och det är lucia så :)
Nu blir det The Hills avsnitt eftersom det är lördag och det betyder att de har kommit ut på hemsidan deras!
The Hills



xoxo

Jaa, jag har nyss vaknat av mamma som ringde på telefonen! Var riktigt trevligt att få prata med de strömlösa ;P haha (hemma i Borgfors har de strömlöst sen 3-4 timmar tillbaka!
Eftersom de har strömlöst så kanske de ska komma ner till stan, för det är ju inte så kul att inte kunna göra ett skit :P speciellt när de har min systerdotter Agnes på besök utan mamma sin. Hon är då alltså 4 år snart 5år! =)
För jag vill ju träffa söööt Tore! <3

"A belief which leaves no place for doubt is not a belief; it is a superstition."





igår blev att sola efter skolarbetet som jag, btw lämnade in för typ 15 minuter sen ;P
Det var otroligt skönt att få ligga där och bara må gott. Om ni undrar varför jag solar när jag ändå ska utomlands snart så beror det på att min hud är så känslig så jag måste börja lite före och vänja huden vid värme och "sol" (den kännde ju ingen skillnad på fejkad sol och riktig sol, nästan iaf)
Skönt var det iaf :)
och trött är jag idag för igår blev det mycket skolarbete!
Nu måste jag rusa till lektionen, ha det bra!

 
kommer sakna honom nå så sjukt medan vi är utomlands :(

xoxo

"So Orpheus did for his owne bride, / So I unto my selfe alone will sing, / The woods shall to me answer and my Eccho ring."



xoxo

Lucia firandet gick bra de var så söta båda två =) kommer nog bilder nästa vecka (har nämligen inte tid idag eftersom jag har ett skolarbete som ska in imorrn! :/)
Annars så har vi varit och handlat och sedan följde jag med bror och hans tjej på stan och kollade på en dator medans de kollade på nå till tv:n!
ÅH jag kan lova att jag är sugen på en bärbar dator nu. Kan verkligen inte sluta tjata om det men det beror på att jag vill ha en dator som jag kan ha med mig och sitta och göra skoljobb på (framförallt) sen när man blogga vill jag ju även kunna ladda upp bilder hela tiden vilket jag inte kan när jag skriver bloggen på datorerna på skolan också :( aja, det får bli efter nyår då jag fått lite pengar =) LÄNGTAR!

12 dagar kvar till utomlands...

NU blir det skolarbete! måste ju bli klar idag...


xoxo

nu ska jag fara och kolla på lucia avslutning för mina brorsöner!



xoxo

idag var jag en riktig latmask alltså!
Jag hade tänkt åka med 8:30 bussen till skolan så att jag skulle kunna gör alite skolarbete på morgon men så blev inte fallet utan jag tog fram kläderna som jag skulle ha och sen så la jag mig igen till 8:51 då jag steg upp och sminkade mig, fixade håret och klädde mig coh sen gick jag och la mig igen ;P hahaha! jag är ju för konstig :P
men men det blev då att åka med 9:35 bussen ist =)
Nu är det skolarbete som gäller!
Sen efter skolan blir det lucia för brorssönerna =) ! kul kul!


xoxo

Igår blev det att fara och sola före jag for till Emelie på sminkparty ;D var skit kul, ska lägga upp lite bilder på sminkningen sen! =)
Det var iaf jätte kul!



xoxo


"Winter is the time for study, you know, and the colder it is the more studious we are."


xoxo


har just kommit hem och har insett vilken cool hund jag har!
:) Han är så grym på att lära sig tricks så det är ju sjukt ;D
 
sötaste hunden! <3




xoxo

jag försöker se hela filmen som jag länkade till igår.. Animal cruelty...
Det går inte, jag klarar inte av att se hela filmen hur mycket jag än försöker.. jag vill bara skrika rakt ut för att få folk att reagera på sånt här och försöka stoppa folk som gör sånt. Det är inte rätt.. Ett djur ska itne bli flådd LEVANDE, förstår ni.. De lever, såg nyss ett djur som hängde upp coh ner när de skar han/hon i tassen och bara började slita av skinnet med pälsen och det går itne speciellt fort heller.. och efteråt så ser man djuret ligga levande, den rör sig med det enda pälsen kvar runt ögonen några enstaka tussar. Där slutade jag att se..

