Idag har jag gjort detta! 

  • Dammsugit.
  • Dammtorkat.
  • Tvättat kromfälgarna.
  • Städat mitt rum från kläder.
  • Startat en tvättmaskin.
  • Bakat två banankakor till imorrn när farsan fyller 55.
  • Lagat middag.
  • Startat en diskmaskin.
  • Rensat garderoben på toan.

Sådär har min dag sett ut :P hehe, varit med Tore heela dagen också :) Myysigt!
Sen kom Henke förbi en sväng också :)

xoxo


haha på jobbetemelie :PErshammarhehejagjag och emelie

  Tore efter utställningToreTricket :)Vacker toreJag och Toretoore

Danne och LauriHAHA robban i hans snygga mössaHAHA jag fick låna hans snygga mössa!Tobbe inspekterar spriten :PBegge och Tobbe på bussenManne!LindaAndreas?Bellman!party ;P hahaVi tar kort på varandraHenke och JörgenJörgen tar sig en sluringJoelhotellrummetloftetbastun på hotellrummetövervåningen på hotellrummetfest

"The things that will destroy America are prosperity-at-any-price, peace-at-any-price, safety-first instead of duty-first, the love of soft living, and the get-rich-quick theory of life."


xoxo

Söndag 26 okt
"The greatest tragedy is indifference."


xoxo

Lördag 25 okt
"The gallery in which the reporters sit has become a fourth estate of the realm."


xoxo

Tog det lugnt och var hos Henke till typ kl 13, då kom mamma och pappa förbi och fikade hos Henke  :) Det var faktiskt jätte trevligt!
De var väl där en knapp timme och när de for lämnade de Tore hos mig :)!! Så då gick vi tre ut, Henke, Tore och jag, på en långprommis (för Tore alltså) i Öjebyn och släppte lös han på fotbollsplanerna utanför Solander så han kunde springa av sig lite :)

Hem till Henke för att fixa lite där sen bar det av för att träffa Ershammar en sväng och se på hans kompaktare som han rollat grön med svart huv ;P haha!
Var där ett tag och surrade med honom sen drog vi till Norrfjärden till Fredde för att kolla in hans nya w123 kombi som han köpt. Så då blev vi där i kanske 1-1½ timme innan vi for hem och lagade mat tsm :)
Det var mysigt att äta tsm bara han, jag och Tore, nog för att Tore inte fick ta del av våran mat men ändå ;P
Efter den goda maten och efter att vi plockat undan och diskat osv så kastade vi oss i soffan och slappade till typ 19-19:30. Sen var jag och Tore tvungna att fara hem så han fick äta :)
Kvällen efter det var bara lugn :)


VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT

Tore blev 5 månader :)

VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT VIKTIGT
(jag hade namnsdag)

xoxo

Fredag efter att ha varit hos Jessica till typ 22:00 så for jag och Emelie till lillpite på någon random fest där och det var skiit tråkigt så vi stannade inte länge! For in till stan igen för att checka läget där så då passade jag på att ringa Henke för att fråga vars han och David var. De var hos Dannes föräldrar så då drog vi dit ett tag och vi hade väll hunnit vara där kanske 20 minuter innan Henke skulle och hämta Sjösa så då följde jag och Emelie :)
Skjutsade en kompis till Sjösa också och sen var det bara tillbaka till Dannes föräldrar och vi hann inte vara där länge innan David ville hem och då for Emelie hem till sig för hon skulle upp tidigt på lördag. Så då bar det av till Norrfjärden för mig, David och Henke,. Sen blev tillbaka till Dannes föräldrar en snabbis, igen, och sen ville Sjösa hem så då skjutsade vi hem honom sedan drog vi hem till Henke för att SOOVA! Åh gud vad skönt det var!

Lördag vaknade vi kring typ halv 12 :P hehe, av att mamma och syrran hade skickat sms och ringt osv. Så då blev det att ringa och kolla med de osv.. Sen hann vi inte göra mkt nyttigt innan Danne ringde och frågade om jag och Henke ville följa på skoterns dag med han och Cissi!
Och så blev det!
Så då blev det Crossfix, Bil-laget och Lindbloms för att sedan fara och käka frunch på Subland, men vi konstaterade rätt fort att det inte fanns plats så då drog vi hem till Henke och käkade där allihopa! :) riktigt trevligt faktiskt!
Sen bar det av för att fixa extraljus åt Henke, självklart på mercan, och det tog väl drygt 2-3 timmar innan vi var klara där, och ja jag hjälpte till ;> hehe.
Sjösa hjälpte då Henke med extraljusen osv så då blev det att bjuda honom på mat som tack för hjälpen!
Då blev det Pizzeria Hawaii? tror det hette så iaf. Käkade lövstek med pommes, fy fan vad gott!!
Efter det så drog jag och Henke till Öjebyn igen för att hämta Diva så att jag skulle få träffa henne :) Gud vilken mysig hund alltså :) Det var jätte kul att träffa henne iaf. Så då for vi till motorgården så hon kunde springa lös ett tag sen hem till Henke och ta det lugnt i nån timme!

Kring 21 så var vi tvungna att fara till OkQ8 Degeränget för att hämta pengar av en och då passade vi på att fara till Ica Kvantum i stan och handla lite till Henke osv :) Sen var det bara tillbaka till Jossan för att lämna tillbaka Diva sen skynda sig hem till han och göra sig iordning för kvällen :)


xoxo

Nu har jag då kommit till Jessica och hunnit göra efterrätt som blev smulpaj med bärfyllning :) vad tror ni om det då?
Jag tror faktiskt att det blir bra. iaf så har vi inte hunit göra så mkt annat än det faktiskt.. Ska fixa håret lite lätt nu innan de andra matgästerna kommer. Emelie är förresten också här, får ju inte glömma henne !!
Hon står då i duschen och Jessica är i köket och tjafsar på med vitlöksbaguetter ;)

På menyn ikväll blir det: 

  • Potatisgratäng med fläskfilé, en marinerad i vitlök och den andra i allround.
  • Smulpaj med bärfyllning
  • Sallad med fetaost och lite annat smått och gott!

