Jaa imorse hade jag svomorgon men var så jävla stressad så jag hann bara klä mig och äta innan det var dags att fara!! jaja, så är det ibland, dock kom jag först till lektionen ;P Inte ofta om jag säger så..
Men iaf så gick läxförhöret inte så värst bra.. Enligt mig men jag vill ju ha alla rätt så..
Annars har inte så mycket hänt!


Ikväll blir det att fara hem och vara med familjen alltså mamma, pappa, syster Emilia, Farmor, jag och mest troligt Henke. Men vi får se :) Sen blir det väl hemma kväll och sen ut och imorgon vette sjutton vad som händer!
Söndag hundutställning...
Liten genomgång vad som händer för mig i helgen.. :)



xoxo

"Trust no future, howe'er pleasant! / Let the dead Past bury its dead! / Act, act in the living present! / Heart within, and God o'erhead!"



xoxo

idag har blivit en sådan stressig och jobbig dag så det finns inte ord för det.. Orkar ärligt talat inte berätta om hur min dag efter förra inlägget varit för det har inte hänt nå intressant bara massa missförstånd och tjjorv :P
men nu de senaste typ 2 timmarna har jag suttit med Samhälls instuderingsfrågor och boken framför mig för jag har prov på det imorgon.. Blä!
Sen har jag fortfarande kvar en inlämning som ska vara  inne imorgon och det handlar om skillnader och likheter i Robinson Crusoe och Cast Away.. Kul, nää. Inte nog med att jag inte har hunnit skriva kladden klart.. Jag har ju inte ens hunnit renskriva den,, ÅH!
Nä nu måste jag börja med svenskan..



xoxo

Nu har vi ätit frukost med Henkes pappa. Trevligt att äntligen få träffa honom, han hade mycket att berätta!
Fick höra många historier men det är trevligt det också!!

Nu har  vi sett att Henke har punktering
men nu måste jag dra och träna!!



xoxo

Jaa jag har ju sovmorgon till halv 12 idag.. Då ska jag och träna men skolan börjar inte förän kl halv 1.. Och jag är redan vaken. Kunde inte sova en sekund till när jag blivit väckt av Tore som ville upp i sängen sen då när vi hade gått ut och gått en sväng så han kunde få göra sina behov då var det inte lönt att försöka somna om för då var jag för pigg!!
Nu ligger jag och Tore i soffan och mår gott medan Henke sover i sängen.. Jag hade tänkt se yes man till vi ska stiga upp!!


xoxo

Igår blev det en lugn dag och träna Tore :) Tränade att stå och gå fint i utställningskopplet, gick skit bra!!
Så idag ska vi och träna på stan före jag ska på Korpen och träna. Eftersom vi måste prova det med störningar också inte bara hemma i trygga miljön i borgfors!

Sen på kvällen blev det att lägga ut epan på blocket! :D Så nu jäklar är jag snart av med den så jag kan börja kolla på bilar! Kanske bli ägare till en också! ;D hihi.
det tog ett bra tag innan vi fick ut den på blocket för när jag väl var klar med den så var det raka spåret ut till bussen så att jag och Tore skulle ta oss ner till Henke. Han skötte sig jätte bra på bussen, pep lite grann men det brukar han inte göra så. :)

Sötast i världen! <3

När vi kom fram stod mamma och väntade på oss så då fick vi skjuts hem till Henke, dessutom hade hon tagit alla grejer i bilen när hon for ner på vattengympan!
Resten av kvällen blev det bara lugnt.. Emelie skulle komma förbi men skickade ett sms och sa att hon inte fick igång bilen och när vi kom fram till Henke startade jag datorn och då skrev hon att hon skulle prova gå ut och prov starta den, hurra det gick! Så när hon kom for vi en snabbis på Ica och köpte gott sen var det bara hem och slappa typ. Såg första avsnittet av "Lie to me", verkar vara en rätt bra serie!!!
Sen kring 22:30 for Emelie hem och då var det bara att bädda ner sig i soffan och må gott!! Sen somnade jag till en film och när jag vaknade kom Henke hem!


xoxo

"For those that fly may fight again, / Which he can never do that 's slain."



xoxo

Nu har jag då nyvaknat, typ. Imorse tvär vaknade jag och det kändes inom mig att någonting inte stämde.. jag vrider mig och kollar på Henkes alarm klocka och ser omedelbart felet.. 09:46!!!!!!!!!!!1
F*n, kastar mig upp ur sängen och drar en liten ramsa och känner paniken flöda, idag ska vi ju skriva på den där viktiga uppgiften jag kan inte komma försent!! Jag trodde då att jag hade missat en dryg 15, började 09:30..
Kollar på telefonen för att se alarmen för jag var säker på att jag inte stängt av dem och Henke hinner aldrig se vilken knapp han ska trycka på för att den blinkar.. jag öppnar min slide telefon och ser att klockan bara är 07:47.. vad i hela h*elvetet säger jag då.. Förstod för tillfället ingenting.. Kollar Henkes telefon och den står också på 07:47.. Men känner att  jag måste ringa till mamma och kolla säkert.. Den var bara 07:47.. Puuh,!
Nu hade jag en ny katastrof.. Hur ska jag kunna somna om?!

