Nu kommer snart Emelie och Lollo hit och hämtar mig och tore.. Blire lite besvärligt såhär men orkar inte riktigt sitta i 3 timmar och vänta på mamma och pappa själv..
jag har iaf duschat och ätit nu så ska bara kasta på mig nå kläder och packa lite grejer åt mig och Tore sen är vi klara att fara!
Vi hörs senare eller imorgon!



xoxo

yeah, det blev att fara till Gina iaf ;D hehe. Hittade fyra tröjor och ett par tights! :)
Allt gick på under 300kr och kände att jag behövde en liten påfyllning i garderoben för det var ett tag sen och har dessutom varit dålig på att fylla på min garderob sen jag rensade den på hel1 (!) 3 svarta sopsäckar...
Men nu  blev det lite tillskott ;)


Svart kofta.


Poloklänning i rödaktignyans. Inte som den ser ut på bilden!


Ljusrosa lite oversize tröja, söt som stryk! :)


Typ t-shirt klänning. med upprullade armar fästa med en knapp typ.


Tights, svarta.


Allt för under 300kr, blev typ överlycklig :)

ikväll blir det att vara med Emelie och kanske Lollo också, Lollo är en kompis till Emelie. men måste vänta på att mamma och pappa kommer och hämtar Tore :) Vi kanske till och med far och lämnar honom om Lollo ska hem till Ä-byn för då far vi ju ändå förbi mig. Men allt beror på vilken tid mamma och pappa kommer osv.

Nu ska jag käka mat och fortsätta se narnia prince caspian. :)

xoxo

Nu har vi varit barnvakt till Hampus sen klockan 10 :) Hampus är så snäll så det har inte varit nå problem alls!
Vi har sett Bilar och spelat lite Wii och även varit ut och åkt bob ett tag ;) hehe
Nu blir det att snabbt fara hem till Henke fast jag inte vill nu när Jennie visade vad hon köpt på Gina Tricot :(
Jaja, så är livet.




xoxo

"There is one expanding horror in American life. It is that our long odyssey toward liberty, democracy and freedom-for-all may be achieved in such a way that utopia remains forever closed, and we live in freedom and hell, debased of style, not individual from one another, void of courage, our fear rationalized away."



xoxo

Ikväll har varit en lugn dag men filmtittande hemma hos Henke och sedan till stan en sväng för att kolla läget lite grann. Har som inte så mycket mer att berätta ;P

Nu ska vi gå och lägga oss iaf. Ska upp kl 9 och vara barnvakt åt min brorsson Hampus :) Typ 3 år gammal och hur söt som helst! Sen lät det som att det kanske blir stan en liten sväng och kolla kläder åt Henke, kanske åt mig också ;) hehe.


xoxo

halv 9 bestämde jag mig för att gå ut på en morgonprommis med Tore för han verkade lite rastlös så här på morgonkvisten. Och vi begav oss ut och hips vips hade vi gått en bitt från huset och han utan koppel och  människor som kommer och går, tro det eller ej men Tore håller sig bredvid mig hela tiden! Han skällde till 1-2 gånger för att tala om att det kommer någon men sen blev han tyst och höll sig på min sida :) Duktig hund jag har!

Nu är det en halvtimme sen vi kom tillbaka och Henke ligger och sover i sängen..
Jag och Tore i soffan, mysandes!


jag ser lite lurkig ut men det gör däremot inte han!!

Nu ska vi se Narnia prince caspian,


xoxo

"[P]ermanent defenses are a non-recurring charge against governmental budgets while large armies continually rearmed with improved offensive weapons constitute a recurring charge. This, more than any other factor ... is responsible for governmental deficits and threatened bankruptcy. The way to disarm is to disarm."


xoxo

Idag efter att ha varit på mötet, som gick väldigt bra ändå, och även varit på afropowerdance så for jag och köpte mig en ny telefon ;D hihi. Så nu är jag ägare till en Nokia E66 white steel. Skit snygg design och det bästa av allt, det är inte en Sony ericsson ;P
Så nu håller jag tummarna att den här ska hålla längre än 1 år iaf! De andra telefonerna, sony ericsson jag haft har gått sönder efter högst 4 månader.. Jävla rackel!
Men nu är det ny telefon och nya tag som gäller!


skit snygg va?



Ja men annars idag så har jag bara varit hemma hos Henke och käkat lunch med honom, fick även riktigt glada  nyheter vid maten så blev så rörd att jag nästan började gråta, men vad det är säger jag tyvärr inte!
Sen myste vi lite grann alla tre, jag, Henke och Tore. Sen var han tvungen att fara till jobbet så då passade jag på att kolla igenom böckerna om telefonen osv medan Tore låg och  sov på mina ben, mysiigt!

Sen kom mamma och pappa förbi med nå matvaror som jag och Emelie behövde till tacogratängen!
Och precis när de gick ut genom dörren så hann det väl gå 2 minuter sen kom Emelie! :)
Så då var det bara att sätta igång med matlagning, sen fick jag ett oväntat samtal som jag blev uppriktigt väldigt chockad men även glad för. :)
Sen käkade vi och plockade undan.
Tittade lite på tv också men sen var det dags att bege sig till stan för Emelie skulle på Ö&B och när vi är där ser vi vaniljsås på en hylla och då säger Emelie:
"Åh, vad sugen jag blev på blåbärspaj och vaniljsås"
Vad tror ni inte jag blev då så var det bara snabbt fara till Coop och hem och käka den ;)

kring 7 ringer pappa och säger att han har skickat datorn med bussen och vad tror ni inte att lilla amanda gör.. Jo missar bussen och får panik för att det är ju för fasiken min dator det handlar om!!
så då for vi till busstation men där var ingen buss så då stressade vi till bussgaraget och såg att det lös där så då lättade stenen lite från hjärtat men sen när jag väl tittar in där så är det ingen människa där och jag tänkte bara att jag dööör!
Efter 5 minuter kommer det en och öppnar åt mig och han säger att han har min väska!
DÅ blev Amanda lycklig ;)
och nu sitter jag vid datorn medan Tore sover!

Nä, Nu blir det iaf att se klart Narnia- the witch the lion and the wardrobe :)
Vi hörs kanske senare annars imorgon!


xoxo


Idag fyller Henke 22 år :) Ville vara mysig igår och var vaken till han kom hem kring halv 2 typ ;P Sen steg jag upp 6:55.. Kändes lite mört men så är det ibland!

Nu har jag samhälls iaf och ska ringa till Socialdemokraterna i Piteå för att boka ett möte för vi håller på med partier och ideologier. Är dock den enda som är här i gruppen men det ordnar sig!
Nu ska jag ringa!
Tjing!


xoxo


"The Senator from Wisconsin cannot frighten me by exclaiming, "My country, right or wrong." In one sense I say so too. My country; and my country is the great American Republic. My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right."



xoxo

Jag sitter typ och gäspar nu.. har just gjort klart pappret som jag behöver till mötet imorgon angående mitt UF företag. Skönt att vara klar och känna mig förberedd! :)
Nu är det bara att vänta och se hur det går imorgon.

Tore ligger och sover i sin bur nu. Skulle vilja att han kom och la sig bredvid mig i soffan men han verkar inte vilja lämna sin värme för mig ;)
Nu ser jag på 2½ män.. Ska äta och sen blir det nog att hoppa i säng!
Vi hörs imorgon, berättar hur det gick på mötet :)
Sov gott allihopa!


xoxo

NU kommer jag att vara ägare till en Nokia E66 inom en snar framtid :) Förhoppningsvis redan imorgon!
Tack vare att jag jobbat i en lagård :) Alltid bra med jobb även fast det inte är så glamoröst! hehe

Det blev att jobba idag också.. För att ha råd med telefonen!

Imorgon är en fullspäckad dag. Det börjar med att jag ska stiga upp tidigt och göra mig iordning för dagen och sedan fara till skolan och  ha svenska och samhälls till 10.20 sen måste jag rusa till kultur&fritid på ett möte. Sen blir det väl att äta någonting sen 11.30-11.45 blir det träning sen hem till Tore och Henke och ta det lugnt till typ 15 då jag ska börja laga middag för Emelie kommer på middag kring 4 :) Ska bli trevligt!
Sen blir det att vara med hon och Tore på kvällen :)

Nu är det Sex and the City som gäller och busa med Tore ;)


xoxo

Idag hade vi sovmorgon, välbehövelig sådan :) Så låg och sov till halv 9 vilket var otroligt skönt!
Sen var det bara att ta det lugnt och sedan fara till skolan.

Har fixat med lite grejer idag.- Om telefonen och sådär men det känns bara åt helvete med det.. :/ Vill ha en Nokia eller Samsung men får inget utav det och känner att jag faktiskt inte vill ha en telefon som jag inte vill ha från första början. Hatar den vanliga modellen på telefoner vill ha en slide. Så är det.
Jaja, ska sluta tjata om det ;P

Nu har jag slutat för dagen och väntar bara för att mötet jag ska ha klockan ett ska börja.. TRÅKIGT. Men så är livet ibland!
Blir iaf att jag ska hem sen kl 2. Då ska jag fixa lite med UF företaget för det ska jag på möte om imorgon..
Nu blir det att kolla internet till kl 1.

