Jag är nöjd med livet precis som det är just nu.











xoxo





xoxo

Ja, har ju börjat bli förkyld nu också, självklart.. Där ser ni min medecinkur-->
Men så är det ju ibland dock känns det lite jobbigt om jag blir jätte förkyld när vi ska fara till Finland i helgen :/ För jag SKA dit, det spelar ingen roll hur förkyld jag är men det är ändå onödigt!
Nu har jag iaf kommit hem från skolan och hunnit träffa Henke och Manne, de skjutsade hem mig på väg till jobbet. Det var kul att träffa Henke eftersom han jobbat eftermiddag i veckan så hinner vi inte träffa varandra så mycket under veckan och speciellt nu när han flyttar..

Har även pratat med Jessica i telefon ett tag idag :) Var ett tag sen vi gjorde de..
Så det var trevligt att hon hörde av sig :)!
Ska kanske fara och hälsa på henne på jobbet när jag och Tore går ut och går efter middagen, funderar även på att göra middagen idag enbart för att vara snäll med mamma och pappa för de är ute på gården och jobbar på både i trädgårdslandet och garaget (ni kanske förstår vars mamma är och vars pappa är ;P)
Medans jag och Tore sitter vid datorn och laddar upp lite bilder som jag har tagit sen jag kom hem!
Eller jag laddar upp bilder Tore ligger bara och sover i knät på mig! <3
Älskar verkligen den där hunden alltså, vad skulle man ta sig till utan den där lilla Limpan!?
Ja, det är någonting jag inte vill ta reda på!
Älskar dig Tore Limpan <3



xoxo

"When I could not see the light with my blind eyes, I blamed not my eyes, but the sun."

xoxo

Igår var det en bra och lärorik dag, iaf på kvällen :)
Jag var på valp kurs med Tore och det gick riktigt bra faktiskt! Lärde honom att gå riktigt fint i koppel också har han blivit skiit duktig på inkallning :D
Så det var jätte kul igår, dock har han lite separations ångest när det gäller att skiljas från mig!
men det ordnar sig det också.





Annars hände inte så mycket igår, duschade bara och gick och la mig för att jag var helt slut efter dagen cch lite halv deppad efter att jag fått reda på att mamma ringt vårdcentralen och pratat med dom..
De sa att jag måste äta Ipren 3 gånger per dag i en HEL vecka :( Och får absolut inte träna under den tiden. jag blev verkligen jätte deppad då för har inte tränat på en vecka redan pga att jag har ont men nu är det minst en vecka till :/
Iaf efter att jag käkat Ipren i en vecka så ska jag fara till en sjukgymnast som ska bedöma om jag behöver en höftröntgen eller inte. Så vi får se hur det blir med det..


Nu sitter jag och tittar på The Hills avsnitt och jag är helt jävla såld på det programmet!! Det är hur bra som helst alltså och älskar att det ändå inte är hur mycket konflikter som helst som det ibland är ;P haha,

Ska iaf forstätta engagera mig i Handelns utveckling som vi håller på med på lektionen..  har om Åhléns :P


xoxo


"A book must be the ax for the frozen sea within us."

