Det är de här mitt UF företag handlar om. jag vill få folk att förstå att djur behndlas inte bra runt om i världen men även i Sverige, i vårat hemland, hur kan någon låta det fortsätta?!
Försök göra skillnad! Hjälp djuren!



xoxo

Jaa nu är det mycket data snack både hemma och med kompisar.. Men ajg kan lova att jag längtar nå kopiöst mycket tills ajg får en egen bärbar dator!
jag víll ju inte ha en 17" dator för det första så är de för tunga och sen är de rätt stora så det blir jobbigt att ta med sig dem.. Så för mig blir det nog en 10"-13" absolut inge större än 13" =) Det är de mest pratiska för mig (:
Så nog längtar jag mycket tills jag får en egen !!!!
Är inne i det där nu för pratade med Fredrik nyss och han är ett datasnille så fick veta bra saker!
Nu ska jag bara sitta vid datorn i 40 minuter till.. tills min lektion börjar blir det alltså..
























xoxo

Idag fick jag sovmorgon =) Välbehöveligt var det de kan jag lova!
Har sovit med inbakade flätor inatt så hela mitt hår var lockigt på morgon, det är så skönt att bara släppa ut det och dra lite hårspray över håret också är du klar för dagen! Finns det nå lindrigare?
Annars så har inte så mycket hänt.. Har suttit med Samhällskunskap där vi jobbar med brott och Straff. Sen Svenska B där vi skriver om vår språkhistoria, typ namn och ort men även hur vi pratar till olika personer osv..
Äh, nog om det nu =)

Ikväll blir det nog smink party hos Emelie, vilket jag tror kommer bli trevligt. Ska dock sola innan jag far dit för jag måste verkligen börja vänja huden vid sol dock är det ju fejk sol men ni fattar vad jag menar ;)
Ska bli skönt att få ligga där i värmen för att bara få må gott!

Nä vi ni vad! Nu ska jag försöka ta mig mod att gå ner och äta av maten som är idag.. (får se hur det går!)

Min bääbis <3


xoxo


"It passes, and we stay: / A quality of loss / Affecting our content, / As trade had suddenly encroached / Upon a sacrament."


xoxo

Snart kommer det en video här på sidan :)  Har filmat Tore när han gör konster ;) hehe, han är för söt!
Ska försöka lägga upp den senare idag när jag är hemma :)

  



xoxo







Anna Amanda Lindberg

Anna eller Anne är ett kvinnonamn, med största sannolikhet med ursprung från den grekiska formen av hebreiska Hanna, och med betydelsen 'nåd' eller 'den benådade'.

Anna är bergsbrukets beskyddarinna.



Så grattis alla Annor en dag som denna! Den är tillägnad er allihopa =)!
Happy happy name day!
I wish you all!


xoxo

Animal cruelty

Jag varnar för oerhört starka bilder..



xoxo


Ja nu på morgon så har jag haft branch- och produktkunskap och arbetet som jag håller på med där är snart klaart :) Yeah! Ska bli såå skönt att få lämna in det eftersom vi jobbat med det sen skolan började så lite less är man..
Annars har det inte hänt så mycket idag, har mest suttit och funderat på vad jag vill ha ;P vilket är en hel del har jag märkt :P aja,
Ikväll blir det en sån där lugn och skön hemma kväll, kanske med lite nagelfix? den som lever får se!
Skulle iaf behöva det för mina naglar ser förjävliga ut just nu om jag ska vara ärlig!
Annars blir det att vara med min Bäbis TT (terrorist Tore) ;) haha, för jag saknar min bäbis otroooligt mycket, det kan jag lova! har ju för guds skull inte sett honom sen i söndags :S det är skamligt av mig!!!!!!! Fy skäms..