Ha det bra så länge! Hör av mig när jag kommer hem!

xoxo

"The Senator from Wisconsin cannot frighten me by exclaiming, "My country, right or wrong." In one sense I say so too. My country; and my country is the great American Republic. My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right."


xoxo

idag har jag beskådat någonting alldeles underbart vackert :)
Kom till jobbet efter att ha varit hem och snabbätit efter styrketräning där jag körde hårt, och klär mig och sedan går jag ut i lagårn och ser en ko ligga och kalva mitt framför ögonen på mig. Min första reaktion var att vända mig om och gå ut igen, varför vet jag inte kan inte ens förklara det själv!
sen gjorde jag lösdriften, (där alla kvigor går i en stor slags hage inomhus) och när jag kommer tillbaka ligger där en alldeles genomblöt utmattad liten kalv nedbäddad under hö för att få värme. :') Gulligt värre.
men vi mjölkade färdigt osv, och ja jag gick och kollade till den ibland ;)

Tillslut efter att ha gjort klart allting annat i lagårn så fick jag gå och mata den ur en stor nappflaska och när jag står bredvid den och pratar med hon så försöker hon ställa sig upp och bredvid mig så lyckas hon :D
Jag blev glad för hennes skull då ;) sen diade hon ur flaskan perfekt, inga svårigheter där inte!

Nu har jag då nyss hoppat ur duschen och ska kolla på telefoner på internet för jag fick inte tillbaka min telefon som jag lämnat in utan jag får en nyy!


xoxo


Jaa igår kväll när vi hade jätte kul ;) Så kände jag att jag hade ont i magen men det var inte så farligt men sen när jag och Henke kom hem så blev det värre och tillslut så trodde jag att jag skulle spy men då, gullig som han är, hämtade Henke en kall handduk och en banan åt mig som jag la på magen, handduken alltså bananen käkade jag upp ;P
Men det kändes inte nå bättre men tillslut, jag tror klockan var kring 3 så somnade jag och vaknade av väckarklockan i morse och mådda fortfarande illa så jag ställde klockan på halv 9 för att se om det blev bättre, somnade typ inte om utan låg bara och mådde lite allmänt dåligt men sen efter att klockan ringde och smartskaftet jag kände för att somna DÅ sedan vaknade 08:54 fick jag panik!
Så då blev det stress och kände att det inte var bra för magen så satte mig ner i lugn och ro och tryckte i mig en frukost så nu mår jag ändå bra :) Skönt!
Tror det var chipsen och dippen som blev för mycket för mig ;P

Nu är det lunch!


xoxo

Man var hemma ett tag sen blev det att bege sig till Emelie för vi skulle käka chips och dip och ta det allmänt lugnt. Sen blev det ändrade planer och det slutade med att vi for och skjutsade Glenn till Luleå för att köpa nå grejer till datorn!
Så innan vi var hemma igen ocg hade varit och handlat det good stuff, var klockan 22. Så då satte vi igång Jeff Dunham filmerna ;d Hahaha- Älskar killen alltså. Peanut, Walter, Achmed, Joché Jalapeno (on a stick ;) och även Sweeeeet daddy D!
haha. Att man kan komma på så roliga saker, det är ju helt sjukt! :)
Vi förlängde nog våra liv ett ex antal år ;)
Vi hade skit kul iaf :) Så det får vi hoppas att det händer någon mer gång!






xoxo

"With the people, for the people, by the people. I crack up when I hear it; I say, with the handful, for the handful, by the handful, ‘cause that's what really happens."


xoxo

Inatt så sov Tore i mitt rum :) till halv fyra.. Han började gå upp och gå och då kunde jag inte sova. Sen började han hoppa upp i sängen så då blev jag lite less och gick in med honom, kände att jag behövde sova ordentligt.
Sööötast!
Söötaste! <3 8 månader idag.. haft honom i 6 månader. Shit vad tiden går fort!

Hihi. :) Blev iaf att gymma hårt idag så känner mig helt slut i armarna ;P haha så imorgon blir det gym igen sen mest troligt jobb :)
Idag händer däremot inte så mycket :P Ska typ hem och göra en skoljobbs grej sen ska jag bara lata mig och vara med min hund =)

Btw, idag på styrken så kom jag på att dels då Tore blir 8 månader idag och att jag skulle komma ihåg någonting idag. Jag ser till och med mig själv sitta framför min bärbara dator och skriver någonting i kalendern. Men vad i helvete det är jag skriver kommer jag för allt i världen inte på!!! Blir knäpp snart känner jag :P haha
Oj, nu har jag lunch måste rusa!


xoxo

"Women have served all these centuries as looking-glasses possessing the magic and delicious power of reflecting the figure of man at twice its natural size."


xoxo

Hejhej!
Jag har inte en sån god morgon för jag har drömt en dröm där jag skulle dö. Blev jätte rädd och ville vakna flera gånger men det gick inte,. Sen dog en annan med samma symptom som jag hade! Inge kul..
Iaf,

Har nyss vaknat och känner mig lite hungrig annars är det super bra med mig! :)

Ska och träna idag med Carro och mamma. Först bodypump teknik i en halvtimme sen direkt efter blir det bodypump passet i en timme med Carro sen direkt efter det så blir det pilates med mamma. Ska bli riktigt härligt att få träna. har ju vilat i två dagar nu!! :/

NU ska jag se film iaf!
Vi hörs senare!






xoxo

"Women have served all these centuries as looking-glasses possessing the magic and delicious power of reflecting the figure of man at twice its natural size."




xoxo

hehe, här har ni tre bilder!!!

Sööötast!     
Här har ni min bäbis som vill kolla vad jag gör på datorn! ;P
Vackraste hunden i vääärlden!



Här däremot har ni mig hur jag vill se ut egentligen ;P..




Här har ni mig hur jag är ;P
Trött och sliten.


xoxo

:)
Det är vad jag har haft ikväll. Visst det har inte varit någon fest vi varit på utan vi satt hemma hos Emelie ett gäng och det var bara tre som drack men ändå. Vi hade jätte trevligt :)
Efter att jag och Emelie hade gjort iordning oss för kvällen så drog vi till stan!
Körde runt och drog raggen. Visst säkert jätte många som tycker de är töntigt men så är det här uppe i norrland ;) HAHA
Det blev kul iaf men sen där kring 1 typ då drog vi till Jenny&Johnny och där vart det lite guitar hero  fast med trummor. Kände väldigt konstigt men gick förvånansvärt bra!

Nu har vi kommit hem iaf och Henke, omtänksam som han är, håller på att lagar mat till mig ;)
 hihi, kommer puppy eyesen fram så gör dem, jag kan inte göra någonting åt det!
hehe.
Jag har som inget mer att säga... ;p
men ha de så bra!


xoxo

Pappa kom förbi med Tore efter att vi hade stigit upp :)
Så vi myste lite då och käkade lunch efter att pappa farit. Sen blev det att fara till stan och gå en sväng medan Henke var på Systemet. Efter de så blev det att fara och träffa Jossan på hennes jobb. trevligt att träffa henne ett tag :)
Hon slutade att jobba klockan 2 så då for vi och hämtade Diva och stod utanför Jossans lägenhet ett tag och pratade medan hundarna nosa på varann och busade lite.
Sen kom Henke på den idén att vi skulle fara hem till mig med båda hundarna för att det gick så bra mellan dem och så blev det!

När vi kom hem så for vi ut och gick en sväng med hundarna och herre gud  vad Tore inte kunde släppa Diva i en sekund. Han höll sten koll på henne vars hon än for! ;P
Kåta jävel. :P Då provade jag att gömma mig för han total dissade mig heela tiden och han märkte inte ens att jag försvann :( Då vart jag less och blev hård mot honom. Då blev det bättre, han lyssnade inte så bra men han började kunna släppa blicken från Diva ett tag :)

Nu har vi iaf varit och lämnat av henne och mat det blir att laga strips och lövbit :)
Hej så länge!


xoxo


Ja nu har vi just vaknat, pappa ringde och väckte oss :)
Han ska komma med Tore och lite grejer åt mig. Ska bli kul att rå om Tore idag!
Kanske lägger jag upp någon bild på honom, min lilla älskling!!
Love hiim!
Nu ligger min andra pojke med ryggen mot mig, tror han vill att jag ska lägga bort datorn, så ska vara snäll och göra det!
Vi hörs senare!
(Ikväll är det party som gäller!!)

xoxo

"An education isn't how much you have committed to memory, or even how much you know. It's being able to differentiate between what you do know and what you don't."




xoxo

Nu har jag nyss käkat två mackor för maten på skolan såg förj*vlig ut om jag får säga det själv.. Var knappt någon kö till matsalen heller ;P haha, undra varför?!