xoxo

Dagen började med att stänga av klockan och gå och lägga sig i 45 minuter till enbart för att jag var lat typ :P
 haha men men, myste lite osv. Sen steg man upp och tog fram frukost medans Henke duschade och sen duschade jag själv, det var verkligen skönt att få duscha på morgon det enda negativa är att jag inte hann göra mig iordning som jag ville, men det spelade faktiskt inte så stor roll!
Sen blev det frukosttime och hungrig det var jag!, sen var det bara att ta på sig kläder, sätta upp håret och sminka sig på typ 5 minuter, det gick bra för jag kom ju då i tid iaf! :)
Vi, Handels 1:orna och 2:orna, var tvungen att fara på en utflykt idag där vi tog bussen till Swensbylijda där var det kallt och jävligt tråkigt... Sen var det bara fara vidare till Öjeby kyrkstugor, och där var det också jävligt tråkigt :P fick bara hoppa ut ur bussen och gå runt och titta var ju ingen som berättade nå och då blev det genast mycket slappare eftersom man inte orkar gå och titta, speciellt inte i Öjebyn där man har varit typ 5 gånger när man gick på Solander men men det spelar ju ingen roll. :)
Sen var det tillbaka till skolan och käka, men jag och Dennis kände inte för maten som var idag så vi drog till Arbaillo där jag käkade Lövstek, gott!
Efter det blev det promenad tillbaka till skolan för att vänta på att bussen gick vidare till Pite havsbad där vi är nu :)
Har spelar airhockey mot Sofie, och jag vann 2/2 :D Fan, vad glad jag blev.. Jag är ju en liten tävlingsmänniska så blev typ arg när hon började komma ikapp så kanske tog i lite för mycket ibland. :$

xoxo

"A mighty pain to love it is, / And 't is a pain that pain to miss; / But of all pains, the greatest pain / It is to love, but love in vain."





xoxo

Idag har jag varit på ett extra insatt möte med taxklubben för att den är typ hotad att läggas ner p.g.a. för lite engagemang!
Iaf så var det en sur kärring som var där som bara kom med negativa tankar heela tiden, vilket jag blev jävligt less på tillslut så sa jag åt henne lite grann, men det ordnade sig iaf tillslut. :)
For sedan och åt med mamma på tre kronor i skellefteå där jag åt en lövbit, gott!

Sen var det bara hem till Henke där vi pratade ett tag sen drog vi vidare till Fredde och Frida där vi är just nu :)
Jag hjälpte Frida lite med engelskan som hon höll på med annars så tittar vi bara på tv, Singing Bee!

Ska gå och vara lite social med dom nu!

xoxo

"A debate before 70 million people is in fact a distorting glass, a fun-house mirror in which wrinkles look like canyons and hesitation like an attack of amnesia."

igår kväll jobbade jag och Jessica i 3.5 timmar på kvällen och det gick riktigt bra faktiskt förutom då att min höft barkar hela tiden så.. :/
Efter att vi hade jobbat så får vi hem till mig och hämtade mina grejer samt Tore :D och for vidare till bagarstugan för att käka pizza, gott!
Sen for vi bara och hyrde film o.s.v. för att sedan dra sig hem till Jessica för att duscha och se filmen The eye. den var väl rätt bra somnade dock med Tore på magen och vaknade i slutet av filmen så missade ju kanske det allraa viktigaste av filmen men det jag hann se var inte så jädrans bra faktiskt!
Efter kl 23:00 så kom Henke förbi och hälsade på, han kanske bara var här i 45 minuter eller nåt sånt, han var iaf inte länge. Vi gick ut med hundarna samtidigt som Henke for, sen gick vi och la oss och till en början skrek Tore hela tiden men sen gjorde vi en liten anordning så att han blev instängd med Tino och Bliss och då blev det väl iaf lite bättre men inte mkt, men tillslut gav han sig iaf och somnade, själv somnade jag inte förens 02:30-03:00. och vaknade kring 06:30Jessicas klocka ringde. Annars har fredagkväll och lördag morgon varit riktigt mysiga och det kommer laddas upp lite bilder på Tore och Bliss från när de lekte igårkväll :) men de är på Jessicas telefon så hon måste ladda upp bilderna på datorn. Nu ligger Tore och myser med mig i sängen (säg inget till Jessica ;)!
Vi mår så gott jag och Limpan så ojojoj :D

Nu ska jag fortsätta se The Hills avsnitt på mtvs hemsida!