Klockan från h*lvetet...

xoxo

"Redeem / The time. Redeem. / The unread vision in the higher dream / While jewelled unicorns draw by the gilded hearse."



xoxo

Nu är jag hemma och ska kolla på tv.. Vet inte riktigt vad jag ska se egentligen men något bra finns det alltid att se :)
Har som sagt varit på polisstation för info om antagningstesten och utbildningen, mest antagningstesten :)
Känner mig otroligt taggad för det här yrket och tackar verkligen Kjell :)!!

Nu har jag just satt mig i soffan och käkat en liten tårtbit som jag fick av Henkes mamma, hon och UIf kom och hämtade mig från polisstation, jag har också ett oboy glas i handen ;P Gott!!



Nä nu blev det att titta på House!!



xoxo

Jag hann allvarligt bara stiga upp och packa.. Okej, jag hann äta äggröra också.. jag är helt osminkad och allt :P Känns ovanligt men orkar inte bry mig.

MEN Idag händer faktiskt någonting annat än vanliga gamla standard Amanda dag. jag ska nämligen till polisstationen på informations kväll :) Ska få veta om utbildningen osv, tror jag iaf. Men det ska bli kul!
Så efter skolan blir det att fara hem till Henke och vara där tills bussen går in till stan.
Nu måste jag jobba vidare i Praktisk marknadsföring..


xoxo


"Blind guides, which strain at a gnat, and swallow a camel."



xoxo

idag som skulle bli en sån lugn dag slutade med att bli en stressig dag.. På morgon var det styrke som vanligt, Skönt som alltid!! ;D Sen hade vi en lektion och lunch och under lunchen passade jag på att träffa Henke så jag for hem till honom och vi lagade mat tillsammans sedan tillbaka till skolan och ha styrke igen ;P hehe.
Sen hade jag faktiskt bara en lektion sen slutade jag, och på vägen hem i bussen hade jag lite beslutsångest om jag skulle jobba eller göra det på onsdag istället.. Men det blev då idag, faktiskt inte jag som bestämde det helt och hållet.. men men nu är jag ledig resten av veckan iaf ;D yeah!

Jobbet gick iaf bra och nu har jag duschat och sett på lipstick jungel och det är faktiskt en riktigt bra serie! trot eller ej ;P


xoxo


igår var det också en riktig slappar dag.. var bara hemma hos Henke och myste med Tore medan Henke stökade på i lägenheten.. Orkade inte hjälpa honom men men ;P brukar faktiskt göra det så tyckte att när jag har ont i magen kan jag få slippa det!
Jag tränade dock 2 timmar på kvällen och jobbigt var det.. Sen var det faktiskt bara hem och duscha för att sedan lägga sig framför beck ;P hehe!


xoxo

"The problem of the twentieth century is the problem of the color-line-the relation of the darker to the lighter races of men in Asia and Africa, in America and the islands of the sea. It was a phase of this problem that caused the Civil War."


xoxo

Ska jag verkligen stiga upp när mina två favorit pojkar ligger och sover bredvid mig??
Njae,, tveksamt.. jag menar kolla en utav dem!

Hur söt som helst!!

Ja men jag tror jag stiger upp och låter de sova ett tag till.. Jag kan passa på att äta medans :)


xoxo


"No People can be bound to acknowledge and adore the invisible hand, which conducts the Affairs of men more than the People of the United States. Every step, by which they have advanced to the character of an independent nation, seems to have been distinguished by some token of providential agency."




xoxo

igår blev en riktig jäkla slappardag!!
Vaknade kring 10 och steg upp 11 och då gjorde Henke frukost åt oss, det  var riktigt gott!
Sen segade vi oss till typ 14 då gick vi och la oss och skulle vila ett tag i sängen.. Tjeena! Vi somnade och vaknade en timme senare.. Bra jobbat.

Då blev det iaf att fara och hämta Diva för vi hade tänkt fara hem till  mig och gå ut och gå med hon och Tore!
Så blev det iaf och vi var ute och gick hos mig i typ 1 timme. Hade jätte trevligt och kul. Tore var dock lite på Diva osv men annars gick det jätte bra, dessutom lyssnade han mycket bättre än förra gången.. kanske berodde  på att hon löpte då :P Hur som helst var de jätte söta tillsammans..(bilder kommer sen har inte kabeln här)

Kring 18 så for vi hemifrån mig med Diva i baksätet och Tore i framsätet, vi skulle nämligen ha honom över natten!
Men först släppte vi av Diva hos Jossan och David. Sen for vi och handlade och sedan kring typ 19 blev det äntligen middag!!!! GOTT!
Blev någonting så enkelt som potatissallad med karre!!  Jävligt gott kan jag meddela!
Sedan blev det bara att ta det lugnt i soffan.. Ershammar och hans brud kom förbi en sväng på en kopp kaffe sen for de och då kom Erik och Sara. Erik och Henke tog någon bärs och jag drack vatten ;P VI hade lite chips och dip också men det blev kvar så jag tror jag stiger upp snart... hehe..
Sen kring halv 1 så for de iaf och då var det bara raka vägen i säng!


xoxo

Jag mår bra och har nyss vaknat typ.. Är hungrig som en vaarg och vill ha mat NU!!!!

p.s.  mitt täcke har tjorvat i påslakanet så det är helt korvigt...

xoxo

"what evil is: not as we thought / Deeds that must be punished, but our lack of faith, / Our dishonest mood of denial, / The concupiscence of the oppressor."