 
Älskade TT


Nu blir det att sitta och kolla runt på internet osv. fördriva tiden tills jag börjar om...

"Skit i vad andra säger, gör som du vill"

xoxo

"I cannot praise a fugitive and cloistered virtue, unexercised and unbreathed, that never sallies out and sees her adversary, but slinks out of the race where that immortal garland is to be run for, not without dust and heat."



xoxo

Oh nu är jag trött.. det kan jag lova.. har varit hemma hos Emelie ett tag nu!
Idag har vi varit på en föreläsning om Amway :) var ändå rätt intressant! Men men, får se hur det blir med det där !
Annars har det inte hänt så mkt, har varit hos Henke och träffa honom och Anders ett tag! Sen blev det att fara och sladda en sväng sen hem hit och äta och nu ska vi soooova!!!



xoxo

"If you see the magic in a fairy tale, you can face the future."



xoxo


Idag på morgon så steg jag upp före sju och åt, klädde mig, borsta tänderna och satte upp håret sen gick jag och la mig i 20-25 minuter till ;P HAHA ;P Lite slappt av mig men men :)
Skönt var det!
Sen på morgon så har jag hunnit ha styrke träning som ni säkert alla redan vet att jag alltid har det på måndag morgon och tisdag eftermiddag :)
Körde hårt som vanligt ;D LOVE IT!


Jag i framtiden ;P ? haha.


xoxo

"Those expressions are omitted which can not with propriety be read aloud in the family"


xoxo

Igår blev det en lugn dag hemma hos Henke.. Var där hela morgonen och bara tog det lugnt :) Myste med Tore också!
Sen kring typ 14 när vi hade sett en film och kände att det kanske var dags att börja röra på sig och göra något nyttigt!
Då for vi till Jossan så Tore och Diva skulle få träffa varandra :) Det gick ändå bra! För det skulle ju vara kul om de gick ihop =)!!
Sern drog vi hem till mig och var där ett tag och tjorvade och gormade ;P
hehe, sen blev det hemfärd till Henke då för att se Transformers ;D I do Love that movie! :)
Sen blev det bara att fara och handla samt att laga lite mat där kring 22-23 ;P haha sen däckade jag :$



xoxo

jaa vi har då inte bara varit hemma de senaste 4 timmarna för vi  har varit ut på stan, kyrken, och träffat en massa folk :) Alltid trevligt!
Tore följde även med så han fick sitta i bilen i sin lilla väska =)
Vi var väl där till typ strax efter 1 inatt..
Och då när vi hade hunnit nästan hem så ringer min pappa och frågar om vi kan skjutsa hem dem från Sparbankens firma fest, och självklart kunde vi göra det så då var det bara att vända och hämta de och två andra och sedan skjutsa hem dom :)
Nu har vi kommit hem och jag kan meddela att Tore är en slagen hjälte, först leka med valpen i ja närmare 1 timme sen till danne och busa på där sen hem och vara här ett tag innan Emelie kom och då vart det lite bus och sen då for vi in till stan och då har han inte kunnat slappna av ordentligt, också sen då när mamma och pappa kom då vart det inge lugnt då heller. och tänk då att han har somnat och vaknat, somnat och vaknat och hållt på sådär hela kvällen typ :/ stackars bäbis!!


Men är man sötast så är man :)!!!!! <3


xoxo

Ja efter senaste inlägget så har vi hunnit ha besök av en liten rottis hane på 5 månader :) Tore och (izor eller isor :P) lekte och busade hela kvällen medans vi andra satt och fikade och bara pratade lite allmänt om allt möjligt!
Sen efter att ja fikat gick vi ut med valparna och rastade de och även så att det fick springa av sig en massa energi!