xoxo


"Immature poets imitate; mature poets steal"




xoxo

Idag är det äntligen fredag och med det menas ju självklart att det är helg :D Yeah, ska bli skönt att slippa skolan ett tag nu när man har ont som f*n i höften.. Men men, det är ju så ibland och finns inget att göra åt det!
Har sovit som en jädrans gnu inatt, alltså inge bra.. :/ värkte i höften hela tiden så fick ingen ro för att sova.
Imorse orkade jag inte stiga upp och göra mig iordning efter en sån natt så det slutade med att jag steg upp 15 minuter före bussen gíck och jag hann klä mig, sminka mig, äta och borsta tänderna och det allra viktigaste av allt, mysa med Tore =) han är ju den mysigaste som finns och ikväll då är det en riktig mamma och Tore kväll <3!

Annars så händer inte så himlades mycket idag förutom att jag och Jessica ska jobba och ikväll blir det mycket jobb för hon har sparat lite så att vi får ihop så många timmar som möjligt eftersom vi båda är fattigast just nu :P!
Nu har jag då iaf slutat från Näthandel B och ska ha mitt projektarbete och idag måste jag verkligen engagera mig i det!
Så nu måste jag dra!



xoxo

"All of us failed to match our dreams of perfection. So I rate us on the basis of our splendid failure to do the impossible."








xoxo

Snygg som man är började dagen med stress och sedan att man missade buss jävlen som inte ser mig... satan så arg jag blev och tänkte då att jag skulle gå till skolan för att vara lite hurtbulle, och detta det gjorde jag vilket resulterade i att jag kom 25 minuter sen och fick skit jävla ont i höften igen, vilket inte är bra för fem öre..

Iaf så hade vi samhälls och svenska före lunchen och det gick så fort att det chockade till och med mig :)
Lunchen tog man det mest lugnt på och väntade på att sista lektionen skulle börja 12:10.
Efter sista lektionen så hade jag rätt ont i min höft så jag tog bussen in till stan och mötte upp Tore och pappa så att jag och Tore kunde ta en mysig prommis på stan!
Sen har jag bara hunnit hem och gå ut med Tore en sväng och träna lite med han sen hem och kasta i sig maten och springa till bussen ner till Öjebyn för att vara med Jessica innan tjejkvällen, så nu sitter jag här medans hon fixar sig i ordning :) !

Kvällen ska bli riktigt trevlig faktiskt, ska köpa lite grejer så vi får se hur det utvecklar sig :)

xoxo


"The punishment which the wise suffer who refuse to take part in the government, is to live under the government of worse men"





xoxo

Igår var jag ju då som sagt på valpkurs, och det gick jätte bra :) var så stolt över min lilla limpa! han var jätte duktig och skötte sig jätte bra!! Så det var en bra dag igår.

Idag ska jag till naprapaten kl 15:45. ÄNTLIGEN!
har väntat hela sommaren på att få komma dit så att kroppen får må lite bra och komma tillbaka i rätta lägena osv. Men nu är jag verkligen tvungen att behöv få komma dit pga min höft för jag klarar inte av att inte få träna och röra mig för nu när man har kommit in i det där med träning osv så går det så lätt och har blivit riktigt roligt, vilket är jätte bra nu med tanke på att man inte har häst.. Vila i frid Lotus & Leo , saknar er otroligt mycket! <3 (Tack för Tore)

Iaf så har jag inte tränat sen i måndags och före det var det ju torsdag så jag känner mig helt rastlös, finns ju inget att göra förutom att sitta vid datorn eller tv, och det har jag börjat dissa nu så :P haha, det är inte lika kul som förut alltså. Dock har jag ju limpan så man kan ju gå ut och gå med han men det är ju bara det att höften inte riktigt orkar med det :/!
Annars har dagen flutit på rätt bra det är bara en sak som stör mig riktigt rejält men det finns inte så mycket att göra åt det!!
Hur mycket jag än hade velat det!
Dock är jag så otroligt mycket säkrare än mig själv så jag hakar inte upp mig på meningslösa saker som jag gjorde förut och det är en BRA förbättring och känner mig så nöjd med livet :)
(dock vill jag bara träna mer än vad jag gör men det ordnar sig ju!)