xoxo

ja igår på skolan hände inte så mycket vi spelade typ kort och var på lektioner. Och det var första fredagen för mig på väääldigt länge som jag inte var kvar på projekt arbetet till typ minst kl 15. Jag hade ingenting att göra så for redan före 14!! haha skönt!
Då kom Emelie och hämtade mig och vi for och gick på stan. Ville hitta en tröja till kjolen som jag skulle ha på kvällen, men hade typ knappt en hundring löst så. Men då hade som tur var Gina rea och jag hittade en jätte fin långärmad typ ljusrosa tröja för 29 kr. Helt otroligt vilken tur jag har!!
Sen hittade jag även en hårfärgning för 59 kr, varför  den var på rea vet jag inte men ärligt så brydde jag mig inte för jag hade en sån där dag då jag bara ville färga mitt hår lite mörkare än platina blond, vilket inte är svårt ;P haha. Men då blev det typ pineapple mycket ljusblond. Men blev rätt mörkt på mig men kan meddela att jag är jävligt nöjd :D Känns mer naturligt och jag på nå sätt. En bra dag!

Sen när jag hade färgat håret klart hos Emelie kom Henke och då började jag med sushin och det blev typ 6 rullar eller nåt, j-vligt mycket!!
jag käkade (otroliga) 24 bitar, henke käkade 10 och Emelie käkade typ 6. Men det var första gången hon käkade det så hon var jätte duktig!
Efter maten blev det stress stress streess!!! hade inte fixat mig någonting så hade håret och sminkningen+kläder som skulle fixas och hade typ 15 min men det gick över så tog väl -30.. haha. (-30 menas att jag gick över en halvtimme att fixa mig)
Sen var det bara att fara till Emelies klassfest. I början var det tråkigt men sen vart det jäätte kul faktiskt!!
Vi spelade spel och hade trevligt bara. Sen efter tolv så ringde vi Henke och då kom han och hämtade oss, for till stan och körde typ två svängar sen ville Emelie in på Pentryt och vi provade och jag kom in ;P haha. Sen dansade vi lite grann och jag träffade en jag dansade med förut och både jag och han är sugna på att börja om men behöver någon att dansa. men vi får se vad som händer där. :) Skulle vara kul att börja om med buggen!!
Sen for vi hem och soooooov!!!!



xoxo

var ju hos naprapaten i torsdags och det gick iaf skit bra där!! Fick t.o.m. en guldstjärnai kanten ;)
han hade bara att klaga på framsidalår den här gången och kan meddela att han brukar klaga på mycket mer än så, så jag är jäkligt nöjd med hur det har utvecklats ;P
Han berömde mig även för att ha börjat träna för tydligen har jag börjat sträcka mer på mig själv. bra bra!!



xoxo

Det kan jag lova att jag fått idag :) Har nyss stigit upp och nu ska jag bara sätta upp håret lite slarvigt och äta typ sen är jag klar för skolan.. Har bara en lektion sen träning och efter det har jag en lektion sen ska jag gymma :)
Efter det blir det bara att fara och handla sedan kring kvart över 3 så ska jag till naprapaten och fixa min rygg osv.. Någonting som inte är som de ska!!

Så vi hörs senm nu är det mat som gäller!!!


xoxo

Igår blev det en rätt lugn dag.. Var hemma rätt tidigt så då passade jag på att busa med Tore en sväng :) Sen kom Henke och då ringde Nisse och fråga om vi ville komma på middag hos dem och det ville vi :)
Så då var vi hemma ett tag och packade osv sedan drog vi till dem och käkade osv :)
Sedan kring 20 så for vi till Emelies jobb och var där ett tag och skjutsade hem henne sen drog vi hem till Henke och hängde tvätten och satte upp en hylla i tv rummet, blev skiit snyggt ;D

Sen gick vi och la oss!!


xoxo

"There's nothing that makes you so aware of the improvisation of human existence as a song unfinished. Or an old address book."




xoxo

Idag hade jag sovmorgon till 8.15-8.30 typ istället för 6.30 vilket jag ser fram emot helva veckan typ ;P Som ni kanske läste i förra inlägget så följde Tore med till Henke igår kväll för han måste få börja följa med oftare än vad han har gjort så så blev det! Igår kväll busade vi ett tag sedan gick han och la sig och sov. Sen imorse när Henke for så ville han upp i sängen och det ville faktiskt jag med men han fick inte ändå. Tänkte jag väntar till jag vaknar nästa gång.
Ni tror inte han väcker mig strax efter klockan 6!?
ÅH vad jobbigt.. och inte kunde jag somna om efter det inte! nej nej... så låg och försökte dra mig till 7,45-8.00.. 7.40 steg jag upp och gick ut med Tore i tio min typ i 24 graders kyla, Det är inget man gillar att göra när man precis har blivit väckt över en timme tidigare än vad man ska!!