Så det blev dock bara två hårdmackor.. Inget jag kommer klara mig på hela dagen men men. Nu är det som de är!

Nu ligger jag i ett av vilorummen på skolan.. Skönt att få vara någonstans mörkt för jag har huvudvärk :/

Passar på att se lite Gossip Girl tills lektionen börjar!



xoxo


Idag har jag varit väldigt dålig på att uppdatera! jag är ledsen men har haft så fullt upp med UF företaget sen jag kom till ett internet så har helt enkelt inte hunnit!!!
Nu är iaf jag och Henke hos några kompisar till honom :) Trevligt folk!

Nu tittar vi på Let´s dance! :)
Hörs senare, då lägger jag in inlägg som jag skrivit tidigare idag men inte hunnit lägga ut som sagt!




xoxo

"If perticuliar care and attention is not paid to the Laidies we are determined to foment a Rebelion, and will not hold ourselves bound by any Laws in which we have no voice, or Representation."




xoxo

Jaa, jag skrev i inlägget före det här att det var skönt att ha en kväll när jag verkligen inte gjorde någonting osv osv.
Nu blev det inte så ikväll heller för för ungefär 45 min sen eller nåt så ringde Henke och sa att han och några kompisar till han körde förbi mig nyss och skulle och sladda på isbanan som är dryga 2 km bortanför mig sett från stan och jag nästan bokstavligt talat hoppar upp ur sängen springer in och klär mig och beger mig dit  :) Sladdade ett tag osv.
Nu ligger jag återigen i sängen och ska se Gossip girl, färdigt den här gången  ;P
Sov gott!


xoxo


Äntligen, känns som en evighet sen jag hade en kväll helt för mig själv, utan plugg, utan kompisar, utan Henke helt enkelt helt själv hemma på landet med mamma, pappa och min bäbis Tore :)
Menar inte att jag inte gillar att vara med någon eller så men kände att jag behövde en kväll utan stress utan bara få vara hemma. :)
Var ju med Emelie under dagen och Tore nu här hemma den som saknades under dagen var Henke men som tur är så kommer det ju en dag imorgon också!
Nu hörreni ska jag se Gossip Girl avsnitt ;D
Vi hörs imorgon!


you now you love me, xoxo
 
(hihi ;P ni förstår väl vars jag tagit det ifrån)

ja som ni kanske läste i inlägget "16.21" så gick min plattång sönder imorse..
Här har ni fin fina bilder på den :)



Här har ni min plattång typ hel...



...här har ni den inte lika hel..


xoxo

Idag har varit en troligt produktiv dag.
Dock steg jag upp 06.45 och klädde mig, sminkade mig, borstade håret, käkade och borstade tänderna sen gick jag och la mig i 30 min innan bussen kom!
Men på svenskan satte jag och en till ihop ett häfte om Socialdemokraterna på 17 sidor. Strongt av oss!
Sen fick jag lunch 10.25 och då gick jag och pratade med en lärare och fick en hemuppgift :) Hon skulle nämligen bort på vår sista lektion. Så då begav jag mig till matsalen och käkade parisare, gott!

Sen väntade jag på Emelie för hon skulle komma och hämta mig på skolan så vi skulle fara och träna på Korpen tillsammans! :)
Det blev en riktig stress före passet och sedan körde vi  bara på hårt som fan ;d Härligt!
Emelie gillade afropower dance och vill gå dit igen och jag blev bara glad för att hon ville göra det :)
Sen körde vi lite i gymet, blev fram-, bak-, ut- och insida lår samt biceps curl och crunches+5kg vikt :)

Sedan vart det 10 min på löpbandet och 5 min på crosstrainer.

Efter det så gick vi på en rolig affär och sedan vart det att soola! :)
Så det har varit en rätt så fullbokad dag, låter kanske inte så mycket men det blev lite stress här och där.

17:15
Nu kom jag precis hem från en sparktur med Tore, 2km for vi ;) i rätt bra fart!
har bara hunnit lägga in träningen på Funbeat :)
Nu ska jag sitta lite på internet sen blire tv. Ska vara lat ikväll nämligen!


xoxo




Jag är sjukt trött och vill bara gå och sova tills jag ska träna! :(
Sköönt var det att vila igår men ska bli ännu roligare att träna Afropower dance!
Nä nu ska vi jobba med partierna i sverige! (jippi...)¨
Vi hörs under dagen.


xoxo

"I dream, therefore I exist"



xoxo

Gott med glass ;)


Jag kör på oseriösa bilder ;)


xoxo

Idag blev det lite stressigt på morgon och jag vet inte om det är någon som verkligen vill straffa mig för imorse efter att jag steg upp och lyssnade på The Voice medan jag stod och åt, ja jag står upp och äter vid köksbänken för att spara lite tid ;P)
Nu kommer jag till saken, medan jag stod och käkade etc. så hör jag en smäll i rummet bredvid och kikar in i rummet och ser att min väska ramlat av från bordet och ser att plattången, sminket och volumastern och ser till min förfäran att plattången sprack och ena sidan hängde bara löst! L okej, den kostade bara 150 kr men ändå den var ju jätte bra och allt.. Jävla skit tänkte jag men tur att det inte var volumastern för det är mycket värre!


Ja men trots tillbaka steget så fortsatte jag att göra mig iordning och såg sedan utan att ha borstat tänderna och klätt mig att shiit, bussen går om 6 minuter!!!

Känner stressen och skyndar mig att göra mig klar, tar dataväskan i handen och handväskan över axeln och springer upp för trappan men jag hinner bara springa 4 steg så ramlar handväskan i backen.

Axelremmen släppte med spänne och allt från väskan. F*N blev mitt svar på det!

Men hann med bussen, det gjorde jag serru vettu! ;D


Nu ska jag se på Mamma mia the movie!




xoxo


Här har ni en blogg som jag tycker ni ska gå in och kolla på eftersom hon engagerar sig mycket i djurplågeri och annat som har med djur att göra. Såna som hon behövs!
Det hon skriver om är sånt som jag håller på med på UF projektet!

Djuren behöver din hjälp!
http://hummingbird.blogg.se/
http://hummingbird.blogg.se/
http://hummingbird.blogg.se/


xoxo

Idag är jag verkligen trött, känner mig alldeles seg i kroppen men det är väl nästan förståeligt med tanke på att jag har tränat hårt de senaste dagarna :) Ska bli skönt att få vila idag, känns välförtjänt!

Nu på morgon har jag varit i valet och kvalet om jag ska fixa håret osv.. men har beslutat att göra de :) Det är så sällan jag orkar!
Oj, nu är volumastern varm!
Vi hörs senare.



xoxo

"Because we have tasted the bitter swill of civil war and segregation, and emerged from that dark chapter stronger and more united, we cannot help but believe that the old hatreds shall someday pass."


(För er som inte känner igen de så är det Barack Obama som sa det där i ett av sina tal.)

xoxo

Idag hade jag prov i styrke och trot eller ej så gick det skit bra ;D
Det kändes bra och det är ju oftast ett bra tecken!
Efter provet blev det iaf att gymma överkroppen i 1 timme :) Love it!
Måste lägga upp det på FunBeat!
Fick som tur var sluta tidigare så att jag skulle kunna fara och jobba när de andra började vilket jag inte skulle ha gjort om jag gått skoldagen som vanligt.. Men tjänade mkt pengar ;D Yeah!

Efter jobbet blev det att snabb duscha och leka lite med Tore ;) Myshund, TT! ;) hehe
Sen kom Henke och hämtade mig och då for vi till Emelie och hann precis komma in genom dörren då ville hon dra till stan och köpa Ben&Jerrys glass ;D GOTT!
det blev smakerna, Chunkey Monkey, Pich food, Brownies glassen, (kommer inte ihåg vad den hette, browmies glassen alltså ;P) så vi delade systerligt  och boderligt mellan varandra jag och Emelie :)

Sen blev det bara lite GH spelande tills jag och Henke tittade på klockan.. halv tolv. Då var det dags att fara hem och sova. Och det är de vi ska göra när jag skrivit klart det här för vi ligger i sängen redo för att john blund ska komma :)
Vi hörs imorgon allihopa!


xoxo


Kolla in Tore han är så jäkla duktig!
Lyssnar så bra och har otroligt lätt att lära sig! Roligt roligt =)
Jag vet att de är mörkt på filmerna men ni ser ju vad han gör ;)

hih! Cutiepie!




xoxo

Nu är jag allmänt less skolan, fick dock veta en bra sak idag ;D yeah. Alltid lika kul att får veta betyg och speciellt när jag lagt ner såå mycket tid på det arbetet!