xoxo


Dagen började med att man vaknade av Henkes väckaklocka som startade igång kl. 05:30 :/ Depressed.. Men jag somnade iaf om när han hade farit så jag är glad ändå :P
Sen blev jag väckt av pappa typ 06:30 och självklart, så duktig som jag är, somnade jag om! Så han ringde 06:55 och då hade jag alltså knappt 10 min på mig att klä mig och fixa till mig samt äta frukost och ta mig till bussen :P det är ju kanske inte det lättaste när ens höft har barkat sönder!
men jag hann ju då iaf med bussen :)
det enda tråkiga är att jag inte kan vara med på dansen pga min höft :(

Nu sitter jag dock i en datasal och tar det allmänt lugnt, har ingen lärare idag det är alltså inte så jobbigt!
 

















xoxo


Det har hänt relativt mycket sen sist jag skrev, för det första så har jag haft idrott där det gick åt helvete och sur blev jag men jag försökte att inte visa det och de gick ändå bra :D *lite stolt* med tanke på vilken liten tävlingsmänniska jag har börjat bli, sen efter det så hade vi skolfotografering i stora samlingssalen och det gick väl sisådär för jag stod längst bak längst ut så man ser hela mig, nästan iaf, och sen ser jag lite mysko ut men det är tud jag är glad ändå ;> haha, och det enskilda blev jag ändå rätt så nöjd med för jag brukar inte le så att man ser tänderna för jag tycker själv att jag ser så stel ut men men, det funkade den här gången :)
För jag var ändå nöjd med håret osv det enda dåliga var att min lugg är lite väl lång så den täcker över mina ögonfransar så ser mer svartmålad ut än vad jag är.. lite svårt att förklara men men :)

Sen när jag kom hem så fick jag värsta rycket och föreslog att jag skulle laga mat och eftersom vi då var utan ström beslöt jag mig för att laga plättar ute över öppen eld :D värsta ambitiöst :)
det gick då iaf bra och blev gott, hade i två hemliga ingridienser så trodde inte det men jag blev faktiskt nöjd ;>
Efter maten gick jag ut och myste med älgklöven och nötblodet, vilket var lite mindre mysigt för det har börjat lukta dåligt nu eftersom det börjar vara gammalt. men men Tore är lika glad och tokig ändå!!!
(Duktig var han på att spåra iaf!!) Jag är så stolt över min Bebis/promenadlimpa/jägare Tore :)
Och nu ska jag gå och klippa klorna på min bebis medans jag väntar på att Henke ska komma!


Jessica, du och jag har så sjukt kul ihop och hoppas att vi håller ihop tills vi stelnar ;P
hah, gillar verkligen dig och skulle vilja vara med dig lite mer än vad jag är nu, det beror ju på en sak och både du och jag vet vad men det kommer ju lugna ner sig det också!
För jag kommer verkligen inte överge dig !!!
Det ska du ha klart för dig!
 För du betyder så otroligt mycket för mig och du finns i mitt lilla sparvhjärta ;>
Älskar dig <3

Fest 12/9 :)



xoxo

"And so while dreams are the individual man's play with reality,
the sculptor's art is (in a broader sense) the play with dreams."



xoxo

Igår var en riktig slappar dag, tog det lugnt hela dagen och rullade köttbullar och bakade bullar :)
Efter det blev det att vara till motorgården där Henke var och höll på med Mustangen men när jag kom dit så for vi direkt för han orkade inte göra nå mer. Vi for då till Jessica och var där ett tag med henne och Emelie men vi var inte där länge,  for till Henke ist så att han kunde äta :)
Tittade lite på tv hos han och duschade och gjorde mig iordning sen drog vi till Annelund, till hans syster Fia, det var jätte trevligt och dem var jätte trevliga :) så nu är det avklarat ;)
Vi drog vidare till Coop efter det för att en viss liten Amanda inte klarar av att ha korta naglar så jag var tvungen att köpa lösnaglar ;P haha, lite udda måste man vara ibland!
(köpte även en liten brio påse men det är en hemlighet,haha)
Efter det blev det bara att titta på tv och vara allmänt lata för att sedan dra sig till sängen och däcka!