Efter det blev det att fara och hälsa på Danne och Cissi en sväng, de satt hemma hos Dannes föräldrar och tog det lugnt framför tv. Men nu så är vi hemma och ska ta det allmänt lugnt!
Emelie skulle kanske komma förbi en sväng men vi får se hur det blir!
Nä nu ska jag kolla till min bäbis för han höll på att försöka markera här inne i lägenheten :/ INTE bra!!!
See ya!


xoxo

Nu har vi lagat tacogratäng :) Och den blev supergood!
Ulf och Anki har varit förbi en sväng och hälsat på oss så det var trevligt att träffa de igen eftersom det var ett tag sen!
Men nu så ska vi mysa framför tv, vi tre =)
See ya!


xoxo

Nu på morgon så har vi varit och kollat på min brorssons skridskoavslutning :) han var så duktig! Sen efter det då blev det att lämna Tore hos brorsan och dem medans vi for och handlade :)
Och nu sitter jag här och ska se The Hills!

"That's where I reckon Santa Claus comes in / To be our parents' pseudonymity / In Christmas giving, so they can escape / The thanks and let him catch it as a scapegoat."


xoxo

är man kass eller är man kass?!
KASS
Jag har nu missat TVÅ avsnitt till av The Hills :O

GAAH!
Så imorrn då vet ni vars ni kan finna mig :)!
Vid datorn kollandes på The Hills! OH ja!


Sängen kallar.. (Henke otålig)

xoxo

Ikväll blev det att vara hos Fia och Axel.. hade en mysig glögg kväll =)
Efter det så blev det stan en sväng och träffa Emelie :) alltid lika kul att träffa henne ;D
Sen kom det en massa annat trevligt folk och stod och pratade på kyrken =)
nä nu ska jag vara social med Henke :)



xoxo

Jaa idag blev det skola för min del iaf.. Sitter på dagens andra lektion som är Naturkunskap A.. Skit tråkigt, sitter med frågor om Östersjön och har typ 10 frågor kvar..
Men men, annars så var jag tydligen jätte otrevlig när Henke kom hem inatt :P haha, inte mitt fel att jag var trött som fan ;P
Annars så händer inte så mkt ikväll, hade tänkt hitta på någonting roligt men vi får väl se.. Ska ju vara med min Bäbis imorrn :) Hela kvällen! Ska bli mysigt så därför tänkte jag att jag skulle göra någonting annat ikväll men som sagt det får vi väl se!
Nä nu måste jag fortsätta jobba!


xoxo

"Take the serious side of Disney, the Confucian side of Disney. It's in having taken an ethos ... where you have the values of courage and tenderness asserted in a way that everybody can understand. You have got an absolute genius there"


xoxo

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan är det dags för sängen. Men vi hörs imorrn!



I´m already asleep! ;)

Tjing!


xoxo


Din/Ditt första:

Operation: Aldrig haft någon, om inte kortison sprutansom jag fick i höften för några veckor sen räknas?
Piercing: i öronen när jag var 9
Sport: Ridning, började när jag var 8
Husdjur: Min kanin Ludde
Semester: Första var med motorcykel men det var typ till skellefteå.. Var bara någon vecka gammal. men riktiga semestern var när jag var 2½ och den var till Australien.
Konsert: No idea!

Just nu:

Äter du: Ingenting.. åt nudlar med biffsmak för ett tag sen,.
Dricker du: H2O, vatten alltså ;)
Ska du: Se klart det 8:de avsnittet av The Hills.
Lyssnar du på: Ett program som pappa tittar på på tv:n..
Väntar du på: Att få tvätta håret och sen gå och lägga mig.
Tittar du på: Datorn och självklart The Hills
Har du på dig: Jeans och ett svart linne

Din framtid:

Barn: två pojkar!
Giftermål: hoppas kan man :)
Karriär: Ingen aning faktiskt :/

Har du någonsin:

Kysst en främling: Det beror på vad man räknar som främling.. :P
Tappat bort glasögon eller linser: nej, behöver inget utav det så!
Brutit ett ben: Möjligtvis ena ringfingertån :S
Rymt hemifrån: var på väg en gång men jag var väll typ 6 !
Röntgats: Yes, två ggr. Höft och knän (är man bark så är man)
Krossat någons hjärta: Yes..
Nobbat någon: Oh ja,
Gråtit när någon dött: Ja, :(