Imorse missade jag bussen, även mamma eftersom hon också åker buss så vi stod och väntade på bussen ett tag. Efter ett tag kom vi fram till vi hade missat bussen. Så det blev bil idag! :)
Dessutom har jag prov idag så vi får se hur det går med tanke på att jag bara pluggade på det igår.. Jaja, så är det ibland!
Nu blir det att försöka styra upp nåt jobb i gruppen. :)


xoxo

Pappa ringde och väcktee mig alldeles  nyss.. Men behöver inte stiga upp förän kvart i.. Så ska  sova lite till.. Annars blirre det bara skola och sedan jobb idag. Inte en speciellt rolig dag men så är det ibland :)

"With malice toward none; with charity for all; with firmness in the right, as God gives us to see the right."



xoxo

NU ligger jag äntligen i sängen efter en riktig hård träningsdag. heltt sjukt vad jag tränat idag men det är skönt och ska träna imorgon igen ;D Även jobba men det är inte lika kul, inte alls!!
Jag ska sätta igång en film och somna till den också hörs vi imorgon!
Sov gott allihopa!


Älskade Tore :) , nä hörrni nu är det gå ligg dags!
Det ser ni väll ;)





Jag ångrar mig, jag ska inte se film nu! Inte när det är Sex and the City på tv! Det går ju inte.
xoxo

Nu har jag varit och åkt längdskidor 5 km :) Rätt kul ändå, få träna lite annat också!
och sen får ju Tore vara med också :)
Så nu blir det lite plugg och ta det lugnt, ska äta nu för jag är hungrig sen blir det verkligen dusch!!
Svettades som en besatt ;P haha
MAT!


xoxo

Idag blev det att köra cirkelträning i gym. Körde även lite själv. Gjorde triceps, biceps, mage, rygg och bröst. Alltid lika skönt att träna, älskar att jag har börjat gilla det så mycket!
men det som är skönt är att veta att jag har en sådan självdiciplin att jag vill träna och verkligen planerar in det i veckoschemat som man har!
Enda tråkiga är att jag inte kan träna med Henke för han tränar på nautilus och där kan man inte träna bara en gång.. Dåligt!
Någonting som vore kul vore om Emelie kunde börja träna med mig för det om något skulle vara ruggigt kul! :)
Hon och jag togheter 4ever ;) hah

För då får man ju vara med henne då OCKSÅ, jag menar hur kul är inte det, dessutom trvis vi ju så himlades bra så =) 
Nu Måste jag verkligen plugga på styrketeorin som jag ska ha prov på imorgon, har glömt att plugga på det..
Btw, jag har registrerat mig i FunBeat, en sida där man kan skriva in sina träningspass för varje dag också summerar de ihop för varje vecka osv osv. Skit bra sida som Syrran tipsade mig om! :)

Blir även, trot eller ej att fara och åka längdskidor med hela familjen, mamma+pappa+Tore :) Ska bli kul också får vi väl se hur död jag är i kroppen imorgon!



xoxo


Idag har jag tränat lite styrke på morgon, körde mage och lite ben även bänkpress. Nu ahr jag en lektion och lunch sen ska jag och träna 45 minuter på Korpen, Cirkelträning i gym ;D Kuul!!
Sen när jag kommer hem då jävlar blir det längskidor, trot eller ej! ;D hehe.
NU har jag redovisning!

xoxo

"All the things I really like to do are either immoral, illegal, or fattening."

Ja nu har vi sett klart ännu en film denna helg, denna hette Donkey punch och var riktigt urusel!
Ingen film ens värd att ladda hem. Och absolut inte hyra..  Karlar och deras smak ;)
Bara kötta kötta och blod blod blod ;P haha, typ iaf ;)
Nu ska jag följa med Henke ut så jag får frisk luft och han dålig förgiftad luft ;P
Vi hörs imorgon!
Sov gott!


xoxo

Nu sitter vi i bilen på väg till Boden. Ska ju som sagt fira min systerdotter Agnes som fyller 5 år idag J

Vi har just sett klart Madagascar 2. En bra film men ändå inte lika bra som första ;)

Nu ska jag kanske sätta igång en annan film för Tore sitter i mammas knä och Henke sover så ;P Någonting måste jag ju få roa mig med sista biten!



xoxo


God morgon, nu ligger jag med datorn i knät och myser med Henke och Tore :) Vi har och har haft en jätte mysig morgon där vi bara har legat och kramats!!
Mysigt värre!
Idag ska jag och Tore och resten av familjen till Boden för att fra min systerdotter som fyller 5 år :)

jag och tore
Inte den snyggaste bilden på mig men han är såå söt <3! Love him!


xoxo

"Enter by this gateway and seek the way of honor, the light of truth, the will to work for men."


xoxo

Ikväll har jag och Tore fått vara själva ett tag och bara myst på i soffan :) Riktigt härligt, Henke var och fixade extraljusen på bilen då.. Sen kom han och Sjösa hit och hann väl bara vara här i några minuter så kom Emelie :)
Vi har bara tagit det lugnt och käkat lite ost och kex och sett filmen "Bristande bevis", en sån där film man måste tänka i lite grann men ändå inte.. Lite långtråkig men helt okej ändå!
Nu ska vi se Madagascar 2 i sängen, vi ligger ju redan där och ska bara trycka på play eftersom de andra farit hem!
God natt, sov gott så hörs vi imorgon, låter som att det blir träning  då :D Pilates och någonting mer!! Jippi!
hihi

xoxo

Spanien, Teneriffa :)
psyko jag Tower of Power Syster mamma och pappa jag och syster + drinkar på siam park våran lilla dunge vi påväg till teide hopp med santa cruz bakom oss hoppbild med moln bakom!jag med fiat pandan
från vänster högst upp: jag psyko, Tower of power, syster Emilia, mamma och pappa med drinkar, jag och syster med drinkar, jag och syster på siam park i en uppblåsbar ring för två ;P, våran lilla dunge på siam park, jag syster och pappa, jag och emilia hoppbild med santa cruz bakom oss, jag och emilia hoppbild med moln bakom oss, jag och fiat panda...


xoxo

Nu ska vi äntligen hämta Tore :)
Vi hörs senare!




xoxo

Efter att ha käkat frukost och tagit det lugnt ett tag så ska vi fara hem till mig och vara hemma ett tag och sedan bege oss tillbaka till Öjebyn med Tore :)
MÅSTE  börja engagera mig mer i honom, känns som att jag glömmer bort honom hela tiden så nu ska det bli ändring på det! Älskar honom så sjukt mycket och han förtjänar att hans mamma bryr sig mer om honom!! <3
Vet ärligt talat inte vad jag skulle gjort utan honom, älskade bäbis!

hihi
Älskade Tore <3  Hur söt som helst! :)


Nu blir det frukost, magen kurrar!


xoxo

Åh vad skönt det var med sovmorgon, fick sova drygt 8 timmar inatt! Skönt med tanke på att det är jätte länge sen sist!
Igårkväll blev det iaf att käka sushi, gott som f*n! Love it!
Även Henke smakade och han gillade det ändå :) Lite skeptisk men han käkade några stycken iaf!
Senn drog vi vidare till Dannes föräldrar där Danne och Cissi var. Dock vad både jag och Cissi sjukt trötta så vi somnade men dock så var hon fööre mig med att somna ;P
Sen drog vi till stan ett tag och käkade på Max, Henke ville inte jag :P
Sen var det bara att fara hem och sova.

Nu på morgon så har Henke varit på stan med Danne och lämnat in en telefon eller nåt medans jag låg hemma i sängen och såg film ;) Kollade på internet en sväng och försökte ta mig in på bloggen för att skriva men det gick inte förän några minuter sen! Skumt skumt,
NU mina vänner blir det frukost för min del eftersom Henke käkade på Subland.. Grr!!!
Dock var han så omtänksam att han köpte iaf baguetter men det är ändå inte samma sak!
jaja,



xoxo

"I would live all my life in nonchalance and insouciance / Were it not for making a living, which is rather a nouciance."



xoxo

Nu är jag klar med det jag skulle göra idag! :)
har ändå inte fasligt  mycket kvar att göra på häftet nu., Men vi får se hur det går =) måste börja engagera mig mer nästa vecka.. efter proven och det..  Har ändå suttit i minst 2 timmar nu så är jävligt nöjd =)

Henke ligger och sover så ska gå dit och lägga mig ett tag och kan meddela att de är risk att jag somnar också ;P ställer klockan för säkerhetsskull!

Ha det bra så länge!


xoxo

Idag har jag varit förbi skolsköterskan och sagt hur konstig jag känt mig sen vi började och hon tror att det beror på mögel även jag. Så till veckan ska jag gå dit så hon ska skriva en rapport om det osv osv..
Får sjukt ont i huvudet när jag är på övervåningen och är trött heela tiden. Höll på att somna på skolan under en lektion. Helt sjukt olikt mig !
Så vi får se hur det går med det..
Nu är jag hemma hos Henke för att äta och sedan kasta mig in i läxornas värld :)
Ska hålla på med mitt UF företag! Kul =)
Nä nu ska jag kramas med Henke före maten! ;)


xoxo


"Our culture is ill-equipped to assert the bourgeois values which would be the salvation of the under-class, because we have lost those values ourselves."