Vaknade av Henkes väckarklockan, klockan 05:00, jag blev pigg som en lärka och ville inte att han skulle fara och jobba, tyckte han kunde stanna kvar och sova med mig ist ;P
men det är ju som det är!
Efter många vridningar och vändningar i ensamhetens mörker somnade jag äntligen om och vaknade av min väckarklocka, klockan 06:20, vilket är en mycket vettigare tid än 05:00!
Var som en enda segråtta på morgon och gick och latade mig medans jag väntade på att mackorna skulle bli klara, men då fick jag en sån där snilleblixt och fick för mig att jag skulle vara snäll mot Henke så jag började diska och torka bänkarna och tänkte att när jag ändå är igång kan jag ju bädda lite också, och så blev det iaf¨:) så nu ser det snyggt ut när han kommer hem efter jobbet! (iaf bättre än om jag inte hade gjort någonting!

Sen hade vi yoga i 1½ timme på Christina skolan med en ny lärare som bara var där för idag, hon var en utbildad yoga instruktör och var ruggigt bra, snäll och trevlig! Vilket är ett måste! Sen kom den lilla affärskvinnan fram ur mig så jag gick på banken och sålde bullar :D haha, låter ju lite konstigt men vad gör man inte för att få ihop lite pengar? (jag gör i princip allt) Vilket ändå är en bra egenskap för man försöker tänka och komma fram till jobb/saker som det går att tjäna pengar på!








xoxo

"Poverty demoralizes. A man in debt is so far a slave; and Wall-street thinks it easy for a millionaire to be a man of his word, a man of honor, but, that, in failing circumstances, no man can be relied on to keep his integrity."



xoxo

Ja i går blev det middag hemma hos mig och sen film hos Jessica, jag lovar att vi såg värsta jävla köttar filmen, det var de värsta jag sett med sådana händelser osv. men den var ändå bra :) var tvungen att kolla bort när de klippte av hälsenorna på en kille för fyyy sate vad jag inte klarar av just det!! Men det ordnade sig ju iaf, men efter att vi varit hos Jessica drog jag och Henke vidare till en kompis till han som hade en fest. Var dock inte där nå länge men det spelar ju ingen roll!
Efter det blev det bara hem till Henke en sväng och sen in till stan igen för att köra "raggen" ;) hehe, träffade lite bekanta osv så det var en helt ok nykter fredag kväll.

Sen idag har vi bakat mjukkaka i bagarstugan Jag, mamma, pappa, syster Emilia & Björn. det var rätt trevligt faktiskt, förutom att Björn kanske hade intagit för stor mängd juice kvällen innan så han mådde inte bra ;P haha, men så är det iaf. Efter det så kom brorsan och hela hans familj för att käka pizza och det var både gott med pizza och roligt att träffa de! :)
Sen har Bakar experten Amanda bakat en smulpaj med äpplen. Den vart faktiskt smarrig!
Är dock på lite dåligt humör idag pga en grej och jag vill verkligen göra det. men det går förmodligen inte, ska dock snacka med morsfars för att se om det ändå inte går att ordna på någe sätt!
Fest 12/9 :)






xoxo

"Nothing in the world can take the place of perseverance. Talent will not; nothing is more common than unsuccessful men with talent. Genius will not; unrewarded genius is almost a proverb. Persistence and determination alone are omnipotent."