Tror du på:

Kärlek vid första ögonkastet: Njaae, tror man blir attraherad av någon vid första ögonkastet, kärlek kommer sen..
Gud: ABSOLUT INTE, om inte Gud kan dissa?
Mirakel: Tveksam till det men vi kan andas så jag menar, visst!
Aliens: E.T?
Magi: jag kan trolla iaf.- Kan trolla bort pengar :)
Ett himmelrike: Himmelrike är något som vi alla tror och tycker olika så tror egentligen det inte finns något.. Vi hoppas bara på det..
Tomten: Yes, har ju varit hans hjälpreda så vad fan!
Änglar: På bilder
Transformers: OH JA! Jag har sett Bumble Bee när han var bilen!!! :O Det var coolt.. Såg honom inte i robot form dock :(

Blandat:

Önskar att du bodde någon annanstans: Ja, med LC i LA. In there gorgeous house!
Är du kär i någon: Jaa :$
Tycker andra att du är attraktiv: Som Emelie, Smaken är som baken!
Dricker du: jaa..
Använder du droger: Absolut INTE!! :@
Vilket shampoo använder du: Olika.. Men vill använda Asia Beauty, regelbundet!
Vad är du rädd för: Förlora de jag älskar.. Och att Tore ska försvinna :(
Gillar du att tvätta: Bara om det är någon fläck som jag lyckats få bort :)

haha tog den från Emelies blogg :)


Nu måste jag verkligen se klart de 8:de avsnittet av The Hills! Spännande nu ju!

xoxo

Har suttit och kollat på The Hills avsnitt sen ja, jag skrev inlägget "Aah! The Hills!"
Börjar få ont i rumpan nu ;P Haha!
Men det är sista avsnittet nu och jag läääängtar till avsnitt 9 kommer! Oh my god!
Det är verkligen den bästa serien eveeer!!
Nä nu ska jag se klart!


xoxo


LC´s own words.

Don´t cry over people that wouldn´t cry over you.



xoxo

The Hills Blogg


Shit såg nu på tv att jag har typ missat 8 avsnitt av säsong 4 av The Hills! :O
Katastrof!!!
jag menar, jag ääääälskar verkligen The Hills och deras upplägg av hela serien!
Och nu har jag missat ÅTTA avsnitt! Jag menar hallå!

Älskar bokstavligt talat Lauren Conrads klädstil!! helt sjukt snyggt det hon har på sig!
love it, love it, love it! ;D


Men jag ska se alla avsnitt nu, som jag missat då vill säga!
Men i do recomend the series!
The Hills

Whitney, Lauren/LC, Heidi & Audrina
The Hills


xoxo

Jag har ju fått nya skor av mamma och pappa som jag nämnde förra veckan. Här har ni en bild på de!



Är köpt på Wedins!


xoxo


Ja nu efter promenaden så har vi lagt oss i soffan jag och Tore och väntar på att mamma och pappa ska komma hem från stan!
Tore passade på att sova medans jag plockade fram grejerna för nagelfixning :)
ni får se bilder på naglarna sen om jag är nöjd vill säga ;P


    



  
1. Nagelfil
2. Manikyrpinne
3. Nagelborste
4. Nagelbandsremover
5. Nagelolja
6. Nagelbandscreme
7. Handcreme
8. Depend nagellack, Base


Hoppas att det blir bra iaf :) för mina naglar har börjat att se riktigt risiga ut! :/
Hej så länge!

xoxo

Idag blev det att vara hemma från skolan, kände på morgon hur jääkla förkyld jag var och hade ont i huvudet och även i öronen lite grann :/ Skumt men men.