Det blir nog en rolig kväll :)
Nä nu måste jag fixa håret!

xoxo


"Opposition like water, thrown on burning oil, but increases the evil, because a person of weak judgment will seldom listen to reason, but become obstinate under reproof."

xoxo

Torsdag 23 okt.
"To-morrow it seem / Like the empty words of a dream / Remembered on waking."


xoxo

Onsdag 22 okt.
"In the relations of a weak Government and a rebellious people there comes a time when every act of the authorities exasperates the masses, and every refusal to act excites their contempt."


xoxo

idag så försov jag mig så hann aldrig göra mig "vacker" :P men det spelar inte så stor roll egentligen. Sen var det bara att kasta i sig maten och fixa ett örhänge som tjorvade som faan. också sen var det bara fort som fan ut till bussen och precis när jag kom ut till vägen så kom bussen så vinkade åt den och tur som jag hade så stannade den. Puh!
Sen på skolan så har vi (äntligen) fått våra skolkort. Och på klasskortet blev jag inte nöjd, ser typ skum ut... men på det enskilda blev jag ändå relativt nöjd ut :)

nu har jag projektarbete så ska gå och vara kreativ och effektiv.









xoxo

Onsdag så var en rätt lugn dag, fór till sjukgymnasten igen och fick behandling och den här gången så böjde hon och gormade på om lite allt möjligt. Så fick ännu ondare än vad jag har.. :/
Men så är det ju ibland och det finns inte så mkt att göra åt det..
Annars fick jag bara bra besked på onsdag :)
Sen på kvällen så for jag och Tore för att hälsa på Henke, det var jätte mysigt vi var typ bara hemma hos han och såg film och Manne kom förbi en sväng och drack kaffe, så det var kul att se honom för det var ett tag sen.
Sen kring typ 10 så kom pappa och hämtade hem Tore för han och mamma klarar typ it av att vara ifrån Tore :S
sen var det bara sängen.

Torsdag var jag hos Henke hela dagen typ för vi var lediga från skolan pga att vår svenska/samhälls lärare var borta hela dagen. Så var hos han och typ dammsög, dammtorkade, plockade ur diskmaskinen, vaskade golvet osv. Så det var rätt kul att göra det fint åt honom :) (för han skämmer bort mig med annat)
Typ betalar alltid när vi hyr film och sådant..
iaf såkom Tore till mig när jag var hos Henke så då gick vi ut och gick en sväng och passade på att fara till Jessica så det var en riktigt bra dag faktiskt för det var ett tag sen jag och Jessica var med varandra men nu hann vi iaf träffas.
Sen skulle hon på jobbet och då gick vi hem till Henke igen där Tore fick äta och sen hann det inte hända så mycket innan pappa och mamma kom förbi och hämtade Tore för att fara hem efter att de hade handlat. Och precis när de kom så kom Henke hem så då frågade pappa om han ville komma och äta middag hemma hos oss och det ville han så då stannade jag kvar och var med honom. Då passade vi på att fara till motorgården för att sätta fast bromshoket, eller vad det nu var för nåt, så att han får den klar för besiktning nån gång. :) Och det verkar ju fungera nu så det var bara positivt.

Sen for vi hem till mig och pappa hade maten klar när vi kom så vi åt direkt och det var ritkigt mysigt faktiskt :)
Efter det var jg tvungen att kolla igenom lite skolarbete om USA-valet och det gick piss och åt helvete, men medans jag gjorde det så gick pappa, Henke och Tore ut och gick en sväng :)

Efter det var det bara slappa järnet! och sängen :)


xoxo

"Exclusively of the abstract sciences, the largest and worthiest portion
 of our knowledge consists of aphorisms:
 and the greatest and best of men is but an aphorism."


xoxo

har just kommit till skolan.. Är typ nervös idag för röntgen,. :S Är jätte orolig att det är någonting allvarligt med höften!
Shit, får typ damp.. Och sen imorrn är ingen bättre dag för då ska jag till sjukgymnasten och hatar det för det gör ont i höften och blir som öm efteråt..
Men vad ska man göra åt saken? Ingenting det är bara att vänta och sluta oroa sig för det fast det är svårt!


Tur jag har Tore! <3



xoxo


Började med att sätta sig i en iskall bil på morgon när man skulle fara till sjukgymnasten. Väl framme så fick jag lägga mig på en brits och få TNS apparaten på höften och låret, det är en apparat där man får ström i sig iaf så somnade jag :P haha men det var som skönt att ligga där när det var helt tyst...
Sen typ 08:40 var det slut på det sköna så då for jag hem till Henke igen för att ta det lugnt och käka osv  innan skolan. Käkade Krögarpytt till frukost och för första gången på typ 2 veckor gjorde jag lite fluff i håret och fixade till mig lite granna! :) Blev lite små stolt att jag äntligen hann och fick tid till det!
Sen har jag bara varit på skolan och äntligen, äntligen så har jag styrketränat lite idag, first  time for a whole MONTH! fattar ni hur hemskt det har varit! :( Men det var super kul att få träna lite grann. tog det lugnt så att jag inte skulle börja för hårt osv. Men annars har jag inte gjort någonting speciellt på skolan,. väntar på att sista lektionen ska börja så att man får sluta någon gång så man kan fara och hämta grejerna och träffa Henke en snabbis! :)


xoxo

"Be swift to hear, slow to speak, slow to wrath"

xoxo

Det blev iaf så att jag och emelie for ut på Pentan i lördags :D
Det var sjukt satans kul alltså, dansade och sjöng hela kvällen :)
Sen hände det en liten olycka och jag säger bara det att jag var helveeetes rädd efter det!!!!!! eller det var vi väl allihopa!
Men snyggt räddat Nicke jääävligt snyggt räddat!