Nu ligger vi i sängen och myser lite.. Tore går runt och skäller lite nu för tillfället för han tror det är någon som kommer fast det bara är någon som är hos frissan där uppe.. haha. Söt är han iaf! <3 <3


xoxo

"For now indeed is the race of iron; and men never cease from labour and sorrow by day and from perishing by night."




xoxo

Igår blev det att fara på Max med några från klassen på lunchen. Var väl typ 6 st som käkade där ;P hehe. Det var faktiskt jätte trevligt och gott ;)
Efter max så skulle jag och My tillbaka till skolan och skulle ta en buss och då missar vi självklart den så vi gick typ 2-3km tillbaka till skolan eller jag tror det är så långt. Sen var det ju inget + att det var typ kring 20 grader ute!!!
Väl framme på skolan blev det att spela kort och prata typ och det var jätte trevligt för vi vrukar inte prata så mycket annars med varandra.

Kring 2 var det styrketräning som gällde och körde på ganska så hårt med axlar och den så kallade "brottarmuskeln" så  känner av det idag ;P
Sen for jag hem och käkade och sedan var det bara jobb som gällde för min del! Jobbade inte lika länge som vi brukar för de skulle på möte. Sen var jag och tore ensamma hemma ett tag och då myste vi lite granna.
hihi

Sen kom mamma och pappa hem och strax efter dem så kom Henke! Då packade jag klart åt mig och Tore  sedan for vi hem till Henke!
(småtjafs) haha Men när vi kommer in i lägenheten ser jag att han har satt upp tavlan på mig och tore ovanför tvn!!
Så jag känner mig lite i fokus ;P Tore gör det inget för för han är såå jäävla vacker på bilden så :)
Sen hade han också köpt choklad, 70% och 86% för han visste inte vilken det var jag ville ha. Hur söt är man inte då?!
Jaa, jävligt söt kan jag meddela er!


xoxo

Jag är inte smidig alls.. Först missade jag första bussen för att jag ville äta frukost.. Då tänkte jag ja men då tar jag den som går tio över istället för då blir jag inte alls så sen.. Plockar ihop mina grejer och går ut 8 över (den ska vara vid biblioteket tio över så kanske kvart över hos mig.) När jag kommer fram till vägen som är typ  20 meter från Henkes lägenhet, där bussen går. Så kommer bussen och jag vinkar åt den och den bara kör förbi. J*VLA äckel buss piip piip piip. jag hann ju självklart bli väldigt irriterad över det där och gick in och satte mig framför tvn ett tag.. Sedan gick jag ut 4 minuter före bussen skulle vara vid biblioteket alltså länge före mig.. Då missade jag den inte.. Tur det. Men istället för att bara hinna lite sent så blev jag jääätte sen.. Skit också men men..
Anledningen till att jag blev försenad från första början var för att jag har så himla ont i ländryggen och det strålar typ ner i höfterna.. Skit konstigt och jag hade det redan igår kväll och det gör skit ont när jag rör benen, speciellt det högra benet :S KONSTIGT.. Kanske håller på att bli förlamad :S !? oh nej...
Nu har jag lektion..


xoxo

Igår blev det typ bara träning, hade styrke träning två gånger vilket var kul som fan!! :)
Körde inte på så hårt första passet men andra passet var det stenhårt som gällde :) KUUL!

Efter skolan så var det äta palt som gällde! Sen tränade jag med Tore i typ 15-20 minuter. Tränade att ha utställningskopplet på honom och märkte att han verkligen inte tycker om det :/ De var väldigt tråkigt att se så jag ska skaffa ett nytt som man inte har så högt upp och lite smalare. Så han får glada tankar om det :)
 Sen busade vi lite innnan jag och Henke for till Öjebyn och jag hjälpte honom storstäda bilen. Kan loova att det var mycket skräp och skit i den bilen!
Tog typ 2 timmar allt som allt. Ändå rätt bra men kunde ändå ha tagit lite noggrannare!
Sen for vi till Emelies jobb och var där typ 10 minuter, käkade en korv och begav oss hem till henne och såg en skräckfilm, eller det stog att det skulle vara det men jag tycker att de mer var en thriller.. Men den var inte så bra. :P
Sen kring 23 så for vi hem till Henke och gick och la oss :)



xoxo


På morgon vaknade jag av att Tore sov bredvid mig. Han hade inte sovit där hela natten men det var mysigt då han väl sov där.
Blev inte  så stressigt på morgon utan käkade och gjorde oss iordning i lagom fart ;P Sedan var det bara att skynda till utställning så vi skulle få bra platser!
När vi kom dit så gick det jätte bra med Tore han var bara lite luktig av sig.. han ville alltså typ bara lukta på marken hela tiden.
Sen kom hans mamma Tuva och syster Tyra.. Då barkade det.. Han gnällde och skällde resten av dagen typ.. Gick åt helvete på utställningen för han kastade sig runt och vägrade typ att gå. Han kände igen dem, de kände inte igen honom.. Det beror ju på att han har en ny doft medan de har samma.
Varken Tore eller Tyra gick vidare men domare sa tydligen till en att det var synd för den där hanen att hans syster löpte.. (Synd för Tore att Tyra löpte.)
Efteråt så gick vi till och med ut med Tore i bilen.. SÅ jobbig var han. Men sen följde Yasmine, Marianne, Tuva och Tyra med ut efter att Tuva vunnit sin klass :) Hon var så himla duktig och stod jätte fint!
Iaf när vi väl var ute och de fick hälsa på varandra där så var det inga problem, då var det lugnt :) Och tro nmig de var sööta! :)

Resten av dagen gick rätt trögt men det berodde på att jag var hungrig och trött och otroligt less att sitta i en bil. Vi stannade i Övik och käkade.. Sen blev det Umeå och hälsa på syrra en sväng så jag fick se hennes lägenhet. Och den var verkligen jätte fin!!