Jaa som ni vet så har jag min bäbis Tore (hunden) som jag älskar överallt annat och ikväll blev jag riktigt orolig för honom!
Han spydde flera gånger :( och inte lite heller så när han spytt typ 4 ggr började jag bli riktigt orolig och undra vad det var för fel.. Dessutom skämdes han så mycket varje gång och visade sina underbart gulliga ögonvitor ;P Puppy eyes #1!
Min älskade bäbis. hatar när djuren är sjuka :( 
men som tur var så har det gått över nu :) nu ligger han och sover inne i huset och jag är ute i mitt rum och ska sätta igång en film och se tills jag somnar.. 
Borde egentligen plugga men det fastnar inte och sen förstår  jag inte så mycket så har gett upp det där nu... :/ tragiskt men sant.

hihi
Ser jätte konstigt ut med hans tunga osv ;P han missar!

Nu  blire film!

xoxo 


Kissie är najs! :)

Hell yeah! ;D

xoxo


"Occasionally in life there are those moments of unutterable fulfillment which cannot be completely explained by those symbols called words. Their meanings can only be articulated by the inaudible language of the heart."



xoxo

Hallå!
Nu har jag äntligen kommit från träningspasset på Korpen :) Skönt var det att bara släppa lös hela kroppen och känna rytmen i kroppen, det är det som gör att jag älskar afropower dance! :D
Som ni då kanske förstår så är jag nöjd ;)
Före afron så körde jag 13 minuter på crosstrainern och även maxade i bic. curl.. igen :P
Så nu är jag rätt så nöjd för idag. Längtar till lördag! Afropower igen! <3 Love it!

Nu har jag inköp och varuhantering!
Vi hörs senare!


Feel the drums in your body!

xoxo

har gjort mig klar för skolan nu.. sitter och käkar frukost vid datorn ;P ska gå och borsta tänderna men henke är på toa så.. Sen blire skolan :)
vi hörs sen!


xoxo

Nu är det nog dags för sängen skulle jag tro :P Ska käka något först, är så jäkla hungrig.. Blir nog weetabix igen som vanligt  ;) hehe
har suttit med NkAn som vanligt, känns som det enda jag gjort i veckan men så är det ibland också.. sen på tisdag har jag prov i styrke.. inte kul med tanke på att jag, även flera andra i klassen, inte ens  vet vad det är vi har prov i!? hur konstigt är inte det med tanke på att han har snackat om det (tydligen) i 1½ månad.. konstigt att så många inte vet vad det är han snackar om, egentligen :P
aja, ett mysterium i sig. Förgyller vardagen kanske ;)?
Nä nu blir det käk sen sängen, ha det så bra allihopa!
Hörs imorgon!


xoxo

Jaa, idag blev det en sväng på Max (behövde inte ens betala ;P) och det var gapskratt heeela besöket. Fy fan jag och Emelie kunde inte hålla oss, tror att vi är alldeles för trötta för att vistas ute bland folk.. Sen kom restaurang chefen med en bild på en kissekatt och sa "mjau mjau mjau" ;P HAHA. Då dog vi typ. har tagit med mig bilden så ska ta kort på den så ni får se den vackra kissen ;P haha. Nu säger Glenn, Emelies farbror att vi skämde ut honom på Max men hur mycket vi än försökte att inte skratta så gick det inte :P jaaa, så kan det vara ibland!
Nu ska vi se film!


xoxo

Nu är jag klar med hemligheten ;) Ska bara vänta tills den är "tillverkad" mer får ni inte veta :)
Nu är det bara att packa ihop grejerna inkl. datorn och äta sedan går min buss 16.50 in till stan :/ Känns stressigt men ska ju på stan med Emelie, vilket ska bli kul =)
Vi hörs senare!


xoxo

idag på morgon gjorde jag en hemlis ;P haha, hållerpå att fixa och dona med Henkes födelsedags present/julklapp =) Och kan ju förstås inte säga vad här i bloggen eftersom han läser den någon gång då och då!

Iaf så kom jag försent på morgonen.. Jävla skit men så är det ibland!
Nu har jag just slutat från första lektionen och har lunch.. Bara två lektioner kvar nu =)!
Sen blir det hem en sväng och sedan ner till stan och gå där med Emelie en sväng och efter det måste jag verkligen plugga på Nkn.. Somnade igår framför datorn, jäkla skiiit!
Men men, får ta det ikväll!

Nu ska jag dra! Hejdå


xoxo

"It is an uncomfortable doctrine which the true ethics whisper into my ear. You are happy, they say; therefore you are called upon to give much."



xoxo

Idag efter att ha maxat i bic. curl (tog 31kg ;D) så var dett bara att snabbt hem med bussen och sedan dra till jobbet. blev ändå typ 2,25 timmar :) Rätt bra med tanke på att jag kom 1½ timme sent ;P
jaja, efter det så blev det då att duscha, självklart vill jag ju inte lukta kossa hela kvällen och speciellt inte i nybäddad säng!!!

Och jag har varit sugen på tonfisksås och pasta hela dagen så när jag kom hem och duschat osv så ställde jag mig att laga mat! Men såg då att vi inte hade tonifks :( så blev krossade tomater med kidney bönor, majs, lök, vitlök, basilika, oregano, oliver och peppar+salt till pasta toppat med fetaost :) blev rysligt gott kan jag lova!
 
Gott! :)

Nu ska jag kolla lite på internet och kolla igenom Nk An sen fortsätta på filmen. Sov gott allihopa!


xoxo

idag är det ju dags för 93 att komma hit och bombardera skolan återigen.. Varje år samma sak ;P
Har just varit och käkat lunch efter att i över en timme jobba över med näthandeln!
Äntligen klar med den vilket är jätte skönt!

Däremot fyller Jocke år. Jag och Fredrik mötte han nyss i fiket. 18 Bast :) Trevligt trevligt. Har ju känt honom i några år nu så! Grattis grattis Jocke!

Nu ska jag kolla runt på internet en sväng till vi börjar om!

Igår före sovdags blev det att se filmen Changeling. Det jag hann se var riktigt bra så längtar att få krypa ner efter en dag fylld med träning och jobb och få fortsätta se den =)

Sitter nu på lektion och har tagit ut om prisinformationslagen och har redan läst igenom det många gånger så kan det =)
Annars sitter jag och tittar på en underbart bra hemsida som Emelie visade igår ;D Love love love it
Synd att man inte har pengar bara, för blev helt såld på ett par skor där :)
Jaja det ordnar sig nog i slutändan!


xoxo

"January, month of empty pockets!... let us endure this evil month, anxious as a theatrical producer's forehead."



xoxo

Nu är jag även klart med Nk A frågorna om Östersjön.. onödigt vetande ur alla perspektiv förutom miljö vill säga..
men men, skolan gör som dom  vill ;P
Nu ska jag gå in en sväng  och käka kvällsmat, blir nog weetabix+banan+mjölk =) Gott!
Sen vara lite med Tore och sedan få hjälp med att byta sängkläder, bara med täckena och kuddarna sedan ska jag lägga mig och se film innan det blir sova =)

xox

Nu är jag klar med städningen :) Skönt att ha det gjort :) Så nu luktar det gott i mitt rum!
Känns lite roligare om någon kommer och hälsar på och dessutom behöver jag inte oroa mig förr Tore och att han sska gå och he sönder nåt eller nå :P inte för att han brukar men man vet ju aldrig!
NU ska jag göra Nk a ett tag ute i mitt rum själv. Tore ville inte vara ute i mitt rum så..



xoxo

har lite träningsvärk efter pilatesen igår :D Skönt, men hade gärna haft lite mer ;)
Jaja, idag har jag haft styrke och känner redan av i kroppen att det tränats hårt så imorgon kommer det nog kännas lite till. Sen imorgon blir det nog även att träna mage på styrken.. Enbart, men vi får se hur det blir med det skulle ändå bli kul för att få köra en ordentligt pass där :)
Sen ska jag jobba imorgon också :/ känns lite mört men men. tjänar pengar iaf!

Träningsschema för veckan:)
Måndag:
Styrke på överkroppen
Tisdag:
mage? + jobb (armar och rygg ;)
Onsdag:
Vila
Torsdag:
Kondition, springa+crosstrainer och mest troligt Afropowerdance!!!
Fredag:
Vila
Lördag:
Afropowerdance, mest troligt! :D

Känns som att det blir en alldeles utmärkt träningsvecka faktiskt =)
Ska dock städa ikväll så är väl inte det roligaste men ska ändå bli skönt att få det städat så Tore kan komma och sova i mitt rum utan att krypa runt i mina kläder, som tragiskt nog ligger utspritt över golvet :P Haha.
Sen blir det nog att bara ta det lugnt och busa med Tore ute en sväng skulle jag gissa på =)


Påklädda på promenad är vad som gäller hemma hos oss :)

Nu ska jag jobba med Nk a.. Blää!


xoxo

"How many miles to Babylon? / Three score and ten. / Can I get there by candlelight? / Yes, and back again."




xoxo

Nu har jag kommit hem från Emelie och håller på att göra en protein rik middag ;>
Henke vill inte lämna köket så att jag får laga mat för en gångs skull :P Men jag ska få han ut från köket om det så är det sista jag gör! ;)

Till middag blir det iaf potatis, ägg, korv och bacon =) Gott!
Även tomatskivor och ishavssallad!