Söndag sov jag till typ 1 :P var jätte trött efter lördag kväll så tog en sovmorgon resten av dagen var lugn var bara hemma och myste med lill Tore =) sen kring halv 6 for jag till Henke för att ha en mys kväll bara med honom men det slutade med att hans farbror Nisse och hans tjej Titti och deras barn Elias kom för att titta på lägenheten och kanske träffa mig också :P Och när de hade varit där i 15 min kanske så kom Henkes mamma och hennes kille Ulf. Det var jätte trevligt att träffa dem för de var alla super trevliga :)
Efter drygt en timme så for de och då passade jag och Henke på att fara och tanka samt att hyra film :) sen var det bara raka spåret hem för att duscha och se film bara vi två. Det var jätte mysigt att bara vara vi för det har vi typ aldrig varit :P haha, har som alltid varit nån eller nåt som kommit upp :P
Sen efter filmen "Behind the mask-the Leslie Vernon" var det bara att gå och lägga sig där vi låg och pratade ett tag! :) Otroligt mysigt hade vi iaf :)

xoxo


Nu har jag kommit till Emelie :)
Sen jag skrev sist har vi kört bil från syster och kommit hem, och vi hann inte komma mer än hem så var det bara att börja med middagen och göra smulpajen som vi skulle ha till efterrätt. mamma tog iaf tag i matlagningen så fick jag ansvaret för smulpajen :)
Middagen och efterrätten blev jätte god!
Var jätte kul att träffa morbror fredrik och mormor för de träffar man inte så ofta!

men nu så är jag iaf hos Emelie och vi har bara tagit det lugnt än så länge, ska kanske ut på Pentan och dansa, nykter!!!!!
Så vi får se hur kvällen utvecklar sig :)

xoxo

"It is easier to discover a deficiency in individuals, in states, and in Providence, than to see their real import and value."


xoxo

Idag har vi varit på hundutställning med Tore :)
han blev BIR och 3:a BIG och fick HP!
han var skiit duktig ska försöka lägga ut bilder från tidigare grejer också som jag varit otroligt seg med att lägga upp. men det kommer nog imorrn beroende på tid :)
Nu är jag hos syster och björn och hälsar på en snabbis, har varit här i 1 timme typ men nu måste vi skynda oss hem för att göra middag för att morbror fredrik och mormor ska komma och äta med oss :)!
Ska bli riktigt kul att träffa honom för sist vi sågs var i februari!!!

Nu måste jag sluta skriva om jag vill följa med hem till Piteå!

xoxo

Gårdagen var full av händelser.
Började med att jag försov mig så att jag hade 20 minuter på mig att klä mig, sminka mig, fixa håret, äta och ta mig till skolan. Tur att jag var hos Henke annars hade det varit kört!
På skolan var det bara att lämna in min hemuppgift till samhälls läraren. Annars var det rätt lugnt resten av skoldagen förutom att jag och ida for på Coop och tog bilder på nagelgrejer till vår hemsida.
Sen for jag på banken för att starta ett konto till UF företaget, det gick bra och fort :)
Efter det var det bara att fara och lämna epan också kom Henke kom och hämtade mig med mustangen för han ville att jag skulle följa till besiktningen av mustangen då. men det var lite tid före besiktningen så då for vi förbi och kolla vad Sjösa och Danne gjorde också slutade det med att de följde med till besiktningen. detn gick inte igenom för det var nå små skit grëjer som skulle fixas.

Sen for vi hem till Henke också kom Nicklas, Johan¨och Jens förbi och drack kaffe så då passade vi på att ta det lugnt sen kring 7 for vi till motorgården för att lämna mustangen och hämta mercan. Busade lite och fick lite problem men inget som inte vi klarade av :D'
När vi äntligen tog oss därifrån så for vi bara snabbt hem till Henke för att ta epan ist och fara till Sjösa där vi bara tog det lugnt och lyssna på musik och pratade de andra drack lite öl också. Sen blev det MAX :D!
Och sen hem till säääängen!


xoxo

"For years I thought what was good for our country was good for General Motors, and vice versa. The difference did not exist."


xoxo

Ja då var det onsdag igen vilket betyder en sak. Sovmorgon. Sov dessutom hos Henke inatt så fick sovmorgon till 08:15, Skööönt!
Resten av dagen gled på utan större missöden, var på skolan och hade svenska, samhälls, mentor och praktisk marknadsföring B. Det gick bra på alla lektionerna, nu håller vi dessutom på med Usa och presidentvalet, vilket jag tycker är jätte intressant!
Sen klockan 14:00 så slutade jag för att hinna med bussen som går till vårdecentralen i Öjebyn eftersom att jag skulle sjukgymnasten. väl där så gick allting bra förutom att jag inte ville ha akupunktur för att det gör jätte ont när jag inte kan slappna av ordentligt i musklerna, så det fick bli med TNS apparaten istället. Den fungerar som så att den skickar ström mellan några plattor som du satt fast på kroppen för att få musklerna att slappna av och få bättre blodcirkulation.
efter det var det bara att skynda sig till bussen hem där man blev mött av Tore och mamma. det var mysigt att få lite sällskap hem :) När vi hade kommit hem så tog jag det mest lugnt och väntade på att maten skulle vara klar så att jag kunde äta för första gången sen imorse!
Plättar med lingonsylt och grädde blev det :D
Sen var det bara att ta tag i skolarbetet som man ska lämna in imorgon eller på fredag och det är väl som det jag gjort fram till nu :) Så är nästan klar med det ska fortsätta imorgon så blir ju då att lämna in den på fredag!
Nu blir det iaf att se tv med resten av familjen

xoxo

"No pain, no palm; no thorns, no throne; no gall, no glory; no cross, no crown."

xoxo

Måndag 13 oktober

"The cocks may crow, but it's the hen that lays the egg."