Sen var det bara hem och träna lite med Tore medan vi väntade på att Henke skulle komma sen såg vi Beck :)
Sen ropade sängen på oss ;P


xoxo

I lördags var det bara en slappmorgon med lite film tittande medan Henke sov. Hann inte var hos honom så länge för vi skulle ju ta bilen och fara till östersund  och sova där över natten sedan fara på utställingen :)
Resan var fylld med lite filmtittande sedan ätande och sovande sedan filmtittande igen tills vi var framme :) Väl framme hände inte så mycket. Vi gick ut på en liten promenad sedan vart det att se Bruce den allsmäktige sedan ropade sängen. Såg dock lite film innan jag somnade men men ;O
Den dagen slutade med att Tore sov bredvid mig..


xoxo

"The universe is then one, infinite, immobile.... It is not capable of comprehension and therefore is endless and limitless, and to that extent infinite and indeterminable, and consequently immobile."


xoxo

"Politics, as a practise, whatever its professions, has always been the systematic organization of hatreds."


xoxo

"The schoolmaster is abroad! And I trust to him armed with his primer against the soldier in full military array."



xoxo

"Population, when unchecked, increases in a geometrical ratio. Subsistence increases only in an arithmetical ratio. A slight acquaintance with numbers will show the immensity of the first power in comparison of the second."


xoxo

Igår blev det att fara till Sjulsmark efter att mamma, pappa och Tore for hem. Erik, en kompis till Henke var där och skruvade i en bil så vi hälsade på honom och när vi var där så gav han upp skruvandet efter ca 10 timmar i kylan. Precis ni förstod rätt han skruvade i ett kallgarage..

Då drog vi in till stan och lämnade hans bil sedan drog vi till Emelie och var där i typ någon timme. Sen där kring typ 23,10 så började vi allihop bli väldigt hungriga så då drog vi in till stan, jag och Emelie i en bíl och Henke och Erik i den andra. Sedan ringde Henke och sa att han skulle fara till  Öjebyn och hämta någon. Men jag och Emelie ändrade inte kurs utan vi fortsatte. Sedan väl i stan körde vi runt ett bra tag sedan gav vi upp väntandet  och gick in på Max och ringde till dem och sa att vi skulle käka för vi var så hungriga.. Och vi fick klartecken! :D

Så då blev det en kvällsmat på max.. Skämmit.. Och vi skrattade och hade kul jag och Emelie. Efter en halvtimme drog vi till Kyrken där Henke och dem var. Då kom Sjösa och Carro dit och vi såg inte varandra så då började jag och Carro smsa med varandra. haha, kul! ;P
Sedan ville Erik hem och sova och när vi skjutsar honom så kör polisen bakom och tillslut stannar oss. Kollar körkort osv. :) Kanske kommer jobba med honom ;P haha.
Sen blev det faktiskt bara att fara tiil Max driv in så Fälth fick sig nå mat sedan heeem och soooova!

Och nu är det alla <3-dag. Grattis!
Jag ligger vid datorn och Henke sover..
Jag kommer tyvärr inte kunna uppdatera någonting mer idag eller imorgon för tror inte att de finns internet där vi ska vara. iaf inget jag kan ta utav! Men vi ser ju,. Bara så att ni inte tror jag dissar! :)
Ska ju som sagt till Östersund idag kring 12 för att imorgon är det taxutställning där så vi ska ställa upp i den.. Åh ska bli så himla spännande att få se hur stor han är runt om osv. Om tänderna ligger bra på honom och allt sådant.. Börjar bli nervös nu.. Det går nog bra, han är så himla duktig :) Sen ska vi ju även träffa hans stora syster Tyra och hans mamma Tuva :) Ska bli jätte kul att se de också <3 shiit. vad jag längtar!! Ska ta en massa kort iaf ;P
Nu ska jag se lite film, Australia.



xoxo


Igår var det ju som sagt middag hemma hos Henke med mina föräldrar :)
Han kom och hämtade mig typ kvart i fyra och då for vi direkt till Coop för att köpa ingredienser till maten. Vi var väl där typ en hvlatimme knappt och gick runt och letade sen när vi går  förbi godiset så säger Henke.
"Ska vi inte ha någon efterrätt?" Lite sådär oskyldigt.
"jaa, vill du ha det så, men jag hinner inte baka någonting OCH göra maten!"
Så då vände vi och gick tillbaka till frysdisken eftersom han fattade att jag inte skulle hinna!
Jag började direkt tänka på den där reklamen där mamma och dottern tar fram en påse ur frysen och häller först i ett innehåll och sedan ett annat och stoppar in den i ugnen också sedan tar de fram mjöl och allt möjligt ;P
Lite kul ändå! I alla fall så blev det en sådan smulpaj med rabarber :) GOTT! sedan var det bara att gå och hämta marsan sås som jag vispade själv så var inte lat där och köpte färdig gjord!

Sedan for vi hem och vi började laga mat och göra iordning allting före mamma och pappa kom. Blev stressigt för Henke var tvungen att fara tillbaka till Coop och lämna igen mögel j***vla tomaterna som vi lyckades köpa.
Men som tur var så var allting klart när mamma, pappa och Tore kom :) förutom tacogratängen men det gjorde ingenting för då fick de gå runt och kolla i lägenheten hur det blev efter tapetseringen! (bra blev det!!)