Det blir alldeles utmärkt bra =)
nu ska jag steka upp allting medans potatisarna kokar!
ha en bra fortsatt trevlig kväll, det ska iaf jag ha med min pojkvän och min mamma, för hon och jag ska och träna på korpen, idag blir det pilates :D
Och sen då imorgon blir det styrketräning på morgon, WONDERFUL!


xoxo

Nu Äntligen!
Har jag sett klart Harry Potter filmen, så nu väntar jag på att nästa film ska komma ut =)
Det är otroligt bra böcker och filmer om denna speciella pojk..
Jaja, nu ska jag fortsätta se en annan film för att vänta på att Emelie vaknar till ;P hehe

xoxo

"The bigger the unit you deal with, the hollower, the more brutal, the more mendacious is the life displayed."



xoxo

Nu har jag  öppnat min Lindt choklad 70% orange =) God som fan är den :)
Och vi blev hungriga och i lite brist på mat och ork blev det nudlar ;)



crazy eyes ;P

Nu blir det väl film eller nåt =)

xoxo

Summering av 2008


Januari

Efter nyår som firades i Älvsbyn, det var inget speciellt nyår. Ledsamheter osv. januari månad var lugn sedan. I slutet av månaden träffades jag och Jocke, mitt ex och vi blev tillsammans kring den 25-30.


Februari

Den här månaden kändes som att det flög förbi med skoterkörning och allmänt ta det lugnande ;P


Mars

Lite tjafs gjorde att det tog slut mellan mig och Jocke men vi blev tillsammans efter en knapp vecka så egentligen inget att nämna.

Umgicks mycket med Sikforsarna, mina älskade barndoms kompisar J

Det var även ett lan den här månaden som var rätt roligt =)


April

Mamma och pappa for till fjällen och jag stannade hemma för att ta hand om Lotus och Leo.

Mina älskade djur som betydde och fortfarande betyder allt!

Den månaden umgicks jag med samma människor som månaden före.




Kortet togs dagen vi tog bort honom...


Maj

Det tog slut mellan mig och Jocke och jag började vara mycket hemma med föräldrarna osv. En rätt tråkig tid egentligen.

Juni
Började prata om att ta bort Lotus & Leo.. :'(

Examen 6 juni, fredag. Som jag spenderade en sväng på moped in till stan och kolla vad alla onyktra människor gjorde ;P
Måndagen efter alltså den 9 juni började jag jobba för Stenvalls Trä Ab med skogsplantering runt omkring i Sikfors/Borgforsheden/Arnemark. Även lite i Lillpite men dit for bara jag och en av "cheferna" eller vad man ska kalla honom ;P
Sen blev det även en sväng till Älvsbyn. Jobbade med detta otroligt ansträngande jobbet som enda tjej dessutom. Men det gick alldeles utmärkt ;)

Helgen efter att jag börjat jobba (jobbade från måndag 9 juni-19 juni) Började mamma och pappa fråga vad jag önskade mig i födelsedagspresent och jag sa precis som jag sagt  hela halvåret typ!
-En tax valp
-Hål i tungan
Och det var väl inte speciellt kul för de att höra eftersom de inte ville ha hund eller ge mig hål i tungan förrän jag var 18.
Men söndagen 15 juni när vi satt och käkade middag så började mamma och pappa prata om tax osv. och vi hittade en valp i Dalarna i samma by som dit vi skulle en vecka senare på semester. Men där blev det ingenting men hittade då en uppfödare i Sundsvall så jag ringde dit och jag tingade en rödfärgad valp med namnet "Tore".
Torsdagen jag slutade jobba köpte jag en ny kamera (mest för att jag ska kunna ta kort på Tore ;P)
19 juni var första gången jag såg Tore 3½ vecka gammal. Ett obeskrivligt minne som kommer hänga med alltid.
Glädjen att jag skulle få en hundras som jag verkligen ville ha och en så söt en.. Ville inte fara iväg den kvällen.. Men var tvungen att fara till slut. Fast det stred emot..

Spenderade drygt 5 dagar i Dalarna där jag gick på promenader och sprang några gånger för att jag ville börja träna.
26 Juni fick jag se min Tore igen. Nu var dom 4½ vecka gammal.


Hur kan man inte älska någonting så sött och oskyldigt gulligt!?


Den månaden fortsatte i trans nästan och tankarna vandrade hela tiden till den där otroligt sööta dvärg taxen vid namn Tore som skulle bli min en som oturligt nog befann sig ca 50-60 mil ifrån mig.

30 juni, började jag jobba på poolen i Sikfors, så jag fick i princip betalt för att sola ;P
Jobbade samtidigt i min farbrors lagård och passade på att tjäna mycket pengar!

Juli
Bestämde att ta bort Lotus & Leo... :'( Resten av veckorna var jobbiga och hade nog inte klarat mig igenom det så bra om jag inte hade haft Tore! <3
Det svåraste beslutet jag tagit.. Nånsin..

Jobbade 3 veckor på poolen och hade det allmänt chill =)
Var sedan ledig en dag och fick ett oväntat samtal från Yasmine, Tores uppfödare och hon sa att jag var tvungen att komma ner till Sundsvall samma dag istället för att komma ner dagen efter. Så blev en stressig dag för att hinna med bussen.
Kom fram kring 17-19 någon gång på kvällen, sov där och kunde inte släppa blicken från Tore =)
Dagen efter, tisdag 22juni, var det veterinär besök och sedan snabbt iväg med lastbilen som skulle ta oss till Piteå.
25 juli var det PDOL dags för mig. Kvällen var trevlig och var även ut på Kittelfjäll för första gången ;)
Sen var det bara Tore som gällde resten av sommaren ;)

Augusti
11 augusti efter kl 18 tog vi bort Lotus & Leo.. Älskar er!
Den jobbigaste dagen.. Mycket tårar fälldes den dagen.. Kommer ihåg att jag grät mycket under sommaren över det här beslutet.. Ville inte riktigt inse att jag var tvungen men..


Sista bilden som jag tog på min älskade Lotus.
Kommer göra en minnestatuering för honom..


Var även på motorcykelträff sista helgen innan skolan började. Var även cruising den kvällen så var där en sväng och hjälpte en kompis i nöd ;P


September
Tjejkväll hos Jessica där jag träffade Henke för första gången ;)
Vilken söt kille var det första jag tänkte.
Och sen tog det inte lång tid innan vi blev tillsammans och vi började umgås!
Var otroligt glad att ha hittat en sådan underbar kille!
Det blev lite mer fester de resterande månaderna av året.
Började jobba i lagårn igen, i behov av pengar ;P
Började även valpkurs med Tore!

Oktober
Började umgås med Jessica och Emelie. Och efter en massa tjafs hittade jag och Emelie varandra och insåg hur bra vi trivdes ihop.
Sedan kommer jag inte ihåg vad som hände ;P
Umgicks mycket med Henke. :)


November

Umgicks mycket med Henke och Emelie.
En månad fylld med fester och vänner =)

December
Umgicks med kompisar och Henke =) var även lite festande!
23 december for jag, Emilia, mamma & pappa till Teneriffa/Spanien. Och var där i värmen i en vecka. Tränade 3 ggr, var mycket promenader varje dag. Gick någon timme =)
Åt god mat och solade. Vi tog det lugnt och skönt hela semestern =)
Vi gillar att träna, tro det eller ej ;)
Nyåret var det roligaste hittills!

 

Första bilden högst upp till vänster: Jag och Emelie i början av kvällen!

Andra bilden högst upp till höger: Jag och Älsklingen! <3

Tredje bilden längst ner till vänster: Jag och Emelie 4 minuter före det nya året!

Fjärde bilden längst ner till höger: Jag, Danne och Älsklingen

Jag

Det här året har varit ett år utöver det vanliga. Jag som person har utvecklats som aldrig förr.

Har ändrat mig inställning till livet. Allt fixar sig, alltid.


Jag gick igenom mycket under året som gått. Det var både bra och dåliga stunder. Och tog det svåraste beslutet jag behövt göra i mitt liv och det var att ta bort min bästa vän efter 5½ år tillsammans. Där vi båda utvecklats, självklart till det bättre.

Många bra stunder som har hjälpt mig att bli den jag är idag. Jag kommer alltid vara tacksam för det du gav mig. Det är ett band som jag inte skulle ha klarat mig utan. Han hjälpte mig genom alla möjliga saker. Både enkla och svåra saker.
Lotus <3
Lotus & Leo har hjälpt mig genom så mycket.. Hur ska jag kunna återgälda dem?

