Myskväll med Henke

Gårkvällen var en av de mysigaste :) Började med att jag for på Coop efter skolan och handlade mat hem till Henke, sedan for jag hem och packade in alla varor osv. han var inte nöjd kan jag meddela :P Tyckte inte att jag skulle ha handlat åt honom men som mamma sa "Det är bara att han accepterar". Och det är de för han ska inte behöva försörja mig också!
Sen efter det började vi med tacopajen och vi har ett riktigt bra teamwork i köket, det är jätte kul!
Medan vi väntade på att pajen skulle bli klar så sprang jag iväg med soporna och när jag kom tillbaka hade han tänt en massa ljus :) Gulle han! Så det blev en romantisk middag för oss en tråkig dag som måndag :)

Efter en god och mysig middag hjälptes vi åt att tömma och fylla diskmaskinen och sätta igång den, diska undan sånt som inte kan köras i diskmaskinen och plocka bort från bordet så att det såg ut precis som det brukar i lägenheten. När vi hade varit duktiga och inte behövt stressa någonting for vi till hans mamma för hon hade ljus party (Partylite) hemma hos sig.
Vi skulle inte beställa några ljus men det blev så ändå :P
Beställde:
1 förp teljus med doften Jordgubb/rabarber
1 förp teljus med doften ____________
1 förp större ljus med två olika dofter, Hokus Pokus och _________
(kommer inte ihåg vad de hette men ska kolla upp det där)

Så det ska bli mysigt att tända lite ljus någon kväll och bara känna doften sprida sig i luften. Det är otroligt mysigt :)

Efter att vi varit på ljusparty begav vi oss hem till Henke för att se film. Gjorde lite chips och dip som vi för första gången inte åt upp! Vi blev båda chockade eftersom vi brukar kasta i oss chipsen och dipen, bokstavligt talat!
men så blev ju som sagt inte fallet! Vi såg filmerna "Babas bilar" som vi inte hann se klart i söndags och efter den så såg vi "Stomp the yard" Det var två riktigt bra filmer faktiskt :) I recommend them! (de är inte nya men ändå!)
Sen var det bara att hoppa i säng, tidig morgon nästa dag vettni!


xoxo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0