Sov till 10 imorse och då steg jag upp och väntade på att Henke skulle vakna :)
Sen tog vi det bara lugnt i väntan på att pappa skulle komma med Tore =)
Och sen efter fika och lunch så skjutsade Henke hem mig och Tore, coh vi vände i dörren och gick ut på promenad :)
Precis som igår kväll!
Det är så mysigt att vara med Tore =) (han ligger och sover på soffan as i speak) ;>


     


hehe :)


xoxo


"Just as the creative artist is not allowed to choose, neither is he permitted to turn his back on anything: a single refusal, and he is cast out of the state of grace and becomes sinful all the way through."


xoxo

jag och emelie är jävligt skumma.. :D haha, men på ett bra sätt! :)
Vi har just kollat på hennes dator och hittat jätte roliga saker där vi lejdar oss ;P
Men nuu ska ni få höra vad vi små kan göra:
strips i en fritöös ;> dukigt av oss ;) HAHA


Nu blir det social träning!
hejs!



xoxo

Idag när jag hade lunch så kom Henke & Diva och hämtade upp mig så då for vi upp på strömlida så hon fick springa lite där =)
Här har ni lite bilder!
   
    

(Henke komme bli arg om han ser att jag lagt ut en bild på honom ;P)


Ja men det var kul att få träffa Diva :) Hon är så mysig!
(men inte som min bäbis!)



xoxo

    

han såg lite waisted ut ;P hehe- men söt var han iaf :)
Min älskade lilla vän <3
modersinstikten kom fram rätt fort :$



Här är några groggy bilder på honom!

     

Är man söötast eller är man? :')
Hihi, ser lite groggy ut som sagt, han ville inte gå ut och gå men det vill han aldrig men jag tror han aldrig förr har visat det på ett så tydligt sätt :P haha.


xoxo

Mitt namn blev:

A. Gillar att dricka/festa!
M. Kanske inte så jätte smart.
A. Gillar att dricka/festa!
N. Du kan behålla hemligheter.
D. Gillar att dansa loss!
A. Gillar att dricka/festa!

L. Alla älskar dig!
I. Helt underbar i sängen!
N. Du kan behålla hemligheter.
D. Gillar att dansa loss!
B. Alla vill ha dig!
E. Oh, jättebra kyssare.
R. Populär bland alla.
G. Skiter i vad andra tycker.

Själv tycker jag att typ ingenting stämde in på mig :P men jaja,..

Vad blir ditt namn?

A. Gillar att dricka/festa!
B. Alla vill ha dig!
C. Riktigt barnslig.
D. Gillar att dansa loss!
E. Oh, jättebra kyssare.
F. Bra personlighet och utseende.
G. Skiter i vad andra tycker.
H. Sådär kyssare.
I. Helt underbar i sängen!
J. Alla avgudar dig.
K. Vild och galen!
L. Alla älskar dig!
M. Kanske inte så jätte smart.
N. Du kan behålla hemligheter.
O. As sexig, grr.
P. Helt GALEN!
Q. Ful.
R. Populär bland alla.
S. Lätt att bli kär i.
T. Omtänksam och bryr dig.
U. Kingen på att bara tare lungt.
V. Bästa kyssaren som finns.
W. Tänker sig inte för eller nåt, sjuk i huvudet.
X. Jätte bra i skolan/jobbet.
Y. Bästa en pojkvän/flickvän kan begära.
Z. Alltid redo!

Idag är en sån där dag då man är less det mesta.. Skulle helst bara vilja fara hem och vara med Tore.. Saknar honom hela tiden. :(
Hatar skolan. varför har man så kasst schema?

Nu ska jag gå och vänta på att Henke kommer till skolan en sväng med Diva :) Så jag får träffa sötnosen!
(längtar tills jag får träffa MIN sötaste sötnos ;>)

xoxo

"One of the surest signs of the Philistine is his reverence for the superior tastes of those who put him down."


xoxo

Ja nu är vi hemma hos Emelie efter att ha varit och hälsat på hennes faster så Emelie fick känna på gravidmagen och bäbisen som sparkar så hårt ;) hehe!