xoxo


Söndag 12 oktober

"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable."

xoxo

Lördag 11 oktober

"On the whole our armed services have been doing pretty well in the way of keeping us defended, but I hope our State Department will remember that it is really the department of achieving peace."


xoxo

Idag är en trött dag för mig.. har bara haft typ en lektion och har tre kvar innan jag slutar och ääntligen får fara hem till Tore och vara med han! Sen ikväll blir det mest troligt att fara till Emelie och fixa gelenaglar och lite annat smått och gott :)
Uppdatering kommer senare :)










xoxo

Måndag hade jag sovmorgon eftersom att jag inte får vara med på dansen än pga höften :/
Och när jag sitter på bussen på väg ner till stan började jag fundera, varför ska jag sitta på skolan själv medans alla andra har lektion när Henke mest troligt ligger hemma i sin lägenhet och sover..?
Så jag bestämde mig typ 2 minuter före bussen stannade i Öjebyn att jag ska hoppa av och gå till Henke för att överraska honom :)
Jag gick iaf dit och låste upp dörren tog av mig skorna osv, jag var inte särskilt tyst eller nå utan var bara som vanligt. Men jag hann hoppa upp i sängen och säga Godmorgon innan han vaknade :P
han blev iaf glad och överraskad att jag var där och väckte honom :)
Sen tog vi det bara lugnt tills jag började skolan. Tytp käkade lite och såg lite film. Sen var det bara skolan som gällde.

När jag kom hem var det bara snabbt kasta i sig fiskbullarna och potatisen och sedan fara vidare till lagårn för att jobba med Jessica!
det var provmjölkning så hjälpte henne med det :)
Det tog drygt 2 timmar och 15 minuter sen fick man fara hem och se "Mannen som kan tala med hundar" med mamma & Tore ;)

xoxo

Var mest bara lugnt Söndag för orkade inte göra så mycket, och nej jag var inte bakis!
Vi tog sovmorgon och bara låg och drog oss till typ 12 sen började jag smsa med min kära syster Emilia medans vi steg upp och tog lite frukost. Sen så sa Henke att han skulle bjuda mig på mat senare på dan så då behövde vi fara och handla på Coop Konsum i Öjebyn. Vi tog en promenad dit i det lite blåsiga vädret men det var mysigt ändå!
Coop handlade vi sedan lite smått och gott bland annat FISKBULLAR!!!!
Och det är svinigt gott!
Sen gick vi bara tillbaka till lägenheten och packade in varorna i kyl och frys och medans vi gjorde det så kom Henkes kompis Erik och när han kom fick han fixa högtalarna åt Henke och när de höll på och gorma med det så började jag göra iordning maten, som jag egentligen inte fick för att han skulle laga mat åt mig inte tvärtom ;P, men han gjorde iaf maten och det blev jätte gott, inte för att jag trodde någonting annat :)!
Efter maten skjutsade Henke Erik till sin bil som stod i Norrfjärden. När han kom hem så hann vi som mest bara säga hej och hej då åt varandra innan jag var tvungen att fara hem och då tjorvade epan lite med mig men henke kom och hjälpte mig ;P så det ordnade sig!

Väl hemma tog jag det bara lugnt, busade med Tore och spelade lite Bingo Lotto ;P hehe, inte själv utan med mamma :)
Sen var det bara sängen som gällde!


xoxo

Lördag under dagen for jag, Jessica och Aron på stan för att gå på Gina tricot så att jag kunde hitta nå kläder till kvällen och sedan för att gå på Systemet så att Aron kunde köpa alkoholhaltiga drycker ;P
På Gina gick det bra, hittade nå bruna strumpbyxor och en stor vit t-shirt som jag skulle ha till mina favvo skor och ett brunt bälte. Vet inte om jag har en bild på mig i det men ska kolla upp det där lite närmare!
Iaf så var det på rea så det blev billigt köp, och det gillar vi alltid!
Sen efter det var det bara att gå över gatan så att Aron kunde köpa alkoholhaltiga drycker. Köpte några öl och cider och sen när vi var där så träffade jag min idrotslärare så hon undrade nog varför jag var där. Men men :P
Vi gick till Max och käkade så jag var nöjd!

Sen skjutsade Jessica och Aron mig till Henke där jag fick sitta och vänta på han tills han hade varit klar på stan och Systemet. Sen kom han och han hann väl bara vara hemma typ en halvtimme sen drog vi hem till mig där ingen var hemma för mamma, pappa & Tore var i Boden och hälsade på Viktoria & Agnes men det gjorde ju ingenting för skulle ändå bara hämta nå grejer osv.
När vi hämtat mina grejer for vi till Norrfjärden för att hälsa på Fredde. Vi hann bara vara där i typ 5 minuter sen drog vi ti ll några kompisar till de som stod och mekade i en i princip fallfärdig merca 123 och de var inte så seriösa heller :P haha. men men, vi var inte där så länge men mycket hann hända ;P hah.

Sen var det bara att fara hem till Henke för att hämta några saker där och ta det lugnt i typ en timme sen drog jag vidare till Jessica och Henke drog vidare till Norrfjärden och hans kompisar där. Så det blev att vi festade på olika håll.
Kvällen gled på rätt lugnt duschade, käkade och fixade hår osv hos henne sen var det fest och det var rätt tråkigt till ne början så då for jag och Emelie till stan en sväng för att hälsa på Ershammar och Henke på stan.
Efter det hände inte så mycket vi for tillbaka till Jessica och var där ett tag sen for de på krogen osv så då for jag, Emelie, Henke, Ershammar, Erik och Sara och kollade på Henkes lägenhet sen till stan igen och sen Hortlax där Emelie bor så vi hängde där i nån timme tills ingen kände sig peppad för nått längre så då drog vi till Max drive in för att köpa mat sen var det bara hem och äta sen kasta sig i säng.
Så såg min lördag ut.


xoxo

"It's not the suffering of birth, death, love that the young reject, but the suffering of endless labor without dream, eating the spare bread in bitterness, being a slave without the security of a slave.."



xoxo

Idag är det ju äntligen helg efter en lång vecka med mycket läkarbesök :(
dagen har flytit på rätt bra, skolan har gått bra som vanligt. Hade dock riktigt kul på Drama lektionen idag fy fan. hade albansk radioteater :D haha, ni fattar nog ingenting men det var iaf kul!