Nu är det Tore och jag som gäller.
Han är det jag behöver för att kunna må riktigt bra :) Jag älskar  honom med hela mitt hjärta och jag skulle ärligt talat inte kunna tänka mig ett liv utan honom!
Han märker när det är någonting fel och bara är där för en :) Obeskrivligt tacksam!!!
Dessutom är han alltid lika glad att få se mig =)
Han betyder
allt!

Självklart betyder Henrik sjukt mycket för mig, trivs jätte bra ihop med honom och hoppas att vi får ett underbart år tillsammans! Älskar dig grymt mycket älskling :) !

Och Emelie som är den bästa kompis jag haft och har ;) Love you babe!


Jag har förändrats till det bättre.



   
Jag och mina älsklingar.  Jag och Lotus har haft riktigt  bra stunder men nu är det jag och Tore som ska skapa nya minnen och utvecklas tillsammans :) Älskar dig TT! ;) hehe.
(Terrorist Tore)


Det var allt för mig om året.. Har hänt andra saker som jag inte vill erller tycker att man tar upp på en blogg och vill dessutom intte skriva allting i detalj =)



xoxo


Nu äntligen har vi fixat internet till min dator ;) Tog ett litet tag innan det  började fungert så men nu gör det!

Dagen har gått bra, var intressant att lyssna men är fortfarande lite skeptisk till hela iden..
men det visar sig väl sen vad som händer osv =)
Nu ska  jag och Emelie ta det jäävligt lugnt och bara prata osv.
Ha en bra kväll allihopa!


xoxo


Hejsan hejsan!

Nu sitter jag och Emelie i Luleå efter en färd i en mini bil med Mona J hehe. Ska sitta här till kl 18.00. Trodde att det skulle vara till klockan 17 men det gör inte så mycket, träffade en karl utanför lokalen där vi ska vara och han sa att han hade gåshud för att det är så bra och han längtade så otroligt mycket!

Efter det här blir det väl att laga middag tillsammans så vi får se vad det blir för någonting!

Någonting gott vet jag i alla fall ;) (låter som nå strips eller nå, hihi.)

Det blir nog bra =)

Sen blir det att prata och blogga ;) låter alldeles utmärkt i alla fall!!

Nu börjar det!!!! :O


xoxo


Nu har jag vaknat ur min skönhets sömn :) har sovit rätt så gott. Blev lite besviken när Tore där kring närmare 2 inte ville vara ute i mitt rum nå mer utan ville gå in.. då hade han ändå varit ute i lite mer än 2 timmar.. han låg ovh sov den sista timmen, under täcket, jag menar finns det nå mysigare än att ha hunden under täcket när de sover. :)
jag älskar verkligen den hunden, vet inte vad jag skulle ta mig till utan honom!
ja, men nu ska jag då stiga upp och gå in och äta frukost.. Funderar på att äta weetabix+banan+mjölk och sedan även kanske två ägg och göra en ägg röra enbart med ägg. :) en stadig och god frukost. Sen kring strax efter elva så blir det att fara till Emelie och spendera dagen med henne!



Här är Tore i min säng förra året.. i oktober kanske. :) Älskade underbara bäbis hund <3





xoxo


"The heads of strong old age are beautiful / Beyond all grace of youth."




xoxo

Det blev inte som jag har tänkt mig ikväll.. Man kan inte alltid få som man vill så är det bara! :/
Allting ordnade sig till slut iaf. :)
Nu ska jag än en gång forsätta se Harry Potter filmen hann inte se någonting på bussen för jag for till älsklingen ist :)


xoxo

16:07
Hallå i stugan!

Nu har jag suttit vid min adoptiv bäbis i nästan 3 timmar!!!

Och inte suttit på internet eller gjort någonting annat onödigt på lektionstid utan jag har suttit och skrivit det där häftet som jag ska ha till UF företaget! Fatta i TRE timmar!

Känner mig rätt så slut i skallen nu men ska ju åka med bussen som går om typ 25 minuter så =)

Och då ska jag se klart Harry Potter filmen klart har hunnit se drygt 55 minuter =) så är väll knappt samma längd kvar.. Är lite osäker på hur lång filmen är men hinner ändå inte se klart den på bussen så då spelar det inte så stor roll för när jag väl kommer hem så ska jag ladda hem nya filmer ;) hehe.

När jag kommer hem och går in genom dörren och styr mina steg till matbordet så hoppas jag att det står någon riktigt riktigt god måltid (det står alltid en god måltid så den måste vara riktigt riktigt god nu ;P) jag åt dock en ganska rejäl portion till lunch men känner att nu när jag suttit här i typ 3 timmar så börjar hjärnan vara riktigt trött och hungern smyga sig på =/ meen men, snart mat som sagt.. Eller om 1 timme, om den är klar annars längre. Jag överlever nog =)

Nu måste jag börja packa ihop datorn så att jag kan små smått börja bege mig till bussen som går snart!




17:54

Nu sitter jag och pratar med Emelie på Msn och det låter som att vi kan vara med varandra ikväll och typ spela sällskapsspel eller nåt =) Det blir bra att få vara med min pojkvän och bästa vän samtidigt ;) hehe.
Jag och Henke håller på att göra strips och hamburgare i brist på för lite mat.. Ska nog handla snart. men men.
Imorgon blir det mest troligt att fara och äta lunch med mamma och pappa sen blir det iaf att fara till Luleå på nå Amway grejs =) Ska bli kul, ska dit med Emelie och hennes ex morsfarsa. :)
Sen på  kvällen blir det att umgås med Emelie och sitta hemma hos henne och ha en liten tjejkväll =)


Jag och Emelie  på nyår :)

xoxo


Hallå!

Igår kväll hade jag och Henke en liten myskväll J

Käkade morötter och gurka som vi dippade i Ranch dippen! Gott som faan ;)

Sen blev det sängen kring 22.30 för Henke höll på att somna i soffan ;P

Sen inatt så for han till jobbet kring 5.00 och då halvsov jag och somnade sedan om direkt och sov till 7.40 då jag steg upp och gjorde mig klar för skolan och käkade en bra frukost med Weetabix en banan och mjölk J

Sen var det bara att ta bussen till skolan och nu har jag naturkunskap A och sen har jag lunch till 12.20..

Känns inte så peppande att ha lunch så länge med tanke på att jag slutar Nk:n 10.20.

Och då har jag Näthandel där jag och en annan gör en hemsida om naglar J Rätt nöjd med sidan men skulle vilja göra den snyggare men är svårt då vi har riktigt dåligt med lektions tid.. Jaja, jag är glad ändå =)

Iaf efter den så är det Projekt arbete då jag har ett UF-företag där jag ska skriva en massa ;> (har ju tom tagit med mig min adoptiv bäbis för det)

Nu ska vi anteckna! Bye bye


Uppd.
har haft lunch nu och ska se Harry potter and the order of the phoenix.
sen har jag lektion, Näthandel B då =)

xoxo


"Let historians not record that when America was the most powerful nation in the world we passed on the other side of the road and allowed the last hopes for peace and freedom of millions of people to be suffocated by the forces of totalitarianism."



xoxo

Idag började skolan om och jag, Emma och Natta begav oss till lektionen där våran rektor(?) öppnade åt oss och sa att hon kommer strax och då kom hon tillbaka och sa att Sara, vår lärare var hemma för vård av sjuktbarn så då skulle vi alltså ha hål till kl 12 vilket vi blev förbannade över. men det ordande sig så vi började om 10.15 med svenska.
Dessutom fick vi veta att de skulla ändra vårat schema så det skulle bli värdelöst för att ist för att sluta kl 1 så skulle vi sluta kl 3.. Men som tur var så ordnade sig det direkt =)
Nu har jag lektion hörs när jag kommer hem och har tränat =)

btw så är nästan halva övervåningen av den stora byggnaden (Oden) full med mögel så lektioner flyttas hit och dit så det är en massa tjorv på skolan..

xoxo

"I would say here something that was heard from an ecclesiastic of the most eminent degree; "That the intention of the Holy Ghost is to teach us how one goes to heaven, not how the heaven goes."






xoxo

Nu har jag vaknat av klockan.. Har sovit skit dåligt inatt.. :/ inge kul men men,.
Nu ska jag stiga upp och klä mig, sminka mig, packa och äta lite snabbt sen drar jag till skolan för första gången i år :P
Vi hörs senare! :)



xoxo

Nu har jag börjat följa en till serie som är som The Hills där det är riktiga liv som man följer i en serie :) Och då tänkte jag att eftersom The Hills är så jävla bra så är The City säkert också helvetes bra!!

Och än så länge är det ju då så :)

Nä men nu är det natti natti som gäller, sov gott allihopa!



xoxo

Hejsan!

Idag har hänt mkt.. Började då på morgonen med att jag jobbade i lagårn, blev 3 h iaf :) Så det är ju alltid nå!

Sedan efter att ha duschat och försökt få bort äckellukten från händerna så satte sig jag och Tore i soffan och tog det allmänt lugnt =)


Kring 12 käkade jag makaronilåda med sojakorv och sedan drog jag, far och Tore in till stan för att köpa datooor! Tro det eller ej ;)

Så nu är jag stolt ägare av en Eee 904HD vit :) Nöjd som satan är vad jag är!