xoxo

Idag har man bara varit på skolan och tagit det lugnt med klassen typ.. lyssnade på en orkester i morse sen såg vi film och spela kort, nu har vi typ första seriösa lektionen för dagen :P och den enda man har någonting att göra i för Projekt arbetet har vi inte hunnit starta upp än sådär tar man det mest bara lugnt och försöker skissa upp idén osv :)
Sen efter skolan ska man hem och äta middag och sen blire att vara med polarna ;D

Sen i helgen kommer syster och Björn, ska bli jätte kul att träffa dom för de var typ flera veckor sen :/ SÅ imorrn så blir det att ha värsta familje kväll med mamma, pappa, emilia, david, elias, hampus, björn, jennie, jag och Tore :) !


xoxo

"Dictionaries are like watches; the worst is better than none,
and the best cannot be expected to go quite true.
"



xoxo

Idag har varit en tung dag men dock på ett bra sätt!
Först gick man till bussen på morgon för att sedan cykla lite i stan sen var man då på lektion i ca. 3 timmar tills vi fick lunch och då passade jag på att fara till Korpen och träna lite. Där blev det att gå/springa på bandet i 10 minuter sen gick jag på ett Afropowerdance pass. Som var skit kul så jag rekommenderar det verkligen, dessutom var ledaren Jennie jätte bra! :)
Efter att jag tränat var det bara snabb duscha och byta om för att bege sig till skolan och ha prov i Inköp & varuhantering som jag fick typ alla rätt på ;D så känns jävligt nice!

När man klarat av det så begav jag mig in till stan för att möta upp morsfars & Tore  för att följa med dom och handla på Coop :) 
Sen har jag inte haft en lugn stund!
Började med att laga mat och gå ut och gå med Tore, vi gick förbi Jessica en sväng på jobbet för att surra ett tag med henne :) sen gick vi hem igen och då börjades det med stretchning, fållning av alla mina jeans & städning av mitt rum (vilket VERKLIGEN  behövdes!!!!) och det har ju då tagit drygt 4 timmar! så man är gode död i kroppen nu, har dock fått i mig lite mat och nu sitter jag här med en T-zon ansikts mask och skriver blogg ;) Förberedning  inför en varm dusch för att bara kasta sig i säng, bokstavligt talat, det ska bli otroligt sköönt!



xoxo

Slag i huvvudet- så började dagen för mig. Var trött och när pappa (min väckarklocka) ringde och väckte mig ryckte jag till så att jag på något sätt lyckades slå i huvudet i nattduksbordet, vilket inte kändes speciellt smart om jag ska vara ärlig :P
Annars har den här dagen gått långsamt fram faktiskt och sen när man, efter att ha väntat i 1tim 45min på att dansen skulle börja, får veta att vi inte skulle ha någon dans idag så kollade man på klockan och fick se att bussen just hade gått från busstation och då kändes inte livet värt för tillfället :P men det ordnade sig för mig iaf, Sofia Enbom väntade också på bussen så vi var med varandra ända tills hennes kille Tobias ringde och sa att han kunde hämta henne för att han var i stan, sen blev man ensam åter igen och fick sitta ute i "kylan" och vänta på bussen i 15 min till.. Men nu är jag då hemma, har ätit och lekt med Tore, Så nu leker livet igen ;)
Ikväll ska jag sova borta hos en kompis och Jessica ska komma och se film med mig eftersom personen jag sover hos jobbar till sent inatt! :P men före jag far dit ska jag på valpkurs med min alskade promenadlimpa Tore :) ska bli riktigt kul faktiskt eftersom man aldrig kan få nog med hjälp och att det dessutom är första gången så förväntningarna är höga!


Quotation of the day, September 16.