Annars har jag varit på banken och skulle starta ett konto för mitt UF företag, men då hade inte de tid för mig så har bokat tid till nästa fredag kl 14:00 :)
Sen var det bara hem och äta och träffa Henke en sväng, han kom och hälsa på. :)
Sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt till typ kl 18:00 för då for jag till Jessica för att umgås med henne och Aron :)

Så nu ska jag vara social med dom :)


xoxo

Idag har vi varit på en föreläsning där en av meterologerna från Tv4 har varit och pratat om miljöförändringarna. Det var ändå rätt intressant men dock långtråkigt och många begrepp/uttryck som man inte förstod men men är man blond så är man! :)

Idag ska jag följa med mamma och pappa och handla på Coop :) men beroende på väder så kanske jag går ut och går med Tore ist, men det får vi ju se.
Annars så ska jag till sjukgymnasten och få behandling för höften osv. vilket kommer göra helvetes ont efteråt så det passar ju inte så bra när jag ska på valpkurs senare på kvällen!
Och på tal om valpkursen så ska jag och Tore visa upp ett trick där idag :D Han är skiit duktig faktiskt! (kan lägga in en bild på det sen)

Men sen efter valpkursen ska jag kanske fara och sova hos Henke :) skönt att vara nära skolan iaf :) Så det blir nog en bra dag idag!
Nu börjar jag snart.


xoxo

"Give me to die unwitting of the day, / And stricken in Life's brave heat, with senses clear!"



xoxo

Måndag 6 oktober

"We shall not cease from exploration / And the end of all our exploring / Will be to arrive where we started / And know the place for the first time."

xoxo


Söndag 5 oktober

"The hate of men will pass, and dictators die, and the power they took from the people will return to the people. And so long as men die, liberty will never perish"

xoxo


Lördag 4 oktober

"I long ago come to the conclusion that all life is six to five against."

xoxo


Fredag 3 oktober

"Apparently, a democracy is a place where numerous elections are held at great cost without issues and with interchangeable candidates."





xoxo


Mitten på veckan.
Idag hände inte så mycket. hade sovmorgon till 09:30 så kunde åka med senare bussen, Skönt! På skolan var det som vanligt förutom att några som jobbar med UF företag från Luleå var på skolan för att hjälpa de som ska starta UF företag att registrera sitt företag.  Nu har jag alltså ett UF företag called "UF Djurhjälpen". Då vet ni att jag, Amanda Lindberg är egen företagare ;> haha sug på den ni!
Sen hade jag typ bara en lektion sen slutade jag så dagen har varit lugn och skön faktiskt.

När jag kom hem så gjorde jag gröt och medans jag står vid spisen och vänder mig om så står helt plötsligt en Liten Tore bredvid en Stor Bliss och jag tänkte vad i helvete gör hon här :P!?
Men tänkte då att Jessica var ute på gården, men inte det så jag provade att ropa på Jessica för att se om hon var i skogen, inget svar. Jag provade ringa henne på mobilen, inget svar.  Då tog jag Tore och Bliss i var sitt koppel och började promenera till lagårn för att överräcka Bliss till Jessica. Det gick enligt planerna så då passade jag på att prata med Jessica ett tag när jag ändå var där :)!
Men till slut kom vi fram till att Jessica var tvungen att fortsätta jobba och jag var tvungen att fara och äta upp min gröt som blev lämnad där hemma.

Jag och Tore gick tillbaka hem och jag käkade gröten, tog en powernap och sedan var det dags att göra middag.
Till middag blev det:
Makaroner eller potatis med korv och stekt ägg. Mums!
Jag lagade maten själv det var ingen som hjälpte mig med varken maten eller dukningen, lite stolt var jag alltså ;D!
Mättna och belåtna så konstaterade vi att Tore skulle få använda nosen lite ikväll så då drog jag och pappa, på väg till affärn för att köpa fil, iväg för att lägga ett spår i skogen, det gick bra förutom att när pappa gick och hämtade klöven som vi brukar använda så öppnade han påsen och såg att det var fullt med Fan och hans moster! (maskar typ ;P)
Vi var tvungna att ta den klöven som ligger i frysen ute iaf, inte nu för att det spelar sådär jätte stor roll men ändå!



Iaf när vi hade kommit hem från affärn och tagit oss ännu en powernap så var det då dags att låta Tore jobba lite med nosen så vi begav oss till spåret som var ca. 75 m långt för att låta han spåra och det gick helveeeetes bra idag! Gud så duktig han har blivit :D!!
Självklart fick han som belöning leka med klöven som han hittade och det är en jädrans belöning faktiskt! :)
Nu ska jag gå och titta på tv igen för orkar inte sitta upp så himlades länge nu!