Direkt maten var klar var det bara börja äta och det gjorde vi indeed. Jag kastade nästan i mig var  så sjukt hungrig!
Sen medan vi åt stoppade jag in pajen i ugnen för de visste inte om att vi skulle bjuda på efterrätt så det blev en glad överraskning! :)
Vi hade trevligt hela kvällen med prat och ätande, lite skratt också ;P hehe.


xoxo

"Population, when unchecked, increases in a geometrical ratio. Subsistence increases only in an arithmetical ratio. A slight acquaintance with numbers will show the immensity of the first power in comparison of the second."



xoxo

Jaa idag blev det att ta lite sovmorgon :) Kändes att det behövdes fast jag tog det jävligt lugnt igår ;P
Fick iaf gå till bussen i typ 26 grader kallt.. Det var inte kul. Men så är det ibland. 
sen har det bara varit segt idag. Spelade lite kort på lunchen., Det är väl det som hänt :P

Idag på projektarbetet så blir det att jobba på stenhårt. Måste ringa lite samtal för att få till det sista nu innan mässan!
Känner mig stressad som fan. Men men,,. Nu har jag iaf Näthandel så måste kila!


xoxo 

"Writing is not a profession, but a vocation of unhappiness."



xoxo

Började med att jag knappt sminkade mig på morgon före jag for till skolan och var så´där allmänt jävla seg :P Sen på skolan blev  det att se film i exakt 138 minuter.. Såg Cast Away på svenskan. Var väl en rätt hyfsad film, ingen jag skulle betala för att se precis men men,
Väl efter filme så blev det att bli skjutsad till Nolia mässan av Henke, my savier, för att prata med polisen igen för ajg ahde fått några frågor om uttagningen och utbildningen så fick svaret på mina frågor nu så nu är det jäklat bara att tuta och köra! :)
Sedan blev det att sitta i bilen ett tag tills Afropowerdancen började för då blev det att köra hårt i 45 minuter och sedan skynda sig och bli skjutsad till skolan av pappa och ha en lektion sen styrke  :P haha väärt. Aja kul är det iaf men känner att jag halkat efter med träningen lite pga axlarna.. har haft lite ont i dem i en vecka typ och nu börjar det göra att det går sämre på träningarna vilket gör att jag bli otroligt otaggad.. Men det ordnar sig, jag ger mig inte i första taget!!

Efter det har de bara varit att handla på Coop och fara hem.. Lägga sig på soffan och ta en powernap på typ en timme.. SKÖNT!
sen efter det blev det att äta och sedan efter typ 1-2 timmar skickade Emelie ett sms och sa att hon var i Arnemark så då blev det att fara dit en sväng! Kom nämligen nyss hem därifrån och har just lagt mig i sängen och ska kolla igenom två kataloger från Umeå Universitet :D TAGG, oh jaaa!
God natt nu! :)


jag och tore
Jag och min älskade lilla bäbis <3

hoppbild med moln bakom!
jag siktar högt! Så är det från och med nu så nu är det andra bullar som gäller ;)



xoxo

"The highest possible stage in moral culture is when we recognize that we ought to control our thoughts."



xoxo

Idag har det varit en utbildning och framtids mässa på Nolia, var där och pratade med polisen och umeå universitet :) Man kan görapolisutbildningen där. Känner att om jag ska bli polis så vill jag gå på skola och inte plugga på distans.. Som det känns just nu iaf eftersom jag inte är så super bra på att plugga själv.. men det kan ju förändras med åren :)

Eftersom jag måste vara 20 när jag börjar utbildningen så kanske man pluggar någon kurs på universitet eller nåt :) Men då kanske jag måste plugga in Matte B... Aja, det där ordnar sig. Får kolla upp det där närmare senare typ i 3an, känns som att det är lite onödigt att börja redan nu med det. Men känner mig så jäävla peppad just nu för allt som har med skola att göra vilket är otroligt olikt mig!!
Vill bara ha så mycket extra poäng och erfarenhet som möjligt men vill försöka komma in när jag är högst 22.. Men det beror ju på hur det går med uttagningen osv.. Skulle vara skönt!
Måste ju ha arbetslivs erfarenhet osv.. haha jaja nu ska jag sluta tråka ut er!

Idag har jag haft en poloklänning och flätade håret och sov med det så har jätte lockigt hår idag :) Var nöjd. Sen har det inte hänt nå speciellt idag, var på skolan ett tag sen var det ju bara att gå på mässan och kolla i typ 1½ timme sen var jag möte och efter det satt jag i en ormgrop på skolan och såg film tills bussen kom så då tog jag bussen hem och där blev det middag med familjen och sdan for mamma på vattengympa och pappa gick ut i garaget medan jag och Tore stannade kvar inne så då passade jag på att träna "stå" med Tore eftersom på söndag är det utställning i Östersund, en taxutställning och det blir första gången jag är på en utställning för bara taxar så det ska bli kul!!
Och nu sitter det rätt så bra för honom men ska träna det ltie till innan helgen.. :) Det ska sitta som sten alltså!
Måste ju vara proffesionella när vi kommer dit ;)
Nu ska jag vara social med Emelie, som jag btw har färgat håret på ikväll :D Blev skit snyggt! Mandel och chokladbrun var färgen och den rekommenderar jag verkligen :)