"Man has turned his back on silence. Day after day he invents
machines and devices that increase noise and distract
humanity from the essence of life, contemplation, meditation."



xoxo


Dagen började segt men övergick knappt efter en timme till hård träning i yoga, vilket var riktigt skönt för man har inte tränat sen i onsdags, vilket är heemskt!
Så i veckan kommer det bli mycket träning för Amanda. (längtar redan :)
Efter yogan körde vi lite thai massage som jag aldrig prövat förut men som sagt nån gång ska alltid vara första gången. Vi provade lite olika övningar så att vi masserade igenom hela kroppen, det var riktigt skönt en måndag morgon !
Två timmar efter det hade jag idrott med hela klassen, där vi spelade lacrosse, fotboll & brännboll. Mitt lag vann alla sporterna ;D Vilket är bra för hade vi förlorat hade jag blivit förbannad, tävlingsinriktad som jag har blivit på sista tiden :P
Nu ska jag skriva en liten inlämning om Yoga!

(Summering av dagen: Lärorik träningsdag)


"
Yoga är sanskrit och hindi och betyder förening av kropp, tanke och själ; att lära känna sig själv, sitt "sanna vara" och nå balans mellan kropp och själ. En grupp av andliga tekniker som troligtvis har sitt ursprung i Indusdalen för 3500-2500 år sedan.

Det finns i dag ungefär 200 olika yogaformer och 50 miljoner registrerade utövare. Gemensamt för alla former är dock att utövaren genom koncentration, andningsteknik (pranayama) och kroppsövningar (asanas) skall nå denna balans.

Hatha Yoga är den mest kända yogaformen i Europa och kallas ofta för klassisk yoga. Ur Hatha Yoga har andra former som exempelvis Ashtanga Vinyasa Yoga, Kundalini Yoga och Bikram Yoga utvecklats.

Den i västvärlden så populära Poweryogan bygger på Ashtanga Vinyasa Yogan och förekommer på många gym."



xoxo



"In the end, you're measured not by how much you
undertake but by what you finally accomplish."






xoxo

Dagen började med att jag och famlijen skulle på en hundutställning på Fårön, vi beger oss dit i fullpackad bil och när vi kommer fram så är det baraa helt dött där ute och vi börjar som undra vars i hela fridens namn alla håller hus. men vi fortsätter vidare och hittar inga skyltar (summerar: vi hittade ingen alls, ingenting, ingenstans) och då började vi fundera om vi kanske hade tagit fel på datum och det visade sig att min mamma, som jobbar med siffror varje dag som hatar att komma försent och alltid kommer ihåg allting, har för första gången på j*vligt länge tagit fel på datum ;P
Så det slutade med att vi for förbi bror min och hälsa på hans familj ett tag.


Farlig!

Efter det for jag till Jessica och vi for direkt vidare till Max och käkade bakis mat! gott!
När vi hade blivit mätta och belåtna så drog vi vidare en sväng till motorgården och kollade om grabbarna var där, vilket de inte var, självklart. Så då sket vi i allt som hade med killar att göra och for hem till Jessica och satt vid datorn. En timme efter det begav man sig hemåt i Gula faran för att leka lite med en Älgklöv och blod när man kom hem (la då ut ett spår åt Tore , som blir helt galen) efter det har jag mest suttit och lyssnat på hur ledsen Tore blev när han skildes från sin älskade Älgklöv, de har dock bara varit "tsm" i lite över två veckor men han blir lika krossad varje gång om inte värre!


xoxo

Anna Amanda Lindberg, 17 år. Älskar sin dvärgtax/ohygglige jakthund Tore!
Handelsprogrammet med inriktning på Handel- & service.
Jobbar delvis i en lagård.
Bor i skogen i PIteå kommun (mittemellan Piteå och Älvsbyn)
Har äntligen hittat sig själv, och tro mig jag kommer inte låta mig själv försvinna igen ;)!
Bästa kompisen är en blond men lejd flicka vid namn Jessica! (Wearisome.blogg.se)
Kör en GUL merca w123a kapad -76
APU plats på Shell/7-eleven.

Så mycket annat har jag inte att tillägga i detta inlägg!

xoxo


RSS 2.0