xoxo

Smärtan från gårdagen sitter kvar som en kniv instucken i höften och ett litet troll sitter och vickar på, ungefär så kändes det när jag vaknade så då kanske ni förstår hur ont jag hade/har. Men självklart så överlevde jag iaf, jag hade ju trotts allt sovit med Henke så det är ju alltid ett stort +
Steg upp typ 25 minuter före bussen kom, kastade på mig kläderna, satte upp håret, sminkade mig snabbt, tog en macka och alla jädrans medeciner som inte ger ett smack, sen var det bara att gå till bussen!
Annars hände inte så mycket förutom att mamma ringde till läkaren och sa att jag behövde nå smärtstillande tabletter för höften och det, och jag fick det också! Jippi! Så det hjälper lite grann iaf!!
Sen kom brorsan och pojkarna förbi en sväng och hälsade på, men jag hann träna med Tore före! :D Så nu kan han sätta framtassarna på en boll om jag säger bollen ;> haha, det ni!
Sen kring typ 19:30 så följde jag och Tore med dom till Öjebyn till Henke så att Tore skulle få vara i hans lägenhet ett tag för att bekanta sig lite grann :) Sen skulle även en kompis till Henke, Danne heter han, komma förbi och kolla på lägenheten och ta en kopp kaffe. Kring 21:00 så for vi äntligen hem där vi bara satt och tittade på tv innan vi gick och la oss!


xoxo

Steg upp lite sent som vanligt, men orkade verkligen inte göra mig "vacker" då heller!
Annars hände ingenting speciellt på skolan. Var dock hos sjukgymnasten för att kolla upp höften och det och det gick väl sådär. Hon var där och vände, böjde, vred, drog, tryckte och ja gud vet vad ungefär. Det gjorde bara ondare när  jag hade varit där men hon skulle iaf ringa till läkaren och prata med henne. det tog väl drygt en timme efter att vi varit där så ringde hon och sa att vi hade en tid kl 13:00 samma dag så jag hann bara vara på skolan en lektion sen skulle jag fara till vårdcentralen igen. Och hos läkaren var det samma sak som hos sjukgymnasten. Han vände, böjde, vred, drog, tryckte och ja gud vet vad ungefär, så jag fick typ 10 ggr ondare, ovanpå den smärta jag redan hade då vill säga, men han bedömde att jag hade nog någon sorts sjukdom som heter Trokanterit och att jag behövde en höftröntgen. Så det blev ju någonting bra i slutändan.
Annars var det bara på kvällen som det blev roligt då jag och Tore var på valpkurs, där han skötte sig suuper bra! jag blir så stolt över honom! <3
Vi tränade att gå fint i koppel, sitt stanna kvar, inkallning och lite ligg (det sist nämnda har vi precis börjat träna på) men det övriga gick super bra så det var en bra kväll!
Sen efter valpkursen ringde jag och frågade vad Henke gjorde, hörde att han var hemma och sådär sen for jag dit och surprisade honom ;D haha, han blev glad och överraskad iaf! hihi ;)





xoxo


Vaknade klockan 08:00 finsk tid och trodde jag skulla avlida, förkylning hade blivit sämre och samma sak gällde höften. Men det fanns ju inte så mycket att göra när man var i Finland!
Steg iaf upp och packade ihop grejerna och sen gick vi ner för att käka hotell frukost, (de flesta såg inte pigga ut), den var ändå helt okej men har väl ätit bättre!
Efter frukosten så satt vi bara i lobbyn i väntan på att bussen skulle köra fram så att vi kunde börja fara till Sverige. Och när vi satt där kom hela gänget som söp gode ordentligt lördag kväll och satte sig bredvid mig och Henke och pratade på om gårkvällen/natten/morgonen, och jag säger då bara det att det var länge sen jag har skrattat så mycket åt så lite, haha, men det var riktigt kul! dock tror jag att jag bara skrattade för att jag var så himlades trött men ändå ;)

Sen kom äntligen bussen efter typ 1½ timme och då fick vi börja packa in grejerna i bussen men sen var det självklart några som var lite segare än andra så vi fick sitta och vänta så då passade jag på att gå och köpa en dricka, enda gången jag betalade själv och inte Stenvalls på hela resan, även första gången jag betalade med Euro!
Annnars så var det bara lugnt på bussen stannade i MojärvNilles restaurang där de flesta köpte flottig mat, inklusive jag! Men annars så var det bara raka spåret hem till Sikfors.

När vi kom hem så var det bara hem till mig och käka potatis och köttbullar, som jag faktiskt har gjort själv, fast man redan hade ätit ;P haha, men så är det ibland!
Efter maten så for jag, Henke och Tore till stan så att jag fick köpa mig chips, 2 dip, gurka och en fil liter på coop. Sen drog vi till Fia och dom så de skulle få se Tore!
När vi skulle åka hem så fick Tore åka buss för första gången! :D
Och det gick jätta bra, han skötte sig hela vägen hem!
Väl hemma så gjorde jag bara dippen och det klart sen satte man sig framför tv för att jäsa lite grann!


xoxo

"The ripest peach is highest on the tree."

xoxo

Det var de värsta jag varit med om, bussen gick 07:15 på morgon från Stenvalls trä kontoren i Sikfors, vi var där klockan 07:00 typ och hoppade in i bussen, då kommer Snus Danne, Jörgen, Joel, Jonas och Simon jävlat klappkanon!!
De började dricka på bussen det första de gjorde :P alltså det var helt sjukt vilket jävla drag de hade!
Men det var iaf underhållande. :P
Sen efter 5 timmars bussresa kommer vi äntligen fram och det första vi gör är att ställa in väskorna m.m. i ett rum medans vi går och äter lunch på restaurangen Ämmilä, där vi fick potatis och lax soppa, den var ändå relativt god förutom att det var en massa lök. Efter lunchen fick vi våra nycklar till hotellrummen och jag säger då bara de, vilket jääävla kryddat rum vi hade, sex bäddars, bastu, två duschar, två toaletter, stort "vardagsrum", loft och takfönster, fy fan alltså vilket rum det var :D
men efter att vi installerat oss i rummet gick vi ner till Manne och Linda för att dricka nån cider medans de bytte om till badkläder sen var det bara tillbaka till vårat rum så vi kunde byta om!
Sedan följdes vi alla fyra ner till gemensamma bubbelpoolen där några andra från Stenvalls satt, varav en var naken :P haha, jaa jag säger då bara det!
Men efter ett varmt och skönt bad var det dags att gå upp på rummen för att göra sig i ordning för kvällen och andas ett tag :) jag hann dock inte bli klar förrän vi fick en massa främmande på rummet så då blev jag oerhört stressad men jag blev ändå nöjd med hur jag såg ut på kvällen dock har jag inga kort på mig själv :P haha, men så är det ibland!
När jag var nöjd med hur jag såg ut och hade klätt på mig ordentligt osv så skulle vi gå till några andra och på vägen hittade vi en vilsen Joel :P haha gick runt i korridoren i bara kallingar och en handduk slängd över axeln så då var vi tvungen att hjälpa honom tillbaka till hans rum och det var bara tur att jag visste vars han bodde för annars han karln inte fått nå kläder!
Men vi hittade iaf hans rum och hjälpte honom in på rummet där det var total kaos i princip alla var så fulla att det var aggressiva en del och vissa var ledsna och allt var rent ut sagt åt helvete!
Efter många om och men så tog vi oss iaf till Restaurang Phivipirrti (vet inte riktigt hur det stavas men men) där fick- och skaldjurs buffén väntade på oss. Den var inte så himlades god för det hade som en speciell kryddning osv. men gick och äta iaf,
 