xoxo


"This is the patent age of new inventions / For killing bodies, and for saving souls, / All propagated with the best intentions"



xoxo

Ja för er som känner mig och inte känner mig så är det nog lite av en chock att få höra det här av mig, själv tycker jag det är jä*ligt kul :D Men nu ska jag ta och berätta för er vad jag vill och förhoppningsvis ska/kommer att bli när jag blir äldre.
Polis.
Det kan man kanske inte tro men jag fick lite av en uppbenbarelse i torsdag då jag bara nä, jag ska bli polis. :)
Hur kul som helst!
Så då vet ni om två år då kanske jag kommer in på polishögskolan :) hihi, känner mit skit taggad för det här nu och känner även att jag skulle kunna plugga vidare efter gymnasiet som extra poäng!
Vilket tagg jag fick helt plötsligt!





xoxo

"The educated differ from the uneducated] as much as the living from the dead."


xoxo

Idag på styrken så maxade jag i biceps curlen och har ökat mitt 1 repetitionsmaximum till 33.5. Det betyder att jag orkar 33.5 en gång. :) Blev riktigt nöjd :) ökade det med 2.5 kg! Sen maxade jag i bänkpress och klarade, tro det eller ej, 50 ;D yeaah! Klarade dock inte 52.5 men hade nog orkat 51.. Men men kommer ändå öka det sen så det är lugnt. blev riktigt riktigt nöjd över mig själv som orkade det ;D
Resten av dagen tjorvade och jag blev otroligt arg och ledsen och stressade i typ 2 timmar men sen kom jag mig iaf till lokala UF mässan och tyckte att jag gjorde bra ifrån mig, är riktigt nöjd med min insats! :)
sen har jag varit ute och ätit med Brorsan och hans syster Linda sen blev det att fara till Emelies jobb och nu sitter jag hos henne själv för hon är en sväng till sin chef :P han fyller år så de ska äta tårta de som jobbar på Preem.


xoxo

Blev typ bara två timmar träning och lite arbete med UF varan och sedan fick ävne Henke sin födelsedags/julklapp present igår :) han blev då glad iaf! Jippi!

Måste ruuusa!


xoxo

"One drink is too many for me and a thousand not enough."



xoxo

"No man's life, liberty or property are safe while the Legislature is in session."




xoxo


Idag har varit en jäkligt seg dag! Blev att vara uppe länge igår kväll, var hos Ershammar en sväng på fest där sen drog vi in till stan och åkte med Micke i typ 2 timmar och då var klockan efter 2 :P For hem till henke ochh hämtade grejerna sen hem till mig och soooooova och sov det gjorde vi det kan jag lova! vaknade inte förän kl 12.15!! Vilket verkligen inte är likt mig! :O
Sen steg vi upp ett tag efter att Tore kommit i vår säng och sagt god morgon ;P sen var det bara att klä sig och sminka sig och sedan drog jag, Henke och Tore till Öjebyn till Henkes mamma för att äta lunch och var där till halv 6! Sen var det bara att göra några ärenden och sedan fara hem till mig igen och äta middag. Efter det så har vi bara varit ute i mitt rum och sett på Bedtime stories :) Rätt bra film faktiskt, lite besviken blev jag men ändåå.. Bara höga förväntningar som jag har med det mesta ;P
Nu har vi lagt oss i sängen och ska se The curious case of Benjamin Button!
Vi hörs imorgon, en dag som verkligen inte kommer bli seg! En dag fylld med 2 timmars träning och även någon timmes arbete med UF företaget!
Sov gott allihopa!



xoxo

"The civility which money will purchase, is rarely extended to those who have none."


xoxo

igår började vi se Benjamin Button men det slutade självklart med att vi båda somnade.. Är jäkligt trött idag fakitkst men ska sova ett tag till, hade ställt väckarn fel :P bra jobbat!!!
Hörs sen!


xoxo

"We're the party that wants to see an America in which people can still get rich."


xoxo

Idag var debatten på skolan och det gick väl sådär.. Tyckte inte att det var som jag trott men vad är egentligen någonsin det ;)?
Efter debatten blev det att dra in till stan och käka på Thai garden, gott som fan! Hade typ 20 minuter på mig att äta och ta mig till Korpen, men jag hann och det är väl de som räknas! :)
Tränade då Afropower dance vilket alltid är lika roligt!  Sen efter det vart att snabbt skynda sig till skolan och ha en lektion sen ner på idrotten , snabbt byta om och ha styrke med min styrkettränare/lärare på skolan. Gick helvetes bra faktiskt ;D yeah!
klarade det för första gången typ ;P
Sen vart det handla och skynda sig hem till Henke där det luktade starkt som fan av måleriet. Käkade iaf sen drog vi till Sjösa och Carro och hängde där tills jag och Carro skulle och träna spinning på Korpen, hon är en av ledarna som jobbar där och hon ledde idag spinningen som hon även gör i 3 veckor framöver!
Det var första gången för mig och det var skit roligt ;D hehe. Trött blev jag och svettig blev jag.. men det är ju det som är meningen?!
Efter det blev det att fara till Emelie på hennes jobb och vara där ett tag, pratade och bara tog det lugnt tills hon stängde då blev det hem till henne och sjunga sing star  till typ 11 då kom Henke och då gick vi ut, de skulle röka och det slutade i snökrig ;D Henke ville inte vara med.. Undra varför ;P?
Nu är jag iaf hemma och ligger i sängen med Henke! :) Så nu blir det att sätta igång en film och somna till den ;P


xoxo


"Didn't come up here to read. Came up here to hit."



xoxo

idag har jag varit på intervju på Sosse stugan med en av deras politiker. håller nämligen på med det på samhällskunskapen nu så ;P Dessutom har vi debatt imorgon så var ju bra att ha det dagen före!