Så nu är det mest att försöka lära sig allt om min fosterbäbis. Och kan meddela att min fosterbäbis(datorn) inte betyder lika mkt som min riktiga bäbis (Tore alltså!)

Nog om det.


När jag väl var på Expert så var de så schyssta att det drog bort så mkt det kunde från priset :) Så köpte även en dataväska och mus plus att jag köpte en 3 års försäkring så nu är jag förberedd för det mesta :)

Nu ska jag bege mig upp till Fredrik så att han får fixa virusskydd etc etc så jag vågar göra saker på datorn. (ska även fixa en masa annat men orkar inte skriva)

Sen blir det väl att nöta lite dator ikväll ;) hehe.



xoxo


"For the most part, only the light characters travel. Who are you that have no task to keep you at home?"



xoxo

Tyvärr så har både Step In och Korpen stängt idag.. :( Blev ganska besviken men får träna imorgon istället då..
BLir då på eftermiddagen antingen 17.15 eller 17.30 beror på om jag vill köra Bodypump eller Bodyjam ;D hehe. Men vi får se. Längtar då iaf.. En annan sak jag längtar till det är att i början av nästa vecka kan jag köpa datorn som jag velat ha så olidligt lääääng!!!! Fy fan vad skönt det ska bli för då kommer jag jobba mkt mkt mer med mitt UF företag än vad jag gjort!
Längtar iaf.. :)

Nu blir det, istället för träning, att fara till Henkes syrra på Annelund och laga mat vi tre tillsammans :) Ska bli trevligt så har i typ 5 minuter suttit och skrivit av receptet på den otroligt goda tacogratängen som jag och Henke gjorde 6 december =)
Så det blir att fara och handla nu och sedan fort som ögat till Fia :)
Sen är det bara hemgång som gäller (saknar min hund så fasligt mkt!) och sedan imorgon bitti när ni ligger och sover kring 05.00 så stiger jag upp för att fara och jobba i min farbrors lagård.. men tänker på den fina datorn jag kommer köpa för pengarna så så ledsen är jag inte ;P Rättare sagt glaad!
Sen måste jag ladda upp bilderna från utlandet och nyår på datorn och bränna ut en skiva och skicka den till Umeå till min kära syster yster :) (hon är säkert lite irriterad på mig som inte gjort det än..)
Nä nu måste jag bege mig från datorn!


xoxo

Idag blir det nog att träna på Step In eftersom att Korpen har kodkortsträning och jag inte har ett tidsbegränsat kort som man behöver för att ta sig in då så kan jag ju inte träna, vilket suger.. Men så är det.
Hoppas iaf att Step In har öppet, ska kolla deras hemsida nu och se =) Skulle få vara skönt att få träna typ en timme idag eftersom imorgon så ska jag jobb på morgon och då får man inte så mkt gjort på dagen sen.. Och sen på torsdag då skolan startar ska jag nog träna efter ;) hihi! Sköönt!


xoxo

"You’ll never get mixed up if you simply tell the truth. Then you don’t have to remember what you have said, and you never forget what you have said."




xoxo

Igårkväll blev det att jobba hos min farbror med ett sånt där glamoröst jobb i lagårn ;P haha. Tjänar pengar iaf.. Speciellt bra nu när jag ska köpa en dator också! Då är det bra med lite pengar..
Sen imorse kl 5 då de flesta andra låg och sov så steg jag upp och käkade och begav mig till jobbet igen. Sammanlagtblev det att jgag jobbade 3 timmar igårkväll och 3 timmarr och en kvart idag :) Yeah! Blir ändå några hundringar och allt är bra nu! ;)

Har just hunnit duscha och gjort mig dagens andra målmat som blev stekt ägg ihoprört, inte äggröra för då har man mjölk eller nå annat utan jag körde en ägg-blanda-ordentligt mål ;)  haha  b nä men typ :)
Man stoppar så länge på protein vilket är jätte bra för då kommer jag inte vara så himla  hungrig efter att jag varit och tränat idag :) Ska träna lääänge! :) Yeeeah! Läängtar som fan att få göra av med lite onyttigheter och springa av sig osv..
Nu blir det The Hills dags fast nu har de ju slutat med att ha The Hills avsnitten på svenska MTV hemsidan så nu måste jag se på engelska utan text vilket inte gör något egentligen ! :) Bara bra.



xoxo 

"Political image is like mixing cement. When it's wet, you can move it around and shape it, but at some point it hardens and there's almost nothing you can do to reshape it."



xoxo

Fylld med träning..

Idag skulleju bli en sån där otroligt rolig träningsdag men smart som jag är så packade jag ur mina träningskläder och tänkte inte på att jag skulle ha med dom så blev riktigt besviken på mig själv :( Men då blir det träning imorgon ist och då får det bli i närmare 2 timmar ist :) hehe. Ska ju träna 4 ggr i veckan och den här veckan var ju rätt kort och fyllt med andra saker så det får bli till veckan (imorgon alltså) och jag säger bara:
"Passa er ni på Korpen!" ;) hehe



xoxo

Igår blev det skoterkörning i 18 graders kylan hema hos mig. Henke hade fått låna en kompis skoter och var otroligt sugen på att köra lite skoter! Så då for vi ut i typ 1½ timme och sedan fick han roa sig själv med skotern ett tag :)
Sen blev det att vänta tills pizzan blev klar sen käkade vi pizzan och sen var det bara att fara med skotern till Danne som ägd skotern!
Sen for jag till Preem i Bergsviken och var med Emelie på hennes jobb tills hon slutade och vi for till Coop och köpte lite smått och gott. Hon köpte kex och ost och popcorn själv hade jag en 72% choklad med mango och pink grapefruit. Så det blev att duscha och fixa naglarna och även då kex och ost samt lite 72% choklad! Sen blev det sängen där kring 3 :)
Mysigt hade vi iaf =)


xoxo

"In the Great Society, work shall be an outlet for man's interests and desires. Each individual shall have full opportunity to use his capacities in employment which satisfies personally and contributes generally to the quality of the Nation's life."



xoxo

"In Words, as Fashions, the same Rule will hold; / Alike Fantastick, if too New, or Old; / Be not the first by whom the New are try'd, / Nor yet the last to lay the Old aside."



xoxo

idag har varit en slapp dag och har även sagt hej då till syrran som for hem till Umeå.. var riktigt tråkigt har ju som varit hemma sen den 18 december och man har ju som vant sig och sen då hon även var med till utlandet så känns det riktigt surt faktiskt :( Men hoppas att vi ses snart igen! Älskar dig..!

Kom just hem från träningen iaf.. Var på Korpen (för första gången i år) och sprang en kvart på bandet och även en kvart på crosstrainern.. Hääärligt att få röra på sig igen efter den förbaskade inflammationen i höften! Körde även lite mage och framsida-baksida lår!
Nu ska jag göra Spaghetti och pastasås med majs och fetaost (funderar även på att sätta i bacon men får se hur det blir med det!


xoxo

Dagen efter innehöll lite hamburgar käk och städning av motorgården där vi då var!
Kommer försöka lägga upp bilder dom närmsta dagarna! Får se när jag hinner för jag ska köra skoter imorgon hemma.. Men ska försöka :)
Sen var det att vara hem en sväng och som varje nyårsdag så såg vi Ivanhoe på Kanal5! Den är egentligen inge bra men vi ser den alltid och har alltid sett den så länge jag kan minnas! Det är helt enkelt en tradition precis som Kalle Anka på Julafton!

Sen blev det filmkväll Där vi såg filmerna "The Ex" med han från Scrubs och sedan "Hot Rod" Där jag somnade så vet inte riktigt vad som hände där..
Cissi, Danne, Erik, Sara, Henke och jag samt Toore! Som fick följa med till Henke för första gången i år ;)



xoxo

Nyårsafton blev den bästa nånsin! hade så sjukt kul med Emelie och Henke och alla andra! Dansade och pratade hela kvällen och det gick utan problem heeela kvällen för mig och mina närmsta! =) kan man önska sig nå mer?
Nä!

Nyårslöften för 08/09 är::
(trumvirvel tack)
Träna minst 4 gånger i veckan! (2 kondition och 2 gym)
Äta mer än 70% choklad. bara äta en gång i veckan.
Ha kul!


xoxo

"The computer is only a fast idiot, it has no imagination; it cannot originate action. It is, and will remain, only a tool to man."



xoxo

"Yes, I am the nation, and these are the things that I am. I was conceived in freedom and, God willing, in freedom I will spend the rest of my days. / May I possess always the integrity, the courage and the strength to keep myself unshackled, to remain a citadel of freedom and a beacon of hope to the world."



xoxo

"Then sing, young hearts that are full of cheer, / With never a thought of sorrow; / The old goes out, but the glad young year / Comes merrily in tomorrow."



xoxo

RSS 2.0