Sen efter förrätten var det dags för varmrätten som bestod av renkött med klyftpotatis eller potatis med någon sorts vitlökssås+ tre olika såser som man kunde välja mellan. det var gott men de kunde ha grillat renköttet lite till för det var blodigt!
Och sen var det ju bara efterrätten kvar som var, vitchoklad mousse med grädde och hallon i botten pyntat med några hjortron.


Annars var det mest bara surr över lite öl och kaffe! men sen kände jag och Emilia att vi var tvungna att gå ut på krogen men självklart hittade vi inte krogen vi skulle på så vi gick tillbaka till hotellet där vi blev kvar på ett hotellrum inte så långt ifrån mitt och Henkes. Och sen var klockan så mycket att vi for hem och la oss!

Så såg min lördag ut utomlands ;> hehe.

xoxo


Fredag var rätt lugn ändå, var hemma först ett tag för att äta och så sen tog jag bussen ner till stan. Där kom Henke och hämtade mig på väg till Norrfjärden till David. Vi skulle hjälpa han hämta en Volvo 850 med nedtagen växellåda som stog i Rosvik. Det drog ut lite på tiden för en viss liten David tjorvade lite grann :P haha, glömde hela tiden någonting så att vi var tvungen att vända, men det ordnade sig tillslut iaf!
Vi for till Rosvik iaf och puttade/vevade upp bilen på släp sen drog jag och Henke värsta jävla skämtet och de gick typ på det! HAHA!
Men innan vi var klara där så hann klockan bli närmare 21:30 vilket var mycket senare än vad vi hade tänkt för jag hade velat vara med Tore innan vi gick och la oss eftersom jag skulle fara till Finland dagen därpå. Men det kunde ju inte hjälpas!
För efter att vi hjälpt honom med bilen och det skulle vi visa Henkes gamla lägenhet för han som ska flytta in där så då tog ju det en jäkla tid, sen for vi hem till Henke så han kunde packa sina grejer som han skulle ha med sig till Finland. efter allt det där trodde jag att vi skulle fara hem men så blev det inte heller för att då skulle vi ju in till stan för att köpa cigg åt Henke och träffa hans jobbarkompis Jörgen som var på Valdinos. Det var kul att träffa en av hans jobbarkompisar förutom Manne eftersom att jag ändå skulle åka buss med hela Stenvalls typ :P

Sen for vi ääntligen hem tilll min kära limpa Tore <3, så att jag fick leka med honom ett tag :) det var mysigt!
Efter det blev det bara sooova!!

xoxo

Idag är en tung dag.. Sleten efter helgen och sen varit hos sukgymnasten på morgon där man fick mycket ondare i höften..

Kommer skriva ett längre inlägg där ni får se bilder från i helgen typ på hotellrummet och bussresan :)

har lektion nu så ska dra!


xoxo

Om Jessica,
Jessica är min lilla retard kompis som inte förstår så mycket pågrund av att hon blodnerat sina hjärnceller way too much!
Men nu är det ju så att jag tycker om henne ändå för hon förstår sig på mig mycket bättre än vad någon annan jag har känt eller känner. Iaf så är hon den gulligast och alldeles för snälla tjejen som mjölkar kossor hela dagen ;)
Men det är nästan bara bra för hon har en stadig hand med folk, haha,.
Annars är hon min älskling, men not #1 in my heart because there´s my babyloaf Toore!<3
men det fattar hon ;)
Alltid nåt hon förstår sig på ;) haha
Jessica är en otroligt snäll tjej som har lite allmänna personliga problem ibland men vem har inte det.
(jag skriver lite osammanhängande men det är bara för att jag är trött)
Älskar iaf den tjejen, fy fan vad glad jag är att vi hittat varandra! det funkar mycket bättre den här gången än förra gången så det är skönt!
(Så mamma du kan ta det lugnt :>)
Jessica sitter mitt imot mig och har ingen aanning om vad jag skriver, hehe evil eyes on amanda, hon kommer iaf läsa det här sen antingen när jag är här eller när jag har farit ;D haha, lär väl märka om hon läser detta när jag är här!





xoxo



 

"Morality is contraband in war."


xoxo

Nu kommer rapporten.