Annars har inte sså mkt hänt idag, var på intervjun sen skolan och sen var det bara stressa hem. For dock och överraska Henke för att bjuda hem honom på middag ;P hehe. han vart lite chockad och såg mig först inte, hur kul som helst!
Sen var det käk och efter det fanns det ingen återvändo, då var det bara att fara på jobbet.. Blev 3 timmar idag så är ändå nöjd! :)
Nu är jag och Tore hemma ensamma, har just pluggat på socialdemokraternas politik och hängt in kläder i garderoben :) Så nu är jag nöjd!
NU blir det däremot GG!


xoxo, (you know you love me ;)

"The longest day must have its close - the gloomiest night will wear on to a morning. An eternal, inexorable lapse of moments is ever hurrying the day of the evil to an eternal night, and the night of the just to an eternal day."




xoxo

Ja idag har varit  rena rama skitdagen. Först tjorvar allt med mitt UF företag och sen när jag kommer på jobbet så tjorvade jävl t allt så  väntade bara på att en kossa skulle sparka mig men som tur var hände inte det men en massa annat ;P
Det som har varit bra med idag är skolan och träningen samt middagen! Men det bästa var att få träffa Toree!! :)
Love!


jag och tore

Nu blir det att se film,  vad vet jag inte men nåt iaf ;d

xoxo


igår blev det bara att gå på stan med Henke och hans lillebror, Henke köpte några tröjor :) Så nu har lite nya kläder han också!
Själv köpte jag en stickadkofta, en t-shirt, ett par jeans, en marinblå klänning, två sjalar, ett par kneesocks och ett bälte!
Så jag var ruggigt nöjd med dagen :) hihi, har dock inte mycket pengar men kände att jag behövde lite kläder!

Sen blev det att laga mat och då gjorde jag en pastasås med spaghetti till, det var majs och bacon i pastasåsen och det blev ruggigt gott men feta ost till för det var precis det som behövdes!
Sen kom David, en kompis till Henke förbi ett tag så då satt vi i tv-rummet och pratade sen for han och då somnade jag medan Henke hoppade in i duschen!

Imorse var jag så troligt seg och låg och drog mig 25 minuter efter att klockan ringde.. Men hann göra allt ändå! :)
Sen har vi bara hunnit ha två lektioner med två lektioner återstående.. JOBBIGT.. har även två hål innan jag slutar.  Det enda positiva med dagen är att jag har styrke sista lektionen och ska jobba och tjäna pengar sen :D hehe.
Nu har jag lektion.
Saknar min Tore bäbis <3



xoxo


"When you earn money and spend money every day anybody can know the difference between a million and three. But when you vote money away there really is not any difference between a million and three."


xoxo

körde styrke imorse :) Gick ändå bra, vart nöjd över mig själv när ajg körde bänken imorse ;> Klarade 37.5 hur lätt som helst! :) Nu måste jag rusa!


xoxo

""All civilization has from time to time become a thin crust over a volcano of revolution.



xoxo

Igår kväll var en lyckad kväll, dock inte utan komplikationer men det har då ordnat sig nu så det är lugna puckar.
Blev in till stan en sväng sedan till Henke och käka och plocka undan disken i ren frustration :P haha. rolig är man ibland. Diskar och bakar när man blir irriterad över nåt ;P haha


Iaf så vaknad jag kring halv 10 och kände att jag skulle stiga upp NU för att annars skulle jag dö av törst pga att jag drömde att jag drack det klaraste, godaste vattnet någonsin. Blev jäkligt besviken när jag smakade på vattnet ur kranen :P
Sen väntade jag bara på att Henke skulle vakna och fördrev tiden med att tänka och spela spel på mobilen :) Sen vaknade han kiring 11 och då gjorde vi en deal, btw tack mamma för att du gav mig idén!
Jag skulle göra tårta åt honom och han skulle bjuda mig på (bakis) mat :) Så blev det och kan meddela att det blev en otroligt dålig timlön för mig! Började med tårtorna och banankakan, ja det blev en bananis också, typ strax före kl 1 och satte mig inte ner förän halv 3-3 någon gång.. HELVET* vad trött jag var då!

Hann väl pusta ut i typ 40 minuter innan alla gäster kom.
Först kom Axel, Fia och Amanda men dem kom redan kl 2. Sen kom mamma, pappa strax efter Henkes mamma, Ulf, Mormor, Danne, Erik, Sjösa, Carro, Farmor, Tord, Jonathan, Nisse, Titti och sist men bara näst minst Elias.
Så det blev fullt upp ända till halv 6 :P För då blev det att fara och träna Pilates med mamma och nu sitter jag här och gör lite grejer med UF företaget.



xoxo

"They'll see how beautiful I am / And be ashamed- / I, too, am America."



xoxo

RSS 2.0