Snart kommer Henke och hämtar mig, han slutade för typ 5-10 min sen så det dröjer väl inte så länge innan han kommer!
Ska bli skönt att få komma hem till honom och äta nuuudles ;> haha och sen duscha och sedan väntar bara sängen!
Har ju sovmorgon imorrn så får ju nästan sova lika länge som vanligt ;P haha
Dock känner jag att jag verkigen håller på att bli förkyld för jag nyser hela tiden och har börjat känna mig riktigt hängig! :( vil inte bli sjuk nu när det bara är typ 21 dagar kvar innan vi drar utomlands..


Jag och Emelie satt och disskuterade tatueringar idag och jag har kommit fram till att jag ska göra 3 tatueringar vad jag vet iaf.. De är fan bestämt från min sida nu!
:)
Allt för djuren ;)



Nä nu måste jag vara social :)


xoxo

Ikväll har det varit en kväll med Emelie.. Den är icket slut än :) alltid lika kul att vara med henne ;> hihi..
Har hunnit vara på hennes jobb och hjälpt henne lite grann. Nu är vi ute på äventyr.. Sen kommer bilder på Tore från operationen.. :) och även min nya investering ;> hehe.


xoxo

Jag vill sooova! Och vara med Henke...
Dessutom måste jag intervjua butikschefen på Åhléns.. när nu det ska hinnas göras..

 















xoxo

ja nu håller jag på att bli sjuk.. sitter med ett skolarbete som ska vara klart om två veckor och har väl lite kvar att göra men det är rätt svårt att få någonting gjort när man har världens huvudvärk och förkyld.. sen hostar jag med jämna mellanrum också.. Tur att man överlever iaf!

nä nu måste jag fortsätta..

Wich us luck today! 10:30 är operationen...



xoxo

"When you do say Yes, say it quickly. But always take a half hour to say No, so you can understand the other fellow's side."



xoxo

Tore verkar mindre brydd för imorrn, han kanske inte förstår vad han ska göra imorrn?
Men jag är iaf lite nervös ändå jag menar man har ju hört talas om att de inte vaknar upp igen..
För skulle det hända Tore skulle jag allvarligt talat dö! :(
Det är ju trots allt min Bäbis! <3

Så imorrn blir det att ta ledigt efter 10:00 och sen måste jag tillbaka till skolan kl 14:00 för då har jag utvecklingssamtal.. ohh! men sen blir det nog hemfärd för jag vill vara med min bäbis.. han kanske börjar må jätte dåligt? vem vet liksom..


  



xoxo

24 dagar kvar till jul.

Har hunnit skriva en önskelista och varit med Tore :) Mysigt mysigt- inte länge tills vi var utomlands you guy's ;>
Hehe. Här har ni min önskelista btw.




xoxo

Vad tycker du är viktigast i ett förhållande?



xoxo


Min hund ska opereras imorrn.. 10:30 ska vi till veterinär för att dra ut nå tänder och då ska han sövas ner och allt,.. =/ Huvva, min bäbis!! Så imorrrn blir det skolan ett tag på morgon sen drar vi till veterinären och är där sen har jag utvecklingssamtal och kanske styrke.. Vi får se hur jag känner mig!




xoxo

Körde hårt på styrken idag.. kände inget tagg men kände att jag ändå behövde göra av med gode mkt ilska/förvirring jaa, allmänt med en massa känslor.. Då funkar styrke bra! :)

Gårdagen blev en omskakande dag för mer än en person.. jag rättar mig, hela helgen var omskakande.. men så är det ju ibland. Nu är det löst iaf men fortfarande behövs det lite -Alonetime-. För nu var jag riktigt i behov utav det..

Nu har jag Näthandel B och sitter och väntar på att Ida ska komma så vi kan gå in på hennes användare så vi kan jobba vidare på vår hemsida som vi gör!


xoxo

"Clearly, if disease is manmade, it can also be man-prevented. It should be the function of medicine to help people die young as late in life as possible."



xoxo

RSS 2.0