Dagen började med att jag typ försov mig en aning och sen inte visste vad jag skulle ha på mig för kläder, men det ordnade sig i slutändan iaf så det gör ju inget (säger jag såhär i efterhand!) behövde stressa en aning på morgon men hann med bussen och som jag nämnt tidigare är det de som räknas! :)

På skolan gick det bra hade en riktigt rolig disskusion i klassen idag om medievåld samt användandet av internet, hur folk bloggar om lite för personliga saker som tolkas på fel sätt än vad det var tänkt, att bilder läggs ut utan ens medgivande, att någon låtsas vara en annan person och ljuger m.m. och en massa såna där saker. och det som är bra med våran klass är att vi är bra på att disskutera, dock kan det bli lite hett ibland men det blir det ju i alla disskusioner för alla har ju inte samma åsikt om allt!
Det var iaf intressant att höra vad de i klassen tyckte och tänkte om det :)

Sen efter det hade vi bara lite svenska där vi fick höra på en låt på Pitmålet ;>
haha det var dock lite mobbat men ändå!
Sen kom Jessica och hämta mig på skolan, då drog vi till stan. Det första vi gjorde var att dra in på Cau+co för att kolla om Therese om hon kunde klippa min lugg, vilket hon kunde :)
Den blev lite kort för min smak men vad fan jag är så van vid lång jävla luggen så det är väl mest det som gör att jag tycker att den blev kort.
Efter det så for vi in en snabbis på Expert och kolla vad de tyckte om min fina batterilucka som en viss liten Tino bet sönder i fredags :/ han trodde iaf att det skulle gå bra att ta det på försäkringen, så jag är nöjd :)
Sen blev det att snabbt springa över till Shop Intim för att kolla på en svart bh, och jag hittade en hör och häpna :D!!!
jag blev riktigt glad för nu har jag en bh i varje "naturlig" färg :)

Det slutade iaf med att jag hade en påse från Gina tricot med en vit/beige klänning som jag ska ha på lördag, en påse från H&M med ett svart bälte som jag också ska ha på lördag och en påse från Glitter med en svart sjal och ett par guldörhängen, hör och häpna, jag ska även ha dem på lördag ;P. Så jag är riktigt nöjd med hur dagen har utvecklat sig :)!

Sen har jag ju även fått se Henkes nya lägenhet och den var jätte fin trodde verkligen inte att den skulle se ut som den gör men vart verkligen glad för hans skull att han har hittat en sån fin lägenhet :)!
Iaf så hann man inte vara där så länge innan han for till jobbet och morsfars kom och hämta mig,  btw så tyckte dem också att lägenheten var fin!, direkt de hade sett den så for vi hem för jag hade läxor att göra och ville hinna vara med Tore lite innan jag for senare på kvällen, och jag hann göra allt det där+ att äta och gå ut och gå med Lill limpan!
Det är alltid lika mysigt och trevligt att gå ut med honom för han blir bara duktigare och duktigare på att både gå fint i koppel och springa lös och LYSSNA! :D 
Sen kom Jessica medans jag packade ihop lite grejer till ikväll och hon satt och lekte lite med Limpan :) Sen har vi bara hunnit hit och lagat mat och bloggat :>
Nu ska vi äta!















xoxo


Imorrn är det iaf kort dag för mig så har planerat hela dagen med Jessica :)

  • Skola 08:10-11:00.
  • Stan, typ Gina tricot, Cubus och kanske nått mer ställe.
    bara för att kolla lite kläder till på lördag :D
  • SOLA!
  • Förbi Henkes nya lägenhet
  • Hem och göra läxa och vara med Tore medans Jessica jobbar.
  • Hem till Jessica och ha värsta "Amanda & Jessica" kväll
  • Fara till Henke (antingen nya eller gamla) lägenheten för att sova och vänta på han ;)

Imorron kväll kommer rapporten över hur dagen gått ;)


xoxo


"Whatever things a man gives up, / By those he cannot suffer pain."


xoxo

Började med att snygg jag inte kunde sova inatt, var typ vaken hela tiden.. Slutade med att jag smsade Henke när han hade slutat och sen satte på tv för att jag inte kunde somna om.. sen på morgon så orkade jag inte stiga upp 06:40 utan tänkte att jag kunde ligga och vila till typ 07:30. Hann göra allt på morgon så det gjorde ingenting, men segade mig lite genom att mysa lite med Tore o.s.v. så slutade med att bussen körde förbi mig men jag tänkte bara äh, jag väntar på att Jessica slutar också åker jag med henne ! :)
Så jag går och ställer undan cykeln och går upp till vägen igen och då ser jag hur bussen backar tillbaka ;D haha, för min skull!
Hur kul var inte det :)

Men man kommer ju då iaf till skolan (känner sig inte fräsch!) och håller på att somna av utmattning för att börja dagen med Svenska och Samhälls vilket är skit tråkigt men man måste ju ha det också!
Gick iaf bra på dem lektionerna, var dock sluut eftet dom men ändåå!
Sen ringde jag Robin och Marcus när jag hade fått lunch för att fråga om de ville gå och äta med mig.
Ja då var ju dem på Subland :(
Så tog bussen dit och agerade slasktratt ;> (Om jag får säga det själv var jag rätt bra på de ;) haha.)

Efter att ha agerat slasktratt drog jag mig vidare till mammas jobb för att beklaga mig över att jag är jätte förkyld, och kanske få lite pengar som kompensation, haha ;) men det gick iaf inge bra så slutade med att jag var tvungen att stressa till skolan för att komma i tid, vilket jag gjorde så det var ju lugnt!
Sen var det bara en lektion kvar sen tog man bussen hem till Lill bebisen <3
Var hemma typ 5 sekunder ungefär, hann käka, byta om och busa lite med Tore sen var jag tvungen att fara till jobbet och Jessica ;>
Gick relativt bra för oss att jobba, dock är jag ju lite som jag vart så lyckades klanta mig någon gång, men vad fan, man måste ju bjuda lite på sig själv ;) haha, eller hur Jessica?
Iaf jobbade vi i 2½ timme vilket är jävligt bra jobbat nu när man behöver pengar och allt!
Efter jobbet har jag bara tagit ett bad och myst på lite där, och nej ingenting perverst!, sen tittat på tv för att sedan förflytta mig hitåt :)
Ska gå och lägga mig nu för har den värsta jävla hostan nu och pallar inte sitta upp nu när jag har jobbat o.s.v.



xoxo


RSS 2.0